Zinokit pasisakysiu ir as apie gyd Petrulyte ir jos sesele Veronika
Netekusi kantrybes perrasiau savo mazyli pas gyd.Navickaite ir dbr esu labai patenkinta!
16metu gyd.Petrulyte buvo mano 1-ojo sunaus gydytoja.Kadangi nebuvo problemu,retai lankydavomes.Dbr su mazuoju reikedavo eiti apziuru kas menesi,tai pasirodo "nera ko be reikalo vaiksciot"(anot seseles Veronikos).Prie skiepu kabineto laukdavom po 20-30min,kol sesele papietaus ar pasikavins ir teixis ateiti,o dar praeidama nustemba ar isvis mums reikalingas jau skiepas
,nors telefonu pasiskambinus, pati nustatydavo musu apsilankymo data butent skiepui pasidaryt...
Kaip kazkuri mamyte minejo,kad isvadino ja tingine,neuzsiimancia su vaiku,nenustebau...As taip irgi buvau isvadinta!
Mat issiprasiau siuntimo i raidos Centra,sakau masazus pasidarysim,nepakenks.
Zodziu kiek nueidavom,tiek iseidavau sugadinta nuotaika(net iki asaru)- tai as tingine,tai vaikui klubai gal isnire,ir isvis patologija turi,nes nenori stotis..O mazyliui tebuvo 6men..Paradui pilnumoj vadovauja sesele!!!!Arogantiska,iseis is kabineto,net labas nepasakys-mano vyras pasibaisejes buvo! Taigi atsieme kortele vaikucio(nes neseme naujai gydytojai) dar pamateme,kad musu lankomumas suzymetas kas menesi,kaip ir priklauso!
,nors vasaros pora menesiu nesilankeme visai(tai gyd atostogose,tai sesele atostogose ir nebus kam skiepyt,tai "ner ko cia eit,nes bus daug moksleiviu pries rugsejo 1-aja")
Matyt per daug pacientu jau turi,kad sitiek arogancijos,bent jau pas sesute Veronika....gaila....
O mazylis musu sveikut sveikutelis,tik va kai kas matyt is didelio rasto iseina is krasto jau!