Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 16, 18:12)
Mamytes esu ne Siauliete,gal zinote kokius gerus pediatrus,vesciau privaciai!jei ka gal ir tel.numeri turit?

Privaciai Siauliuose pediatru nera. Na gal Balsiene, bet tokios kaip korteles ji tau neuzves, vis tiek turesi pas ja i poliklininka registruotis. O ji dirba vaiku centrineje poliklinikoje.
Atsakyti
Na čia labai gyrėt gyd. Vaickuvienę, deja, negalečiau pasakyt to paties. Neatsyrė roto viruso nuo meningito. Vos neisprotėjau iš baimės. Gerai, kad yra gyd. BEKERIENĖ, dabar jei kas, pasiimu vaiką ir į klinikas. Gal žinot, ar ji dirba privačiai?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2006 10 18, 18:23)
Na čia labai gyrėt gyd. Vaickuvienę, deja, negalečiau pasakyt to paties. Neatsyrė roto viruso nuo meningito. Vos neisprotėjau iš baimės. Gerai, kad yra gyd. BEKERIENĖ, dabar jei kas, pasiimu vaiką ir į klinikas. Gal žinot, ar ji dirba privačiai?

Kiek zinau gyd. Bekeriene pivaciai nedirba. ji dirba tik vaiku klinikose. O mums gyd.Vaickuviene labai gera thumbup.gif .
Atsakyti
Man irgi gera buvo, kol nesusidūriau su rimtesnėm problemom. Pamačiau, kad nesigaudo žmogus, o kai paklausė ar aš pati vaistus gaminu doh.gif , tai patikėkit pasitikėjimas ja išgaravo.
Gaila, labai gaila, kad Bekerienė neturi privataus kab. Iš kitos pusės kada gi suspėti visur. Sekmės visom ir kad leliukai nesirgtų wub.gif
Atsakyti
Bekeriene saunuole ir kaip moteris ir kaip daktare!!!! thumbup.gif
ji super!!!! thumbup.gif
labai padejo kai gulejom klinikose!!! 4u.gif
Atsakyti
Ka galit pasakyti apie gyd. R.Balčiūnienę ? Man ją rekomendavo. Ar registruotis?
Atsakyti
4u.gif na mes nieko negirdėjom.
Atsakyti
Sveikutes mamytes.Gal kas lankotes pas gyd Cikanaviciene Dainu poliklinikoj mums ja rekomendavo kaip gera gyd. g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2006 09 29, 18:53)
ka padarysi teks palaukt, nes daugiau tai nezinau net kur vesti doh.gif

Tiksliai nezinau bet kazka apie akiu gydytoja kalbejo mano drauge, vyras ir turi klinika prie centrinio parko, pabandyk pasidometi, bet pati tiksliai nezinau, savo didesne mergaite vedu i INGENA optika, o mazyle vakar vedziau i vaiku klinikas, bet registravomes rupjucio men.
Atsakyti
QUOTE(.Raimute. @ 2006 11 03, 15:04)
Sveikutes mamytes.Gal kas lankotes pas gyd Cikanaviciene Dainu poliklinikoj mums ja rekomendavo kaip gera gyd. g.gif

Kaip jums ta gydytoja?
Atsakyti
Mes pa ja dar nesilankom tik zadam prisirasyt .Gal yra mamu kurios pas ja lankosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.Raimute. @ 2006 11 03, 18:41)
Mes pa ja dar nesilankom tik zadam prisirasyt .Gal yra mamu kurios pas ja lankosi rolleyes.gif

Mes lankomės pas Norkuvienę. Iš pradžių ji man ne kaip pasirodė. Bet dabar ji thumbup.gif
Bet kada galiu paskambinti ir paklausti ko tik noriu. Net savaitgalį esu skambinusi patarimo.
Atsakyti