Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(LARA @ 2004 08 25, 20:37)
Na mes taip pat pagal registracija pietiniam gyditoja Misiunaite na  tikrai sauni,kiek teko susidurti nes musu mazei puse metuku kai lankomes pas ja tikrai nuosirdziai apziuri thumbup.gif

Aš taip pat labai esu patenkinta gydytoja Misiūnaite. Mažyliui jau 2 metukai. Per tą laiką neteko ja nusivilti. 4u.gif
Atsakyti
Mūms gyvenant centre pagal vietą priklausė Vaickuvienė, gera daktarytė, o kai išsikraustėm jokių problemų dėl atvykimo, ir dieną naktį galima skambinti jai, niekada neatsisako padėti.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2006 02 02, 11:15)
Aš taip pat labai esu patenkinta gydytoja Misiūnaite. Mažyliui jau 2 metukai. Per tą laiką neteko ja nusivilti.  4u.gif

Aš lankausi pas Vaickuvienę,atrodo visai nieko,visada ateina,net ne darbo valandom,tiesa,visada kažkiek sumoku.
Atsakyti
Niekada net nemąsčiau , kad rinktis gydytoją, einam pas tą, pas kurią priklauso pagal gyvenamą vietą - Cikanavičienę - labai liuks daktarytė - abu berniukai pas ją mano prirašyti.Galiu bet kada paskambinti į mobilų ir pasikonsultuoti jei ką, maloni moterytė.Visada paprašius ateina į namus, aišku sumoku, bert galvoju ar ne per mažai.Įdomu, kiek dabar priimta duoti daktaram kai išsikvieti į namus?Parašykit kas nors, pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
mes lankomės pas gyd. Vaickuvienę, pažystu ją nuo vaikystės, ji mane ir mano sesę užaugino ,mano draugė ,kuri užaugo pas ją, savo 2 vaikus irgi patiki gyd. Vaickuvienei. Reiskia tai tikrai gera daktarė. IR pacientų eilės kai ką apie gydytoją sako/ o eilė pas ją visada yra ir yra didelė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaitė @ 2006 02 16, 15:59)
mes lankomės pas gyd. Vaickuvienę, pažystu ją nuo vaikystės, ji mane ir mano sesę užaugino ,mano draugė ,kuri užaugo pas ją, savo 2 vaikus irgi patiki gyd. Vaickuvienei. Reiskia tai tikrai gera daktarė. IR pacientų eilės kai ką apie gydytoją sako/ o eilė pas ją visada yra ir yra didelė. mirksiukas.gif

Mes taip pat lankomes pas Vaickuviene ir ji man patinka rupestinga pirma maniau kad nieko gero nes jau metuose bet poto pamaciau kad ji labai gera ir rupestinga
Atsakyti
Kai gime pirmas sunus, tai pagal gyvenama vieta priklause M.Balsiene. Gime antras sunelis, bet jau ne M.Balsienes rajone gyvename, bet be jokiu problemu atvyksta, kai reikia. Jei buna labai uzsiemusi ar be automobilio, mes ja patys parsivezame, bet cia tokiu atveju buna retai. Pripratau prie sios pediatres ir vaikai taip pat, kad keisti i kita tikrai nenoreciau. Juo labiau, kad Siauliuose labai jau mazas pasirinkimas geru pediatru! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2004 08 25, 16:42)
Aš tik geriausius žodžius galiu pasakyti apie gydytoją Eleną Mockuvienę ir su ją dirbančią sesutę.Nuostabus ir profesionalus  duetas.Dirba centrinėje vaikų poliklinikoje.Visada labai maloniai priima, išaiškina, tiesiog kaip mama.Nepasitaikė nei vieno karto, kad nenustatytų diagnozės ar užvilkintų ligą, visada gaunu siuntimus kur noriu, pvz. mankšta, masažas (girdėjau kiti gyd. nevisada nori rašyti).Dar man labai patinka, kad neskuba kišti antibiotikų.Nors aš gyvenu pietiniame, bet jeigu yra problema visada atvyksta į namus.sesutė taip pat labai rūpestinga, pvz. mano dukrai 12 metų ir buvo privalomas skiepas, tai ji paskambino ir pranešė, kai pasakiau draugėm, tai visos buvo nustebusios, nes nieko panašaus negirdėjo.Beje, dabar ji jau dirba ir kaip šeimos gydytoja, todėl pas ją galite lankytis visa šeima.

M.Balsienes sesele ir visuomet paskambina, pasiteirauja, kaip auga mazasis, ko ismoko. Na, o jei buname po ligos, tai visuomet paskambins ir paklaus, kaip einasi sveikti! mirksiukas.gif
Jei mamos rinksities M.Balsiene, tai nepamirskite, kad ji ir seimos gydytoja, taip, kad eiles pa ja kilometrines. Na, bet gydytoja verta tu eiliu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė V. @ 2006 02 08, 17:05)
Aš lankausi pas Vaickuvienę,atrodo visai nieko,visada ateina,net ne darbo valandom,tiesa,visada kažkiek sumoku.

Jei nepaslaptis kiek moki? Nes savaja mazaja irgi pas ja uzrasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgusia: 24 vasario 2006 - 23:43
Labas, mane irgi domina, kiek gydytojams yra mokama? Ar mokat už kiekvieną atvykimą į namus? Gal ką galit pasakyti apie Dainųų poliklinikos gydytoją A.Norkuvienę?
Atsakyti
Mums pagal rajona priklauso Balsys. Zinot, negaliu pasakyti nei gero nei blogo apie ji. Blogai tai, kad jis uzsiima keliom veiklom - vedejas, gydytojas ir dar savivaldybeje dirba. Tai uzsiemes ir uzsiemes, eiles dazniausisi ilgos, o jei dar kokia tetute ar dedyte uzeina pusvalangukui tai isvis tragedija. Seip vaika priziuri gerai, siuntimus jei noriu galiu gauti kur reikia be jokiu problemu. I namus kviestis dar neteko. Truksta tik siltesnio bendravimo, demesio. Bet seip neblogas daktariukas.
Pati iki 16m priklausiau gyd. Andriulienei. NU man jin labai patiko, pasakiska daktaryte, net mieste susitikus pazindavo. Ir i namus atvykdavo. kiek supratau, tai ir dabar tokia pat, nepasikeitusi.. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie gyd. Kuzminskiene. Ji dirba pietiniam. g.gif
Atsakyti