Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(tastyte @ 2010 11 14, 00:01)
Jei dainu poliklinikoje as uz A.Norkuviene bet siaip jei kas privaciai vezam i moters ir vaiko klinika pas L.Bekeriene, va ji tai superine  thumbup.gif  ir gydytoja ir psichologe ir mama viskas viename. geresnes siauliuose tikrai nerasit  schmoll.gif

Gal galetumet aiskiau paaiskint ka reiskia "privaciai". Kaip tai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2010 11 14, 17:20)
Gal galetumet aiskiau paaiskint ka reiskia "privaciai". Kaip tai vyksta?

privaciai tai taip - nueini i registratura susimoki uz konsultacija, berods 42 lt su centais ir eini i priimamaji , kur paskai, kad susimokejai uz Bekerienes konsultacija, ji ateina ir pakonsultuoja, arba galite prasyt siuntimo savo seimos gydytojosjos konsultacijai, tada butu nemokama, bet ar iseis gaut siuntima, va cia jau kitas klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 17, 16:02)
privaciai tai taip - nueini i registratura susimoki uz konsultacija, berods 42 lt su centais ir eini i priimamaji , kur paskai, kad susimokejai uz Bekerienes konsultacija, ji ateina ir pakonsultuoja, arba galite prasyt siuntimo savo seimos gydytojosjos konsultacijai, tada butu nemokama, bet ar iseis gaut siuntima, va cia jau kitas klausimas  mirksiukas.gif

Taip,taip,šeimos gydytojai nėra linkę duoti siuntimo pediatro konsultacijai....
Atsakyti
mes lankomės centrinėj polikliniko pas Vaickuvienę. Labai šilta ir maloni gydytoja.Kai grįžom iš gimdymo namų, jau kitą dieną atėjo aplankyti. Ir seselė labai maloni
Atsakyti
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 17, 17:02)
privaciai tai taip - nueini i registratura susimoki uz konsultacija, berods 42 lt su centais ir eini i priimamaji , kur paskai, kad susimokejai uz Bekerienes konsultacija, ji ateina ir pakonsultuoja, arba galite prasyt siuntimo savo seimos gydytojosjos konsultacijai, tada butu nemokama, bet ar iseis gaut siuntima, va cia jau kitas klausimas  mirksiukas.gif

O ta registratura ten pat, antrame aukste kur visi konsultanatai (kaip ir anksciau)?
Aciu uz paaiskinima 4u.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2010 11 17, 18:24)
Taip,taip,šeimos gydytojai nėra linkę duoti siuntimo pediatro konsultacijai....

Butu labai nelogiska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 14, 17:09)
Tikrai galiu pritart del Bekerienes, cia pasiskaicius veziau privaciai saunuole ji. Musiske kaip visada Klacida israse, o Gyd. Bekeriene sake kad uztenka umckoloro ir tikrai taip - pasveikom be Klacido  4u.gif

Sakykite, o gyd. Bekerienė, gal kur privačiai yra atsidariusi?
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2010 04 26, 16:38)
Kai nueinam pas gydytoją (čia aš apie Norkuvienę) tai aš neinu iš kabineto tol - kol visko neišklausinėju. Aprodau kiekvieną vaiko spuogelį ir panašiai. Ir tikrai nors tai būna "normalu" aš bet kokiu atveju parodau gydytojai ir išsiaiškinu. Pirmoje eilėje tai tėvai turi rūpintis vaikų sveikata - čia mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif
Sėkmės jums ir nepraraskite vilties - viskas turi būti ir bus gerai mirksiukas.gif

pritariu.tikrai,jei savo vaiku pats nepasirupinsi,tai niekas ir nesirupins.as tai buciau pamacus pas savo vaika,iskart buciu klausinejus ir..t.t vieni gyd per daug ziuri i vaikus kkaip per padidinamaji stikla,ir kartais be reikalo isgazsdina,o kiti vat ka isdarineja. doh.gif as taip pat,nueinu ir pati viska kalusineju ir tada mna atsako,o jei neklausiciau tai turbut nieko ir nezinociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2010 11 20, 12:26)
O ta registratura ten pat, antrame aukste kur visi konsultanatai (kaip ir anksciau)?
Aciu uz paaiskinima  4u.gif
Butu labai nelogiska  unsure.gif

Registratura siuo metu jau persikelusi i pirma auksta kur rubine, salia iejimo. O del siuntimo, tai kalbejau su viena mama, kad jos mazylei (5 menesiuku) kosint gydytoja dave siuntima gydytojos Bekerienes konsultacijai. Pasirodo isimciu pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos...
Sakykit, o gal zinot, ar yra koks privatus pediatras iskvietimui i namus? Anksciau buvo Balsys, bet dabar ji nebe LT dirba, kiek mane informavo...
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2010 11 25, 16:51)
Sakykite, o gyd. Bekerienė, gal kur privačiai yra atsidariusi?

Kiek zinau ji neturi privacio kabineto. Reiktu kreiptis i vaiko ir motinos klinika.

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 08, 19:51)
Sveikos...
Sakykit, o gal zinot, ar yra koks privatus pediatras iskvietimui i namus? Anksciau buvo Balsys, bet dabar ji nebe LT dirba, kiek mane informavo...

Kiek zinau, tai Balsiene lyg anksciau vaziuodavo privaciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 12 10, 18:03)
Kiek zinau, tai Balsiene lyg anksciau vaziuodavo privaciai  rolleyes.gif

O gal kartais turite jos mob. telefono numeri? ax.gif
Atsakyti
As savo mazaji esu uzrasius pas gydytoja Navickaite. Pati pas ja augus. Esu patenkinta tiek gydytoja, tiek sesele
Atsakyti