Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(ader_22 @ 2011 11 26, 20:41)
Tiesą pasakius aš nesuprantu, kam reikia turėti gydytojos mobilų telefoną  4u.gif Jei kyla klausimų skambinu darbo metu, na o jei darbo metu negaliu susisiekti yra kitų būdu problemai spręsti 4u.gif

O as turiu ir jauciuosi zymiai ramiau, kad galiu jai pasiskambinti ir pasikonsultuoti. Visada paklausiu, ar netrukdau, ar gali kalbeti ir tuomet aptariame, kas mane neramina. Man atrodo visai normalus dalykas tureti gydytojos mobilu telefona. Ypac vaiku.
Atsakyti
Mes turime gydytojos mobilaus telefono numerį. Neskambinam bet kada, bet buvo atvejų, kai ir į budintį gydytoją kreipėmės, ir į ligoninės priimamąjį važiavom, bet ir be viso to esam skambinę gydytojai ne darbo metu. 4u.gif Kartais geriau trumpai pasitart su savo gydytoju, nei kiekvienąsyk skubėti į ligoninės priimamąjį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2011 11 27, 18:16)
Mes turime gydytojos mobilaus telefono numerį. Neskambinam bet kada, bet buvo atvejų, kai ir į budintį gydytoją kreipėmės, ir į ligoninės priimamąjį važiavom, bet ir be viso to esam skambinę gydytojai ne darbo metu.  4u.gif Kartais geriau trumpai pasitart su savo gydytoju, nei kiekvienąsyk skubėti į ligoninės priimamąjį.  smile.gif

Aš stengiuosi tik kraštutiniais atvejais skambinti. Nes priešingu atveju būtų tiesiog nemandagu. smile.gif Juk jei mums skambėtų mobilusis ir mūsų darbo ir ne darbo metu -turbūt nelabai patiktų. smile.gif Žinoma extra atvejai yra extra atvejai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader_22 @ 2011 11 26, 20:41)
Tiesą pasakius aš nesuprantu, kam reikia turėti gydytojos mobilų telefoną  4u.gif Jei kyla klausimų skambinu darbo metu, na o jei darbo metu negaliu susisiekti yra kitų būdu problemai spręsti 4u.gif

tikiuosi ir nesuprasite mirksiukas.gif
"Kitų būdų" - tai vežti į ligoninės priimamajį, kur dar neaišku kuo gali apsikrėsti mažylis arba skambinti draugei, kuri "viską" išmano? g.gif Aš visada įsivaizduoju kaip aš elgčiausi gydytojo vietoje, savaime aišku, kad dėl bet ko nedarbo metu žmonės neskambina, bet jei reikia pasikonsultuoti ypač svarbiu klausimu, o vaikučio gydytojas yra tas asmuo, kuris rūpinasi ir žino mažylio sveikatos būklę, tai nematau didelės problemos atsiliepti ir kažką patarti, kad ir važiuoti į ligoninę, arba vietoj to nesudėtingai išspręsti susidariusią situaciją paprastais būdais mirksiukas.gif Aišku jei dirbčiau sekretore ir man skambinėtų ne darbo metu dėl administracinių klausimų tai nelabai būtų į temą, taigi kiekvienas darbas turi savo niuansų
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 27, 18:50)
Aš stengiuosi tik kraštutiniais atvejais skambinti. Nes priešingu atveju būtų tiesiog nemandagu. smile.gif  Juk jei mums skambėtų mobilusis ir mūsų darbo ir ne darbo metu -turbūt nelabai patiktų. smile.gif Žinoma extra atvejai yra extra atvejai. smile.gif

Mes kraštutiniu atveju tik ir skambinom. Nes yra buvę atvejų, kai iš nežinojimo ką daryt ne skambinom savo gydytojai, o tiesiai vykom į priimamąjį. Nepiktnaudžiaujam skambučiais gydytojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2011 11 27, 22:27)
Mes kraštutiniu atveju tik ir skambinom. Nes yra buvę atvejų, kai iš nežinojimo ką daryt ne skambinom savo gydytojai, o tiesiai vykom į priimamąjį. Nepiktnaudžiaujam skambučiais gydytojai  ax.gif

Kraštutiniu atveju skambinau gydytojui,kuris rekomendavo kviestis greitąją ir važiuoti į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 11 27, 23:34)
Kraštutiniu atveju skambinau gydytojui,kuris rekomendavo kviestis greitąją ir važiuoti į ligoninę.

Kai mums toks atvejis buvo, iškart skambinau greitajai ax.gif
Atsakyti
Kokia nuomone apie A. Navickaite ir sesute ? gal kas pas ja lankotes? ar verta pas ja prisirasyti?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagge: 30 lapkričio 2011 - 15:42
QUOTE(dagge @ 2011 11 30, 16:41)
Kokia nuomone apie A. Navickaite ir sesute ? gal kas pas ja lankotes? ar verta pas ja prisirasyti?
g.gif

Mes lankomės. Kiek girdžiu iš aplinkinių, tai giria šią gydytoją. Na, mes lyg ir nesam nusivylę, bet jau eilės prie kabineto tai doh.gif Kai daug turi pacientų, tai ir laukiančių prie kabineto labai daug.
Kaip čia kitos yra rašiusios, kad prieš darželį ar mokyklą gydytojos siunčia bendrus tyrimus pasidaryt, mūsų ši gydytoja nesiunčia. Kartais mąstau, kad ji gera gydytoja ir gerai įvertina padėtį, gal dėl to nesiunčia tyrimams. Bet kartas nuo karto vis tiek tyrimų norisi... ax.gif
Gydytoja ir sesutė labai malonios, paskambinu jei reikia pasikonsultuot. Vaikai gerai nusiteikę eina pas gydytoją. Šiaip esam patenkinti... tik kad žmonių mažiau būtų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 04 04, 13:01)
Aš dažnai pakliūnu pas Sobuta, kai susergam o mūsų gyd. būna budinti. Mano vaikai jau nebemaži 12 ir 6m. bet aš ir su tokiais nesu patenkinta gyd. apžiūra. Apžiūrą atlieka labai greit, antibiotikai visada išrašomi...eilių pas jį niekuomet nebūna  ax.gif Manau kaip ir viska trumpai, bei aiškiai parašiau  blush2.gif

Mes irgi pakliuvome pas Sobuta(musu gyd.atostogauja). Tai doh.gif . Nieko neismano, kalba neuztikrintai. Nuo slogytes mums atsirado akiu uzdegimas. Tai nusiunte pas akiu gyd. Ten teko laukti dvi val. kol panele Sidlauskaite teikesi priimti, nes be talono. O tai kad vaikas karsciuojantis nei motais. Ir galu gale ji pasake, kad ta akiu uzdegima turi gydyti seimos gydytoja doh.gif JI cia ne prie ko. Esu baisiai pasipiktinusi.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Suzinojau kad iki vaikelio gimimo turiu pasirinkti gydytoja pas kuri lankysimes. Gyvaname sentre, as ir vyras lankomes Varpo g. 27 bet musu gydytoja tik su suaugusiais dirba. Ten dirba dvi vaiku gydytojos Jolanta Celutkaite ir Lina Petrulyte. Gal kokiu atsiliepimu apie sitas gydytojas galite parasyti g.gif O gal rekomenduotumet kita gera gydytoja dirbanti centre g.gif Buciau labai dekinga uz patarimus. wub.gif Esu pasimetus ir visiskai neturiu jokios info apie vaikuciu gydytojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sontelis @ 2012 05 09, 06:05)
Sveikos mamytes 4u.gif Suzinojau kad iki vaikelio gimimo turiu pasirinkti gydytoja pas kuri lankysimes. Gyvaname sentre, as ir vyras lankomes Varpo g. 27 bet musu  gydytoja tik su suaugusiais dirba. Ten dirba dvi vaiku gydytojos Jolanta Celutkaite ir Lina Petrulyte. Gal kokiu atsiliepimu apie sitas gydytojas galite parasyti g.gif  O gal rekomenduotumet kita gera gydytoja dirbanti centre g.gif  Buciau labai dekinga uz patarimus.  wub.gif  Esu pasimetus ir visiskai neturiu jokios info apie vaikuciu gydytojus blush2.gif

tik ne Petrulyte schmoll.gif . o apie ta kita nieko nesu girdejus, tai negaliu pasakyt.
Atsakyti