Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(vitaitiene @ 2011 07 30, 11:16)
Sveikos  4u.gif
Gal kas turite atsiliepimų apie Dainų poliklinikos chirurgus? Pas ką geriau vesti vaiką? g.gif

Man Bielskis patiko.
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti kokius tyrimus atlieka gydytojai jusu vaikui, kad ir pries darzeli? mums krauja paima ir viskas. drauges berniuku tai ir sysiu tiria ir krauja, ir pas kardiologa siuncia, ir akis tikrina kasmet. musu gydytoja pasake, kad akis tikrins tik kas 3 metai, pas kardiologa nebuvo nei karto nuo gimimo, o pas akiu - 1 karta (berniukui 5 metai ).
o kaip jums?
labai noreciau sulaukti atsakymu - nes kartais galvoju, gal jau laikas keisti gydytoja
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2011 09 02, 20:41)
Sveikos,
noriu paklausti kokius tyrimus atlieka gydytojai jusu vaikui, kad ir pries darzeli? mums krauja paima ir viskas. drauges berniuku tai ir sysiu tiria ir krauja, ir pas kardiologa siuncia, ir akis tikrina kasmet. musu gydytoja pasake, kad akis tikrins tik kas 3 metai, pas kardiologa nebuvo nei karto nuo gimimo, o pas akiu - 1 karta (berniukui 5 metai ).
o kaip jums?
labai noreciau sulaukti atsakymu - nes kartais galvoju, gal jau laikas keisti gydytoja

Galiu, kiek "paguosti" ax.gif , mes lankomės pas gerą gydytoją, bet kažkodėl mums tyrimų neskiria g.gif Tiesiog žiūri į tai vaikas, kiek serga ar neserga, ir pagal tai skiria tyrimus. Nors kasmet tikrai neprieštaraučiau vaiko kraujo ir kitiems tyrimams. ax.gif
Vaiko akis pati buvau suinteresuota nuvesti patikrinti, kai dar metukų nebuvo, tada gydytojai ir užsiminiau. Gavom siuntimą. Po to ėjom tikrintis trejų ir kadangi reikėjo akinukų, tada jau kas pusę metų apžiūros. smile.gif
Dėl kardiologo manau, jei klausantis vaiko viskas gerai, nėra pagrindo, tai ir nesiunčia smile.gif
Jei ne paslaptis, pas kokią gydytoją draugė veda savo berniukus?
Atsakyti
pamirsau pavarde, kai susitiksiu paklausiu. zinau, tik, kad centrinej poliklinikoj, 4 aukste, ir pas ja buna dideles eiles.
o as galvojau, kad cia tik mes papuolem pas tokia.
sirdelej girdisi uzesiukai nuo gimimo, bet nesiuncia pas kardiologa - kai paklausiau, tai pati seimos gydytoja pasiklause ir pasake, kad viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2011 09 03, 11:58)
pamirsau pavarde, kai susitiksiu paklausiu. zinau, tik, kad centrinej poliklinikoj, 4 aukste, ir pas ja buna dideles eiles.
o as galvojau, kad cia tik mes papuolem pas tokia.
sirdelej girdisi uzesiukai nuo gimimo, bet nesiuncia pas kardiologa - kai paklausiau, tai pati seimos gydytoja pasiklause ir pasake, kad viskas gerai  g.gif

O dėl ko tuomet galvojat, kad girdisi užesiukai?
Mano vienam vaikui budinti gydytoja yra girdėjusi, bet ten buvo dėl aukštos temperatūros.
Pas mūsų gydytoją irgi didelės eilės, esam patenkinti gydytoja, bet ... tyrimų tokių neskiria ax.gif
Atsakyti
Skaiciau kelis gerus atsiliepimus apie gydytoja Audrone Lunskiene is Dainu poliklinikos, bet pastebejau, kad pas ja eiliu nebuna, kazkaip keista kai atsiliepimai geri o pacientu nera... O gal cia tik man taip pakliuvo laiku nueiti?
Arba ji taip isgydo, kad nebera ko ir eiti biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 10 05, 13:38)
Skaiciau kelis gerus atsiliepimus apie gydytoja Audrone Lunskiene is Dainu poliklinikos, bet pastebejau, kad pas ja eiliu nebuna, kazkaip keista kai atsiliepimai geri o pacientu nera... O gal cia tik man taip pakliuvo laiku nueiti?
Arba ji taip isgydo, kad nebera ko ir eiti  biggrin.gif  g.gif

arba gydytoja gerai organizuoja darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 06 spalio 2011 - 08:11
mes einam pas regina januskiene. ir as einu pas ja nuo mazu dienu iki siol ir dabar sunu pas ja vedu. na ji man labai patinka, nors ne karto nedaviau nei saldainiu nei pinigu. ir siuntimu negaili ir siaip nebloga man atrodo. o sesele isvis super thumbup.gif visada pakalbina net gatvej sutikus mus
Atsakyti
Sveikos,mamytes 4u.gif Kaip reikia rast gera daktare,kad neprasant pati israsytu siuntimus,tyrimus atliktu?o dabar jei kas man neaisku,paprasau kokio siuntimo,tai kam cia reikia,neprisigalvokit,su tokiu sypsniu vis.O kai susergam,tai ne kart nera kraujo tyrimo dare,bet anksciau tiek tu antibiku nerasydavo,o dabar vis raso.Bet jei virusines kilmes liga,juk antibijotikai jos neveikia g.gif i darzeli kai reikejo pazyma,viska surase,kad gerai.Nors ir kraujas buvo pasilpes ir dantukus reikejo tvarkyti.zodziu,dilema,kaip atrasti gera daktara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 17, 00:37)
Sveikos,mamytes 4u.gif Kaip reikia rast gera daktare,kad neprasant pati israsytu siuntimus,tyrimus atliktu?o dabar jei kas man neaisku,paprasau kokio siuntimo,tai kam cia reikia,neprisigalvokit,su tokiu sypsniu vis.O kai susergam,tai ne kart nera kraujo tyrimo dare,bet anksciau tiek tu antibiku nerasydavo,o dabar vis raso.Bet jei virusines kilmes liga,juk antibijotikai jos neveikia g.gif i darzeli kai reikejo pazyma,viska surase,kad gerai.Nors ir kraujas buvo pasilpes ir dantukus reikejo tvarkyti.zodziu,dilema,kaip atrasti gera daktara doh.gif

Kažin ar yra Šiauliuose bent vienas gydytojas, kuris darytųkraujo tyrimą siekiant nustatyti virusinė ar bakterinė liga g.gif Šis tyrimas berods 22 lt kainuoja. Mums tokio tyrimo irgi nė karto nedarė. O kad apsidraustų gydytojai ir skiria tuos nelemtus antibus.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 16, 23:43)
Kažin ar yra Šiauliuose bent vienas gydytojas, kuris darytųkraujo tyrimą siekiant nustatyti virusinė ar bakterinė liga g.gif Šis tyrimas berods 22 lt kainuoja. Mums tokio tyrimo irgi nė karto nedarė. O kad apsidraustų gydytojai ir skiria tuos nelemtus antibus.

Kazkaip anksciau dar tiek nerasydavo tu antibijotiku,bet pastaruoju metu pamego ax.gif Bet ir siaip kai reikia siuntimu,tai sunkokai.O as tokia esu -jei kas neaisku,linkusi apsidrausti.Va paskutiniu atveju,vasara pastebejau,kad vaikui vienas kiausiukas didesnis.Nuvedziau pas viena chirurga,sako vandene,reik operuot.Pasiskaitinejau internete pozymius ir kazkaip sirdis sake,kad dar pas viena daktara nueit.tai va,pasirodo isvarza.issioperavom ir viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 16, 23:43)

mums CRB yra darę, ir ne kartą smile.gif kai gydytojai neaiškumas kilo. Ir pas lor iškart siuntimą duoda, o ten visada pasėlį paiima.
Atsakyti