QUOTE(Mįsliukė @ 2004 08 25, 16:42)
Aš tik geriausius žodžius galiu pasakyti apie gydytoją Eleną Mockuvienę ir su ją dirbančią sesutę.Nuostabus ir profesionalus duetas.Dirba centrinėje vaikų poliklinikoje.Visada labai maloniai priima, išaiškina, tiesiog kaip mama.Nepasitaikė nei vieno karto, kad nenustatytų diagnozės ar užvilkintų ligą, visada gaunu siuntimus kur noriu, pvz. mankšta, masažas (girdėjau kiti gyd. nevisada nori rašyti).Dar man labai patinka, kad neskuba kišti antibiotikų.Nors aš gyvenu pietiniame, bet jeigu yra problema visada atvyksta į namus.sesutė taip pat labai rūpestinga, pvz. mano dukrai 12 metų ir buvo privalomas skiepas, tai ji paskambino ir pranešė, kai pasakiau draugėm, tai visos buvo nustebusios, nes nieko panašaus negirdėjo.Beje, dabar ji jau dirba ir kaip šeimos gydytoja, todėl pas ją galite lankytis visa šeima.
M.Balsienes sesele ir visuomet paskambina, pasiteirauja, kaip auga mazasis, ko ismoko. Na, o jei buname po ligos, tai visuomet paskambins ir paklaus, kaip einasi sveikti!
Jei mamos rinksities M.Balsiene, tai nepamirskite, kad ji ir seimos gydytoja, taip, kad eiles pa ja kilometrines. Na, bet gydytoja verta tu eiliu!