QUOTE(jasia @ 2006 04 03, 13:12)
Pagal rajona ir mums Vaickuviene priklauso.Jau 40metu draugauja su musu gyvenama vieta
Jau nekarta norejom lekt is jos..del smulkmenos atrodo,o taigi del tos pacios priezasties,NEZMONISKU EILIU
Aciu Dievuleliui,tpfu tpfu,tpfu daug nesergam..Dazniausiai lankomes profilaktiskai tik..Del pertekliaus pacientu(virsija normas gerokai),tenka eileje praleisti valandu valandas..Tie kurie pagal rajona,(tie valdiski kaip mes)jauciames kaip antrarusiai..Pirmoj eilej,vietoj tie va kurie uz pinigeli i kisene eina,kvieciasi ir tt..Zinoma jai neaprebt visu norinciu..Daznai jei suserga kas,prasosi,kad atvaziuotu i kabineta ligoniukas.. Be visu laukianciu kas su talonais pries sav pasieme,reikia uzleist ekstrinius..Kas su plauciu uzdegimu,kas su spaudimu,kas da su kokiom bedom.Daznai manau nespeja daktaryte jau ligoniukus i namus aplankyt.Na net nzn,bet situacija ten rimtai biski virs normos gerokai gaunas..Aisku galima pasikeist jei nepatinka kas..
Papildyta:
QUOTE(eglel @ 2008 08 23, 20:08)
sveikos mamytes
galiu pasakyti, kad varpo gatveje dirba tokia gyd Ruskich tai man nelebai patinka
vaika pirma karta pamatavo tik 4menesiu mat neturi laiko dazniau pamatuoti ir siaip nelabai man ji... gal parekomenduotumet kokia?
Jei neklystu,ten dar sesele pas ja..
Papildyta:
QUOTE(raimonda23 @ 2007 06 27, 14:44)
vaickuvienė ir mums buvo gera iš pradžių aqtrodė labai rupestinga
bet dabar labai pasikeitė nežinau ar jau opaseno ar kas bet per aj mes atsidūrėm ligoninei
ir ji neišgirdo mūsų ligos o išraše vaistu kurie visai nepadėjo tad kažkaip esu labai nusivylusi ja nes kai gryžome iš ligoninės ji net neatėjo apžiūrėt
o kai nuėjom pas ją pasimatuot sako oi ligoninei buvot
nors žinojo kad gulim žodžiu labai esu nusivylus ir jau neišpirmos girdžiu kad ji taip pasielgia
matyt ji gera kol nera didelių bėdu bet kai jų atsiranda kažkodėl jų neišsprendžia
ir pasekmės buna vaikams o ne jai
Va va.. tai ar tokie atvejai ne del pertelkliaus pacientu...
Mano nuomone tikrai delto.