QUOTE(lenatrif @ 2008 10 11, 15:41)
Laba diena
Norėčiau paklausti, gal kas lankosi pas gyd. Praspaliauskiene? kaip jums si gydytoja? man kazkaip nelabai
visas ligas nori antibiotikais gydyti, gerai, kad retai sergame, o po paskutinio apsilankymo, ir visai nusivyliau
Šiaip tai mes lankomės pas gydytoją Petrulytę, kur su Praspaliauskiene vienam kabinete dirba, bet kai ji atostogauja ar kur išvykus būna, tenka aplankyt ir Praspaliauskienę, kartą net pas mus į namus atėjusi buvo, kai dukra sirgo, o Petrulytė atostogavo. Tai šiaip ji man geresnis variantas už Petrulytę - konkretesnė, ir vaistų kitokių išrašė - ne vien sirupėlio, kurį mums vis siūlo ir kuris nepadeda...O ir seselė Praspaliauskienės normalesnė. Pas Petrulytę nuėjus atrodo, kad ne ji paradui vadovauja, o sesutė Vera - paskutinį kartą dukra buvo aprėkta, kai bijojo skiepytis ir verkė...
Kam dirbti su vaikais, jei nemoki nuraminti, kai bijo??? O su Petrulyte tai paskutinis bajeris toks: duoda ji mūsų mažiukei šokoladinį saldainį po apsilankymo, o aš sakau: "Palaukit, ją nuo šokolado beria." Gydytojos atsakymas:"Nieko neatsitiks..."