Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

O aš ateinu su gerom žiniom. Po žuvų perkėlimo vaistų supylimo it prasiterliojimo su akvariumu visą savaitgalį daugiau jokių naujų aukų nėra...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 07:58)
Man idomu kiek ampuliarijos gyvena, nes viena pragyvenus metus pamire jau. Bet vaiku dar sociai paliko.

Turiu dideli straipsni apie ampuliarijas, bet kiek gyvena neparasyta. Kazkur sukasi, kad apie 7 metus galetu isgyvent. Bet tik ne geltonos! Naturalios ampuliarijos zalsvai rudos ir geroookai didesnes uz akvariumines.
O siaip jos nei is sio, nei is to megsta uzsilenkt. Gal nedamaitinam, ar koks velnias? Ypac kai vaikuciu privarva tada jau konkrecios sakes blink.gif Gudresni po detim uzinkaruota sloiko dangteli paplukdo; sako: "Taip lengviau sugaudyt" rolleyes.gif
P.S. Dar (sako) galima i maisiuka su maisteliu susiviliot, bet asmeniskai man visokios viliones dar niekad nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 06, 19:17)
Arvydai, tos gupkes paliktos keicia spalva biggrin.gif uodega is zydros nurausvejo, o kitos kunas labai graziai nusidaze.

Klaipedoj Dilma visa akvariumine mafija rikiuoja, tai nekazka pasigincysi. (Net sventu zmoniu provokacijoms nepasiduoda)! biggrin.gif Yra kaip yra: akivaizdu, kad klaipedoj 10-20 kartu geriau parduot negu pirkt 4u.gif
P.S. Niu ten tik jura, 16-a divizija ir kruiziniai laivai pilni klientu su ispampusiom masnom visa grazuma (bei pragyvenimo lygi su atitinkamom kainom)palaiko.
---------------------------------------------
Kaiptai paraudonyjo vuodegos???!!!??? blink.gif O kuom Tu serei?? ... O as dar Tave taip mylejau... wub.gif Visiskas pravalas! unsure.gif Sudas tie pusiau/impotentai enderiai...
----------------------------------------------
Sian pasiryzau kuoptis. Speju, kad visokiu gan padoriu zoliu arti puslitrio prirankiosiu ir dar panasiai tiek ryzauodegiu gupiju "dulkiu" bus. Gal kam reikia dovanu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 07, 13:49)
---------------------------------------------
Kaiptai paraudonyjo vuodegos???!!!???  blink.gif  O kuom Tu serei?? ... O as dar Tave taip mylejau...  wub.gif  Visiskas pravalas!  unsure.gif  Sudas tie pusiau/impotentai enderiai...

O va taip va biggrin.gif uodega paraudo, o nugaros pelekas zydras. Bet kaip graziai abu meiles sokius soka ax.gif

Va suaugusi sraige ir vaikiukas
user posted image

Kokere, kad ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 20:57)
O va taip va biggrin.gif uodega paraudo, o nugaros pelekas zydras.  Bet kaip graziai abu meiles sokius soka  ax.gif
Va suaugusi sraige ir vaikiukas

Kokere, kad ir toliau taip  4u.gif

Sokti tai man ir jaunystej ne itin sekdavos, bet (prisisiurbus) padainuot... O kodel gi ne? Svarbu, kad jausmingai ir gaaaarsiaaaai!!! tongue.gif
--------------
Sraigyte tai ciotka turi! Tik kazkodel man atrodo, kad siuom momentu jin ketina savo vaikeliui i sikna ikast biggrin.gif
--------------
Ne per stambus gruntas pas Tave? Man tokiuose akmenyse (neskaitant kepenis) ant karto STOP su visa botanika pasidare. unsure.gif Ant 4/6 mm. frakcijos tiesiog klestejo, o kai pamaisiau su 8/10 tai ir uztruko sulig tuom pameginimu. Plius tie dideli akmenai momentaliai i virsu islenda ir visa pievute sudergia blink.gif
----------------
Kokerei ir as linkiu kuo geriausio! Svarbu nenukabint nosies sulig pirma nesekme. Kaip sake mano pirmoji celka: "Visko bun,- visko reik". O akvariumas... nu kur kas ziauriau negu kasdien depiliuotis. Ale bet juk viskas i grozi!! biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
--------------
Tai jamat dovanu augaliukus ar geriau ryt nusipirksit Kikoj?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 07, 23:19)
Sraigyte tai ciotka turi! Tik kazkodel man atrodo, kad siuom momentu jin ketina savo vaikeliui i sikna ikast  biggrin.gif
--------------
Ne per stambus gruntas pas Tave? Man tokiuose akmenyse (neskaitant kepenis) ant karto STOP su visa botanika pasidare.  unsure.gif  Ant 4/6 mm. frakcijos tiesiog klestejo, o kai pamaisiau su 8/10 tai ir uztruko sulig tuom pameginimu. Plius tie dideli akmenai momentaliai i virsu islenda ir visa pievute sudergia  blink.gif

Ten kazkuri giminaite apvalge biggrin.gif

Stambokas, bet man jo ir spalva nepatinka unsure.gif sitas buvo su akvu kartu, as apie juoda spangstu senokai.... o augalam tai tinka, bet greiciau del brogos biggrin.gif kazkas vel uzejo valisnerijom kad nyksta g.gif o neperseniausiai (nepamenu ar praskirt sita zodi reikia biggrin.gif ) buvau isrovus nemazai ju, supyko turbut...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 07, 23:06)
Ten kazkuri giminaite apvalge biggrin.gif

Stambokas, bet man jo ir spalva nepatinka  unsure.gif sitas buvo su akvu kartu, as apie juoda spangstu senokai.... o augalam tai tinka, bet greiciau del brogos biggrin.gif kazkas vel uzejo valisnerijom kad nyksta g.gif o neperseniausiai (nepamenu ar praskirt sita zodi reikia biggrin.gif ) buvau isrovus nemazai ju, supyko turbut...

Su perskyrimais tai joa, biski ne kas vakar (svetima "su tonika" atsiurbus) gavosis. Svarbiausia maciau, kad su klaidom varau, bet tycia palikau. Nuuu, kad nepasirodyciau protingas ir neatitrukciau nuo kolektyvo tongue.gif biggrin.gif
Realiai valisnerijos sustoja augt pusiau uzsistartinusiam akve. Jos svieziu akvu dziungliukas, o paskui jau reik ieskot kazko blatnesnio. Nesupuna. Egzistuoja, bet tokio sienavimo kaip is pradziu jau nebebuna. Gal ir broga joms neperlabiausiai reikalinga.
Del bajerio pamegink atskirai pasodint is kitur gauta flenciuka. Gali but, kad valisnerijoms tiesiog ta pati aplinka atsibosta; bet labiau tiketina, kad vis tik senesnis vanduo nepatinka.
----
Gal kam reik firminiu raudonuju valisneriju? bigsmile.gif Dovanoju uz pigu sekasa su visom is to isplaukianciom.. nestuke.gif nestuke.gif
P.S. Beredaguodamas dar viena nestuke.gif pridejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 08 lapkričio 2016 - 08:55
gal kas turi nereikalinga sildytuva ir nori parduoti?
siaip man visada uztekdavo vieno sildytuvo dviems akvariumams. bet kadangi sildytuvas pagedo (nesireguliuoja) tai galvoju isigyti kita smile.gif vienam akvariume ir taip laikosi 26 silumos, bet kitam kur atviras atejus saltajam sezonui nukrito iki 23 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 18:48)
gal kas turi nereikalinga sildytuva ir nori parduoti?
siaip man visada uztekdavo vieno sildytuvo dviems akvariumams. bet kadangi sildytuvas pagedo (nesireguliuoja) tai galvoju isigyti kita smile.gif vienam akvariume ir taip laikosi 26 silumos, bet kitam kur atviras atejus saltajam sezonui nukrito iki 23  ax.gif

Kazkoki namudini nereguliuojama maza turejau, bet dabar neberandu. Turbut sunui idaviau. Bet jam irgi nebereikia, tai grazintu. Neskubiai pasiteirausiu.
Ten buvo 15W, bet biski suduzo tai teko patrumpint spirale iki kokio 20W. Nuolat ijungtas panasiai 40-50l. akviuka arti "tropiko" palaikytu. Duete su reguliuojamu gal ir visai nieko butu? Ka? Ieskot? bigsmile.gif
P.S. Aisku, kad uz sekasa ax.gif rolleyes.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 08, 20:20)
Kazkoki namudini nereguliuojama maza turejau, bet dabar neberandu. Turbut sunui idaviau. Bet jam irgi nebereikia, tai grazintu. Neskubiai pasiteirausiu.
Ten buvo 15W, bet biski suduzo tai teko patrumpint spirale iki kokio 20W. Nuolat ijungtas panasiai 40-50l. akviuka arti "tropiko" palaikytu. Duete su reguliuojamu gal ir visai nieko butu? Ka? Ieskot?  bigsmile.gif
P.S. Aisku, kad uz sekasa  ax.gif  rolleyes.gif  tongue.gif

ne, nereguliuojama as ir pati turiu, atsibodo, reik normalaus.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 08, 19:22)
ne, nereguliuojama as ir pati turiu, atsibodo, reik normalaus.

... aha, o kaip del viso kitko???? rolleyes.gif biggrin.gif
Neziurek, kad as mazas: geras gaidys juk ir turi but kudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 08, 20:29)
geras gaidys juk ir turi but kudas  biggrin.gif

mano vyrui pauglystej irgi panasiai sakydavo lotuliukas.gif (geras gaidys niekada nebuna riebus) biggrin.gif

o siaip aciu, bet turiu jaunesni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 08 lapkričio 2016 - 19:35