Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(reglana @ 2011 04 04, 10:48)
Sveiki,
Vieną nuomonę apie gydytoją Sobutą čia skaičiau. Gal galite kas dar nuomonę išsakyti? Ačiū

Aš dažnai pakliūnu pas Sobuta, kai susergam o mūsų gyd. būna budinti. Mano vaikai jau nebemaži 12 ir 6m. bet aš ir su tokiais nesu patenkinta gyd. apžiūra. Apžiūrą atlieka labai greit, antibiotikai visada išrašomi...eilių pas jį niekuomet nebūna ax.gif Manau kaip ir viska trumpai, bei aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 04 04, 14:01)
Aš dažnai pakliūnu pas Sobuta, kai susergam o mūsų gyd. būna budinti. Mano vaikai jau nebemaži 12 ir 6m. bet aš ir su tokiais nesu patenkinta gyd. apžiūra. Apžiūrą atlieka labai greit, antibiotikai visada išrašomi...eilių pas jį niekuomet nebūna  ax.gif Manau kaip ir viska trumpai, bei aiškiai parašiau  blush2.gif

Ačiū labai už nuomonę. smile.gif Mūsų gydytoja taip pat atostogauja, o vaikui ausis užkrito. Kadangi ilgai laukt nenorėjau, užregistravo pas Sobutą (pas kitus gydytojus vakare nebepatekom). Bet ačiū dievui, nebereikėjo eiti, nes darželyje vaikui iš ausies išbėgo likęs vanduo ir viskas savaime susitvarkė. clap.gif
Mes lankomės pas Navickaię ir esam patenkinti, tik gaila, kad jau eilės didelės doh.gif
Atsakyti
Sūnus pasigavo virusą, nulėkėm į pol. ir kaip visuomet užtaikėm vėlei kai mūsų gyd. budinti doh.gif Registratūroj buvo Sobutos seselė. Registratorė sako tai pas Sobutą, aš atsisakiau ax.gif Mane tik nužvelgė ir pasiuntė pas kitą gyd., prie kabineto pralaukėm 1,5 valandos bet likau patenkinta apžiūra. pas Sobuta buvo tuščia kaip visada. gal jis nėra blogas gyd., bet pats geriausias manau paaugliams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 04 05, 12:31)
Sūnus pasigavo virusą, nulėkėm į pol. ir kaip visuomet užtaikėm vėlei kai mūsų gyd. budinti  doh.gif Registratūroj buvo Sobutos seselė. Registratorė sako tai pas Sobutą, aš atsisakiau ax.gif  Mane tik nužvelgė ir pasiuntė pas kitą gyd., prie kabineto pralaukėm 1,5 valandos bet likau patenkinta apžiūra. pas Sobuta buvo tuščia kaip visada. gal jis nėra blogas gyd., bet pats geriausias manau paaugliams ax.gif

O kodėl paaugliams geriausias? biggrin.gif
Kokio maždaug amžiaus gydytojas Sobuta yra?
Ir pas kokią gydytoją teko pralaukt 1,5 val.?
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2011 04 06, 12:11)
O kodėl paaugliams geriausias?  biggrin.gif
Kokio maždaug amžiaus gydytojas Sobuta yra?
Ir pas kokią gydytoją teko pralaukt 1,5 val.?

An mes su savo vaikučiais pabėgome nuo Sobuto. Taip gal ir nieko , jei nesergi rimtai. Na kai neatskyrė vėjaraupių, o teko į Odos dispanserį su vaiku eiti ir ten mokėti 50 lt , kantrybė išseko. Na šiuo metu esamos gydytojos kompetencija esame patenkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 06, 13:03)
An mes su savo vaikučiais pabėgome nuo Sobuto. Taip gal ir nieko , jei nesergi rimtai. Na kai neatskyrė vėjaraupių, o teko į Odos dispanserį su vaiku eiti ir ten mokėti 50 lt , kantrybė išseko. Na šiuo metu esamos gydytojos kompetencija esame patenkinti. smile.gif

lotuliukas.gif Na, prajuokino. Aš ne medikė, kažkada pamąstydavau, kad turbūt neatskirsiu vėjaraupių, kai vaiką išbers. Na, bet pasirodo atpažinau tą bėrimą. O kai gydytojas neatskiria... trūksta žodžių... g.gif
Atsakyti
Mes lankomes pas gyd Banziene, taciau ji mums nepatinka. Vis dar nepakeiciu gyd vien del seseles, nes ji tikrai thumbup.gif galiu bet kada paskambint pasitart del visko, o ir kabinete bendraujam vien tik su ja, tos gyd kaip ir nebuta ten visai... ax.gif
Atsakyti
Mūsų gyd. Povilianskienė ir seselė Karosienė esame patenkinti. Taip pat labai šauni gyd. Vaickuvienė, jau amžiuje bet šauni. Tai vat,kad pas gerus gyd. ir eilės ilgos.
Tiesa mes pabėgom iš Mockuvienės prieš kokius 6 m., seselė buvo normali, bet jau perdaug senų pažiurų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redžikė @ 2004 08 24, 16:49)
mes ten kur priregistruoti, ten ir paskyre mums gydytoją Andriuliene (pietiniam), esu ja patenkinta, žiūri mažių, jei kas atsitinka tai ir į namus atlekia pasižiūrėti.

aš visaiškai ja nepatenkinta likau , draugė taip pat , mes abi dabar pas kitas perėjome , labai skuba visada , apžiūri per pora minučių ir kuo greičiau stumia lauk ... O draiges mergytei širdutės problemų nepastebėjo kurios buvo nuo gimimo doh.gif
Atsakyti
nu tai gal kas nors ka nors apie gyd.L.Petrulyte turi pasakyti??? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turite atsiliepimų apie Dainų poliklinikos chirurgus? Pas ką geriau vesti vaiką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 07 30, 11:16)
Sveikos  4u.gif
Gal kas turite atsiliepimų apie Dainų poliklinikos chirurgus? Pas ką geriau vesti vaiką? g.gif

Tai kad vaikų chirurgai yra Motinos ir Vaiko klinikoje. Mes du sykius lankėmės pas skyriaus vedėją Venckų.
Atrodo viskas neblogai, tik baisiai smirdi cigaretėmis, net širdį pykinai tas dvokas iš burnos doh.gif
Atsakyti