Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šiauliuose

QUOTE(Sazha @ 2008 07 23, 22:45)
Sveikos, mamytės šiaulietės. Po savaitės - kitos ir mes jau bandysim įsigyvent saulės mieste, o pradėsim nuo užsirašymo poliklinikoj, nes turim šviežutėlę naujagimę. Gal kuri parašytumėt, kur reikia kreiptis? Radau vaikų konsultacinės poliklinikos kontaktus, o gyvensim Vytauto gatvės 127 name. Tai kur reikia kreiptis? Į tą konsultacinę polikliniką, ar pagal rajoną priklausysim kažkokiai kitai įstaigai?..  unsure.gif  Patarkit, jei galit - nes net nežinau, nuo ko pradėt.
Beje, privačios klinikos taip pat domintų... Man būtų svarbu surasti gerą žmogų - gydytoją, su kuriuo nesikirstų pažiūros į sveikatą, jos išsaugojimą... Mūsų šeimos atveju tai būtų žmogus, palaikantis natūralumo idėjas, neskubantis su antibiotikais, nekategoriškas ir ne paranojikas - nesišvaistantis baisulinėm diagnozėm į kairę ir dešinę... Būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit info...  4u.gif

Manau,kad pagal gyvenamąją vietą
Atsakyti
Taip, jau išsiaiškinau, kad tikrai Varpo g. poliklinikoj, bet pasakė - "išsirinksite". Gal kas ką galit (ne)rekomenduot toj poliklinikoj?
Atsakyti
Siulau pas gyd. Kojeliene, parasta, nuosirsdi. O sesele tai tikras auksas.

Sekmes
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal galit rekomenduot gera pediatre Dainu poliklinikoj? Kokie atsiliepimai apie gyd Venskiene? ax.gif
Atsakyti
Mes lankėmės pas gydytoją R.Balčiūnienę,labai patiko.Šiandien ėjau pasiimti taloną pas gydytoją,tai suąžzinojau,kad ji po atostogų išvyko į Vilnių dirbti.Dabar liepė registratūroje pas A.Kazlauskienę lankytis.Ką mamytės zinot apie šią daktarę?Čia kalbu apie Dainų polikliniką smile.gif
Atsakyti
Mano abu vaikus prižiūri gyd.Vaickuvienė. Esu patenkinta.
Atsakyti
sveikos mamytes gossip.gif galiu pasakyti, kad varpo gatveje dirba tokia gyd Ruskich tai man nelebai patinka schmoll.gif vaika pirma karta pamatavo tik 4menesiu mat neturi laiko dazniau pamatuoti ir siaip nelabai man ji... gal parekomenduotumet kokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 08 04, 21:04)
Mes lankėmės pas gydytoją R.Balčiūnienę,labai patiko.Šiandien ėjau pasiimti taloną pas gydytoją,tai suąžzinojau,kad ji po atostogų išvyko į Vilnių dirbti.Dabar liepė registratūroje pas A.Kazlauskienę lankytis.Ką mamytės zinot apie šią daktarę?Čia kalbu apie Dainų polikliniką smile.gif

Mes tai irgi eidavom pas gydytoją Balčiūnienę, labai gaila, kad ji išvažiavo, nes labai mums ji patiko, o prie Kazlauskienės kažkaip dar neįprantam (tiesa lankėmės gal tik porą kartų pas ją). O mano žinios apie ją tai kad ji dirbo su vaikučiais renimacijos skyriuje 10 metų.Na tik tiek ir težinau smile.gif
Atsakyti
Ačiu merlina už infirmaciją,mes tai irgi tik vieną kartą tesilankėme,tai nieko irgi kažko negaliu pasakyti.Tai gal gerai tikėkimės viskas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglel @ 2008 08 23, 19:08)
sveikos mamytes gossip.gif  galiu pasakyti, kad varpo gatveje dirba tokia gyd Ruskich tai man nelebai patinka schmoll.gif  vaika pirma karta pamatavo tik 4menesiu mat neturi laiko dazniau pamatuoti ir siaip nelabai man ji... gal parekomenduotumet kokia? ax.gif

mes irgi pas ja lankomes ax.gif mums ji visai gera ax.gif , dabar jau retai apsilankom, bet va kai visai mazute dukryte buvo ,tai daznai ,nes dukryte pirmus metus daug sirgo, verysad.gif nusiskundimu neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 09 03, 20:33)
Ačiu merlina už infirmaciją,mes tai irgi tik vieną kartą tesilankėme,tai nieko irgi kažko negaliu pasakyti.Tai gal gerai tikėkimės viskas bus g.gif

Tikėkimės biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes gal turit grafika kaip siandien dirba gyd.Vackuviene? Tris metus lankomes,bet taip ir nepamenu kaip dirba ketvirtadieni biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti