Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 19:34)
mano vyrui pauglystej irgi panasiai sakydavo  lotuliukas.gif (geras gaidys niekada nebuna riebus)  biggrin.gif

o siaip aciu, bet turiu jaunesni  bigsmile.gif

Su pacukais man sunku konkuruot tiek uzdarbiu (nes neisvengiamai istiks aparpuolis kai pirmosios pencijos suma pamatysiu), tiek ir ilgiu. Bet yra patirtis!!!
-----------------
Skelbiu anekdotu konkursa apie gaidzius!
Jau esu garantuotas, kad laimesiu, tai neitin kuklu piza jus suorganizuokit. OK? bigsmile.gif Be to as busiu ziuri komisijos pirmininkas, o tokios kaip ziuri netgi ir nebus.

PRADEDAM
--------------------
Ukininkai isigijo nauja gaidi, nes senasis buvo nu laaabai jau senas. (Su vistom dar kaip tai susidorodavo, bet ant bulijono jau nekazka).
Paleido palakstyt/susipazint. Senasis sako:
- Reiks kovot! Del vistu... Bet as jau senas ir slubas tai negaliu su tavim konkuruot. Atiduodu visas. Bet, kad paskum jos is manes nesisaipytu reik imituot kova: begsim kas greiciau nuo cia iki tvarto. Bet tu man duok pora sekundziu foro. OK?
- Ner problemu: tu bek, o as pralenksiu.
Lekia.
Islenda valstietis su dvivamzdziu. PYKST!
- Vo blim, vel pedalas papuole unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 19:48)
gal kas turi nereikalinga sildytuva ir nori parduoti?
siaip man visada uztekdavo vieno sildytuvo dviems akvariumams. bet kadangi sildytuvas pagedo (nesireguliuoja) tai galvoju isigyti kita smile.gif vienam akvariume ir taip laikosi 26 silumos, bet kitam kur atviras atejus saltajam sezonui nukrito iki 23  ax.gif

O kaip uzteko vieno dviem akvam? g.gif
Geriau jau galinesni koki ir rimtesni imt, maziau darbo bus jam
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 08, 21:40)
O kaip uzteko vieno dviem akvam? g.gif
Geriau jau galinesni koki ir rimtesni imt, maziau darbo bus jam

Ai, tai gis pati matei, kad jei ten po lova pasikise 200l laiko. Su temperatura ner problemu, bet su apsvietimu... Gal reiktu folgos pakist?? biggrin.gif
---------------------
Gruzinas pardavineja gaidi:
- Perkam gaidi! Puikus gaidys! Plunksnos net ziba! Kakariekuoja!..
Priejes dziadas klausia:
- O vistas mindo?
Ilga pauze:
- Nenori nepirk. Eik is cia brangusis! Perkam gaidi!..
Dar kazkokia moteris pasiteiravo ar mindo... Itartina pasidare gruzinui; pasiklause ka tas "mindo" reiskia pas kita pardaveja. Paaiskino.
- O *** bukas mano ciurkiskas snukis! Perkam gaidi! Plunksnos savaime kakariekuoja! Vistas mindo! Antis mindo! Karves mindo! Kaimyne mindo...
Klientas:
- Tai kodel toki gera gaidi parduodi?
- Aaaa, mane nusiziurejo rolleyes.gif
-----------------------------
2:0!
Nepazistat gaidziu? As senus anekdotus varau ir neiziuriu konkurencijos, bet galiu (uz ta pati) parduot ir keleta nauju ideju:
.. Detroite uzdarytas eismas, nes Bilas Geicas moko savo gaidi su riedlente vazinetis...
.. Maskvoj uzdarytas eismas nes Putinas mokosis plaukioti...

Atsakyti
Mmmmmda. Regis jums grazaus (moterisko) darbelio pasaulio konclagery atsirado. Reiks darbsciu ranku statant siena su Meksika ir paskui kasant tunelius marixuanos kontrabandai biggrin.gif
O man reiks naujo siupelio koto ir optinio taikiklio! Teks atsikast/susiremontuot smaiseri ir varyt gint Leningrado priemiestyje pastrigusios puseseres Estijos. Lai dziva Latvija! Tsant 4u.gif
Nieko. Pries mirdamas dar spesiu istratint pora apkabu. Nuuuu... Turbut spesiu ax.gif
O kitoj kadencijoj rinksim to juodaskurio Obamos zmona! Lai dziva demokratija! Vands. Osama blin Obamiene! Fors Afrika! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
PASTABA/PAGUODA
Siuom noriu pabrezt, kad uz tunelio kasima visai neblogai moka (+ arbatpinigiai ir nemokamas maitinimas, bei visokie kitokie kailiniukai; tik nzn NX ju reikia Afrikoj? Ar kaip cia? Ai, jus ten pacios tas smulkias detales issiaiskinsit).
Mano mylimo Trampo kalba vis tik pramuse nosi bekrapstantis jo sestosios zmonos sunus. (Palikim sita reikala gudresniems internautams). OK?
O smaiseriukas jau pasitaise! Pistolmasin jobstararai! Adolfo darbo. Vokiskas. 1941 pagamintas broliskajame Erfurte. Su "W" simbolika (turbut uzuomina i BMW aba Wafen SS). Duzgia kaip kamane ant pienes arba kaip "Zaporozietis" ant zaliosios saliarkes.
Nu, politines problemas jau lyg ir issprendem, tai grizkim arciau kuno; prie gaidziu. Skias. Vat musu partijos lyderis (Tomasevskis jeigu ka) dar uzvakar prognozavo, kad Amerikos demokratai neturi nieko bendro su musu sasaldemokratais, o respublikonai su amzinatilsi Petraicio arkliu. Is to seka, kad visai neapsimoka pasirasyt laisvos prekybos sutarties su Kanada, nes kardiniku daugiausi imanoma prisizvejot Paragvajuj. Aisku?? Tai vat vilkinkit tos sienos statybas. Prisidesit prie rezistencijos.
P.S. Ir dar (kai tik turesit laiko nuo melzimo) man i bunkeri salto alaus atneskit rolleyes.gif
Judam, judam, krutam, krutam, lekiam lekiam.. ax.gif
Atsakyti
Kas pasakyti kur slapstosi Kozevojus gauti valgyti (niam, niam) baltas bulkas su sviestas. Kas nepasakyti kur slapstosi Kozevojus buti pakartas ant solkovyj veriofka.
-----
Kas prisikti ant komendanturos laiptai? Kas ispisti mano froilen? Kaimas - UGNIS!!!
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 08:58)
Tylomelania berods g.gif tiksliau palikuonis pagaliau smile.gif
Man idomu kiek ampuliarijos gyvena, nes viena pragyvenus metus pamire jau. Bet vaiku dar sociai paliko.

Mano patirtis rodo, kad jei pili kokios chemijos (vaistų) į akvą, tai ampuliarijos neišlaiko ir greit galą gauna. Kai jau prisiveisi jų daugiau (Tylomelania) , pranešk ir man, dar viena nauja sraigių rūšis bus į akvą smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal čia yra nusimanačių apie akvariumo apšvietimą, nes skaičiau skaičiau ir vis tiek neaišku kaip ir ko reikia hmm.gif
Avariumas 120L, augalinis, atviras, noriu pasidaryti naują gražų apšvietimą ir galvoju kokio reikia galingumo? Galvoju apie LED apivietimą:
LED light for the plant tank 90cm length A801 arba A-901 arba A1201 ??
Power: 18W
Luminous flux: 8200lm
LED power: 0.31W/unit
Color temperature: 8000k
A801 :
• Lamp dimension : W790 x D60 x H10mm
• Luminous Flux: 7200lm.
• Power consumption: 50W
• LED: white, 162pcs.
• For 80cm long tank.
A901:
• Lamp dimension : W890 x D60 x H10mm
• Power consumption: 55W
• LED: white, 180pcs.
• For 120cm long tank.
A1201 :
• Lamp dimension : W1190 x D60 x H50mm
• Power consumption: 65W
• LED: white, 0.26W/each*252pcs.
• For 120cm long tank.
Color rendering than 88% can render any object closest to the natural color, efficiency of photosynthesis (PAR) can be completely comparable to traditional T8 & T5 lamp. LED 0.3W power core, but exported as 0.5W of effect. It’s lifetime around 30000 – 50000 hours.

Arba 2 variantas čia

Patarkit ką geriau rinktis? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j235 @ 2016 11 11, 15:16)
Sveiki, gal čia yra nusimanačių apie akvariumo apšviet

Neee, cia nieko panasaus nerasi. Cia balanos gadyne. Net tokio zodzio kaip elektra neesam girdeje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 11, 17:05)
Neee, cia nieko panasaus nerasi. Cia balanos gadyne. Net tokio zodzio kaip elektra neesam girdeje  tongue.gif

ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(j235 @ 2016 11 11, 21:56)

Nuo kada ACIU be U nosines rasoma? biggrin.gif
O J23 buvo toks snipas oberletenantas Klosas itin senam (panasiu metu kaip "4 tankistai ir suva" arba vengru topas "Kapitonas Tenkesas") seriale. Budamas darzely akiu nuo ka tik israsto TV neatplesdavau mirksiukas.gif
J23. Tu is pradziu perskaityk pvz kas cia pirmam temos puslapy rasoma, o paskui su meile, pasitikejimu bei begaline kantrybe pasipyzdavosim. OK? wub.gif
--------------------
Kol kas siulyciau su tokiais konkreciais klausimais kreiptis i liuminescenciniu lempu utilizuotojus.
P.S. Uz laiziaka galiu nurodyt daug (trumpu) ju adresu. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visiems

100 metu cia nebuvau, bet prireike naujo CO2 difuzoriaus ax.gif

Gal kas bandet toki zveri? Domina nuomones
https://www.co2art.c...riant=497085925 ax.gif
Atsakyti