QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 01, 10:58)
Mums taip pasakė. Matyt neapmoka poliklinika daktarui už kurą. Mano pažįstama seselė važiavo su dakterė pacientui traukti dantį. Ir važiavo su savo mašina, niekas nieko nekompensavo. Tokia tai sistema ir finansavimas.
Garantuota yra kviesti greitąją. Tikrai atvažiuoja. O jei kviestum savo vaiko gydytoją į namus, tai manau atvažiuotų, bet žinodamas situaciją turėtum apsimokėti. Nelabai noriu šiuo klausimu tiesos ieškot, tada tektų su daktare atsisveikint, man ji atrodo kompetetinga. Tik vienas minusiukas -nevažiuoja į namus.
Garantuota yra kviesti greitąją. Tikrai atvažiuoja. O jei kviestum savo vaiko gydytoją į namus, tai manau atvažiuotų, bet žinodamas situaciją turėtum apsimokėti. Nelabai noriu šiuo klausimu tiesos ieškot, tada tektų su daktare atsisveikint, man ji atrodo kompetetinga. Tik vienas minusiukas -nevažiuoja į namus.
Saulyte33,kokiai poliklinikai jūs priklausot?
Mes lankomės Dainų poliklinikoj,tai žinau,kad gydytojai į namus atvažiuoja pagal sutartį su taxi.Bet niekada nesu gydytojui už tai mokėjus.
Nelabai suprantu,o gal ir nežinau,ar tokiu atveju reikia apsimokėti rajoninei gydytojai,atvažiuojančiai į namus?Kiek esam kvietę,tikrai nemoku,jei gydytojas tavyksta pas vaiką į namus darbo laiku.Kita situacija,jei gydytoją kvieties privačiai ne darbo laiku ar savaitgalį,ar per šventes.
O greitoji nelabai ką gali padaryti - nebent suleisti vaistus nuo skausmo,temperatūrors ir nuvežti į ligoninę.Jei paguldo į ligononę - taip,bet ne visada reikia gulti į ligoninę ir ne visi nori.Jei esi sveikas ir esi paleidžiamas namo - tai tavo reikalas kaip grįžti namo,greitoji į namus jau neparveža.