QUOTE(persikiuks @ 2010 03 11, 18:51)
aisku. man noretusi paciai gydytojai atsidekoti uz pagalba, o su tuo mokejimu kason gaunas taip , kad paciai gyd spyga taukuota, o pinigai eina ligoninei.
Labai sauni daktare Bekeriene,vien tik geru zodziu apie ja galiu pasakyti,kai su dukryte gulejom renimacijoj,ji mus labai slauge,norejom jai atsidekoti,bandem duoti ikisene,niekaip neeme,ir kaip supratau,ji neistu kur tik laukia kada kas i kisene ides....
QUOTE(Vission @ 2010 03 11, 01:36)
Berods nuo 13 jos priėmimo valandos, mes kažkada buvome anksčiau, tai labai skubėjo Bet apžiūrėjo Sakykit kiek tas į kišenę? Kad žinotume
labai sunkiai su kisene, neimanoma.. geriau i kasa sumoketi kaip uz privacia konsultacija (42.10lt), jei neskubu labai ir galima laukti iki 13 val geriau tada 13 val pas ja vaziuoti susimokejus i kasa nueiti i kabineta. Extra atveju i priimamaji vaziuoti pas sia gydytoja visad priims.
QUOTE(mishu @ 2010 03 09, 19:14)
gal kuri vaikucio gydytoja esate pasirinkusi Alsavitoje? vytauto g. prie parnu parduotuves?
ten lankausi pati, bet nzn ar tartis del vaiko prieziuros
pediatro atskirai ten nera, nors kiek suprantu dabar jau visi yra seimos gydytojai, ar neteisi?
ten lankausi pati, bet nzn ar tartis del vaiko prieziuros
pediatro atskirai ten nera, nors kiek suprantu dabar jau visi yra seimos gydytojai, ar neteisi?
mes lankomes pas gyd. L. Uliene ji pati triju vaikuciu mama, kadangi visa seima pas ja tai pvz. iskvietimo i namus atveju - jei kvieti vienam apziuri ir kitus esame patenkinti, radome bendra kalba
QUOTE(persikiuks @ 2010 03 11, 19:51)
aisku. man noretusi paciai gydytojai atsidekoti uz pagalba, o su tuo mokejimu kason gaunas taip , kad paciai gyd spyga taukuota, o pinigai eina ligoninei.
tikrai ne visi gydytojai pridedama prie atlyginimo tik nuo tos sumos kuria sumoki i kasa yra nuskaiciuojami mokesciai sodrai, ir is vis abejoju ar kas kliuna ligoninei. Kiek suprantu gydytojai ir valstybei.
Papildyta:
QUOTE(almituke_ @ 2010 03 12, 16:41)
Labai sauni daktare Bekeriene,vien tik geru zodziu apie ja galiu pasakyti,kai su dukryte gulejom renimacijoj,ji mus labai slauge,norejom jai atsidekoti,bandem duoti ikisene,niekaip neeme,ir kaip supratau,ji neistu kur tik laukia kada kas i kisene ides....
tikrai taip si gydytoja atlieka ne tik gygytojos paslaugas bet ir psichologo..
Sveiki, gal kas nors žinote, kaip 'pasiekti" telefonu pediatrę Navickaitę? Skambinu laidiniu telefonu, tai jau tris sykius liepia skambinti dar sykį, bet taip ir neatsiliepia tas kabinetas, kur gydytoja yra. Kažkoks užburtas ratas. Gal kas galit pagelbėti, būsiu dėkinga.
norejau pasiteirauti ar "senam bokste" yra geru pediatru, ir jei galima pavardele gydytojos
QUOTE(laurytux @ 2010 04 07, 18:12)
mes lankomes pas gyd. L. Uliene ji pati triju vaikuciu mama, kadangi visa seima pas ja tai pvz. iskvietimo i namus atveju - jei kvieti vienam apziuri ir kitus esame patenkinti, radome bendra kalba
na siandien aplanke mu sesute is Centro vaikų poliklinikos, sia savaite dar gydytoja paskirta turetu ateiti, o tada jau ziuresim jei nepatks, kreipsiuosi i kitus
Aš savo vaiką irgi vedu pas Ulienę, labai patenkinta - visada išklauso, į klausimus atsako labai nuodugniai, apžiūri atidžiai vaiką. Su siuntimais irgi jokių problemų. Ir šiaip labai maloni moteris, tokia rami. Ir seselės super. žodžiu tik geri atsiliepimai.
patarčiau gydytoja Norkuviene taip nesidžiaugt ji gera tol, kol nesusiduriat su rimta problema mano mažiukas kai gimė ligoninėj nebuvo ant akyčių vokų kraujosrūvų, paleido namo, jos išryškėjo, ypač ant kairės akytės aš maniau, kad tai normalu, kad daug kam taip būna. gydytoja lankė namie pirmą mėnesį ir neatkreipė dėmesio į tai, kad kraujosrūvos ilgai nenyksta, nes nepasiteiravo kada atsirado, ir pan.išvis nereagavo į tai.metukus laiko gyvenom ramiai, kol pradėjau apstebėt skirtingus vyzdžius, nuvykau aps gydytoja, ji nieko nepastebėjo, kad vaiko kairė akytė didesnė už dešinią, tai nuvykau privačiai aps akių gydytoją.tai siuntė į kauną ligoninėn.paaiškėjo kad tos kraujosrūvos pasekmė-augantis darinukas už akytės ir ją stumia lauk laukiam dabar rezonanso kaune kad darytu, vėl guldys ir tirs kas ten auga, ir kaip gydyt niekaip nesuprantu, kaip norkuvienė į tokią didelę kraujosrūvą net neatkreipė dėmesio.jos žioplas nepastebėjimas mums lb brangiai kainavo
Kai nueinam pas gydytoją (čia aš apie Norkuvienę) tai aš neinu iš kabineto tol - kol visko neišklausinėju. Aprodau kiekvieną vaiko spuogelį ir panašiai. Ir tikrai nors tai būna "normalu" aš bet kokiu atveju parodau gydytojai ir išsiaiškinu. Pirmoje eilėje tai tėvai turi rūpintis vaikų sveikata - čia mano asmeninė nuomonė
Sėkmės jums ir nepraraskite vilties - viskas turi būti ir bus gerai
Sėkmės jums ir nepraraskite vilties - viskas turi būti ir bus gerai
visų pirma ji gauna pinigus ir privalo kiekvieną vaiko apgamiuką pastebėt, o čia nepamatė didžiausių kraujosruvų per visą akį tai mano pirmas vaikas, kai jį pagimdžiau, neturėjau jokios praktikos su vaikais, o be to vos gfalėjau paeiti po sunkaus gimdymo, manau, kad jos pareiga atėjus į namus apžiūrėti ką tik gimusį vaikiuką pastebėti kas bado akis.beje, mano mažiukas turi dar ir dermatitą, paprašiau siuntimo išsitirt odos mėginius ir vaiko kaką, ar nesiveisia stafilokokai, tai gavau atsakymą, kad jis per mažas, nieko nematys iš tyrimų, kad derintume maistą ir viskas