O aš ateinu su gerom žiniom. Po žuvų perkėlimo vaistų supylimo it prasiterliojimo su akvariumu visą savaitgalį daugiau jokių naujų aukų nėra...
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 07:58)
Man idomu kiek ampuliarijos gyvena, nes viena pragyvenus metus pamire jau. Bet vaiku dar sociai paliko.
Turiu dideli straipsni apie ampuliarijas, bet kiek gyvena neparasyta. Kazkur sukasi, kad apie 7 metus galetu isgyvent. Bet tik ne geltonos! Naturalios ampuliarijos zalsvai rudos ir geroookai didesnes uz akvariumines.
O siaip jos nei is sio, nei is to megsta uzsilenkt. Gal nedamaitinam, ar koks velnias? Ypac kai vaikuciu privarva tada jau konkrecios sakes Gudresni po detim uzinkaruota sloiko dangteli paplukdo; sako: "Taip lengviau sugaudyt"
P.S. Dar (sako) galima i maisiuka su maisteliu susiviliot, bet asmeniskai man visokios viliones dar niekad nepavyko
QUOTE(*Carma @ 2016 11 06, 19:17)
Arvydai, tos gupkes paliktos keicia spalva uodega is zydros nurausvejo, o kitos kunas labai graziai nusidaze.
Klaipedoj Dilma visa akvariumine mafija rikiuoja, tai nekazka pasigincysi. (Net sventu zmoniu provokacijoms nepasiduoda)! Yra kaip yra: akivaizdu, kad klaipedoj 10-20 kartu geriau parduot negu pirkt
P.S. Niu ten tik jura, 16-a divizija ir kruiziniai laivai pilni klientu su ispampusiom masnom visa grazuma (bei pragyvenimo lygi su atitinkamom kainom)palaiko.
---------------------------------------------
Kaiptai paraudonyjo vuodegos???!!!??? O kuom Tu serei?? ... O as dar Tave taip mylejau... Visiskas pravalas! Sudas tie pusiau/impotentai enderiai...
----------------------------------------------
Sian pasiryzau kuoptis. Speju, kad visokiu gan padoriu zoliu arti puslitrio prirankiosiu ir dar panasiai tiek ryzauodegiu gupiju "dulkiu" bus. Gal kam reikia dovanu?
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 07, 13:49)
---------------------------------------------
Kaiptai paraudonyjo vuodegos???!!!??? O kuom Tu serei?? ... O as dar Tave taip mylejau... Visiskas pravalas! Sudas tie pusiau/impotentai enderiai...
O va taip va uodega paraudo, o nugaros pelekas zydras. Bet kaip graziai abu meiles sokius soka
Va suaugusi sraige ir vaikiukas
Kokere, kad ir toliau taip
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 20:57)
O va taip va uodega paraudo, o nugaros pelekas zydras. Bet kaip graziai abu meiles sokius soka
Sokti tai man ir jaunystej ne itin sekdavos, bet (prisisiurbus) padainuot... O kodel gi ne? Svarbu, kad jausmingai ir gaaaarsiaaaai!!!
--------------
Sraigyte tai ciotka turi! Tik kazkodel man atrodo, kad siuom momentu jin ketina savo vaikeliui i sikna ikast
--------------
Ne per stambus gruntas pas Tave? Man tokiuose akmenyse (neskaitant kepenis) ant karto STOP su visa botanika pasidare. Ant 4/6 mm. frakcijos tiesiog klestejo, o kai pamaisiau su 8/10 tai ir uztruko sulig tuom pameginimu. Plius tie dideli akmenai momentaliai i virsu islenda ir visa pievute sudergia
----------------
Kokerei ir as linkiu kuo geriausio! Svarbu nenukabint nosies sulig pirma nesekme. Kaip sake mano pirmoji celka: "Visko bun,- visko reik". O akvariumas... nu kur kas ziauriau negu kasdien depiliuotis. Ale bet juk viskas i grozi!!
--------------
Tai jamat dovanu augaliukus ar geriau ryt nusipirksit Kikoj??
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 07, 23:19)
Sraigyte tai ciotka turi! Tik kazkodel man atrodo, kad siuom momentu jin ketina savo vaikeliui i sikna ikast
--------------
Ne per stambus gruntas pas Tave? Man tokiuose akmenyse (neskaitant kepenis) ant karto STOP su visa botanika pasidare. Ant 4/6 mm. frakcijos tiesiog klestejo, o kai pamaisiau su 8/10 tai ir uztruko sulig tuom pameginimu. Plius tie dideli akmenai momentaliai i virsu islenda ir visa pievute sudergia
--------------
Ten kazkuri giminaite apvalge
Stambokas, bet man jo ir spalva nepatinka sitas buvo su akvu kartu, as apie juoda spangstu senokai.... o augalam tai tinka, bet greiciau del brogos kazkas vel uzejo valisnerijom kad nyksta o neperseniausiai (nepamenu ar praskirt sita zodi reikia ) buvau isrovus nemazai ju, supyko turbut...
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 23:06)
Ten kazkuri giminaite apvalge
Stambokas, bet man jo ir spalva nepatinka sitas buvo su akvu kartu, as apie juoda spangstu senokai.... o augalam tai tinka, bet greiciau del brogos kazkas vel uzejo valisnerijom kad nyksta o neperseniausiai (nepamenu ar praskirt sita zodi reikia ) buvau isrovus nemazai ju, supyko turbut...
Su perskyrimais tai joa, biski ne kas vakar (svetima "su tonika" atsiurbus) gavosis. Svarbiausia maciau, kad su klaidom varau, bet tycia palikau. Nuuu, kad nepasirodyciau protingas ir neatitrukciau nuo kolektyvo
Realiai valisnerijos sustoja augt pusiau uzsistartinusiam akve. Jos svieziu akvu dziungliukas, o paskui jau reik ieskot kazko blatnesnio. Nesupuna. Egzistuoja, bet tokio sienavimo kaip is pradziu jau nebebuna. Gal ir broga joms neperlabiausiai reikalinga.
Del bajerio pamegink atskirai pasodint is kitur gauta flenciuka. Gali but, kad valisnerijoms tiesiog ta pati aplinka atsibosta; bet labiau tiketina, kad vis tik senesnis vanduo nepatinka.
----
Gal kam reik firminiu raudonuju valisneriju? Dovanoju uz pigu sekasa su visom is to isplaukianciom..
P.S. Beredaguodamas dar viena pridejau
gal kas turi nereikalinga sildytuva ir nori parduoti?
siaip man visada uztekdavo vieno sildytuvo dviems akvariumams. bet kadangi sildytuvas pagedo (nesireguliuoja) tai galvoju isigyti kita vienam akvariume ir taip laikosi 26 silumos, bet kitam kur atviras atejus saltajam sezonui nukrito iki 23
siaip man visada uztekdavo vieno sildytuvo dviems akvariumams. bet kadangi sildytuvas pagedo (nesireguliuoja) tai galvoju isigyti kita vienam akvariume ir taip laikosi 26 silumos, bet kitam kur atviras atejus saltajam sezonui nukrito iki 23
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 18:48)
gal kas turi nereikalinga sildytuva ir nori parduoti?
Kazkoki namudini nereguliuojama maza turejau, bet dabar neberandu. Turbut sunui idaviau. Bet jam irgi nebereikia, tai grazintu. Neskubiai pasiteirausiu.
Ten buvo 15W, bet biski suduzo tai teko patrumpint spirale iki kokio 20W. Nuolat ijungtas panasiai 40-50l. akviuka arti "tropiko" palaikytu. Duete su reguliuojamu gal ir visai nieko butu? Ka? Ieskot?
P.S. Aisku, kad uz sekasa
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 08, 20:20)
Kazkoki namudini nereguliuojama maza turejau, bet dabar neberandu. Turbut sunui idaviau. Bet jam irgi nebereikia, tai grazintu. Neskubiai pasiteirausiu.
Ten buvo 15W, bet biski suduzo tai teko patrumpint spirale iki kokio 20W. Nuolat ijungtas panasiai 40-50l. akviuka arti "tropiko" palaikytu. Duete su reguliuojamu gal ir visai nieko butu? Ka? Ieskot?
ne, nereguliuojama as ir pati turiu, atsibodo, reik normalaus.
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 19:22)
ne, nereguliuojama as ir pati turiu, atsibodo, reik normalaus.
... aha, o kaip del viso kitko????
Neziurek, kad as mazas: geras gaidys juk ir turi but kudas
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 08, 20:29)
geras gaidys juk ir turi but kudas
mano vyrui pauglystej irgi panasiai sakydavo (geras gaidys niekada nebuna riebus)
o siaip aciu, bet turiu jaunesni