Sveikos,
Noriu tokios konsultacijos.
Ar kas nors esat vykę pasikonsultuoti vaiko sveikatos klausimu pas Bekerienę į vaikų klinikas privačiai?Kažkaip ten yra galimybė susimokėti į kasas ir pakonsultuoja.Bet va,man iškilo klausimas ar tokiu atveju dar nereikia papildomai į kišenę susimokėti gydytojai?Ar išsamiai tokiu atveju apžiūri vaiką?Ar patenkintos buvot tokia konsultacija?
Labai lauksiu atsakymo,nes rytoj tokiu būdu žadu važiuoti pas Bekerienę pasikonsultuoti.
Ar kas nors esat vykę pasikonsultuoti vaiko sveikatos klausimu pas Bekerienę į vaikų klinikas privačiai?Kažkaip ten yra galimybė susimokėti į kasas ir pakonsultuoja.Bet va,man iškilo klausimas ar tokiu atveju dar nereikia papildomai į kišenę susimokėti gydytojai?Ar išsamiai tokiu atveju apžiūri vaiką?Ar patenkintos buvot tokia konsultacija?
Labai lauksiu atsakymo,nes rytoj tokiu būdu žadu važiuoti pas Bekerienę pasikonsultuoti.
QUOTE(meile @ 2010 09 09, 17:16)
Sveikos,
Bekerienei nereikia dėti į kišenę, tai gydytoja iš didžiosios raidės, tikrai pakonsultuos sažiningai.
QUOTE(dainele232146 @ 2010 09 15, 17:52)
noretume is privataus centriuko pereiti i Dainu poliklinika, koki gydytoja galetumete parekomenduoti? NOretusi tokio, kuris nepultu tik sukosejus rasyti Klacido ...
Aciu
Aciu
oho ir dar tokiu stipriu antibiotiku
QUOTE(oksy @ 2010 09 16, 16:25)
oho ir dar tokiu stipriu antibiotiku
gydyt. Sadauskaites megstamiausi vaistai...
QUOTE(dainele232146 @ 2010 09 16, 19:01)
mes tokius gavom vaistus kai bronhitą turėjome
QUOTE(dainele232146 @ 2010 09 15, 17:52)
noretume is privataus centriuko pereiti i Dainu poliklinika, koki gydytoja galetumete parekomenduoti? NOretusi tokio, kuris nepultu tik sukosejus rasyti Klacido ...
Aciu
Aciu
Mūsų gydytoja A.Norkuvienė, tikrai nepuola iškart prie antibiotikų Ir sesutė Ingrida labai super
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 14:52)
Mūsų gydytoja A.Norkuvienė, tikrai nepuola iškart prie antibiotikų Ir sesutė Ingrida labai super
Aciu,bandysiu pasidometi dar sia gydytoja
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 15:52)
Galiu tik pritarti
Niu mes tai lankomės Dainų poliklinikoje pas gyd. Liukpetrį, tai negaliu nieko blogo pasakyti. Tik vat šį rudenį pradėjome eiti į darželį, apsirgo mano vaikas: pakosinėja, sloguoja, bet nekarsčiuoja, tai namuose padaboja mama, bet nežinau, kaip dėl pažymos į darželį, ar neatvedus vaiką, man ją parašytu, nes nuo kosuliuko turime sirupiuko, tai nesinorėtų pedinti į polikliniką.