smagu ,kad gera gyd.Mes tai turim vis su sesele konsultuotis,mat gyd telef neturim.Gal reiktų paklausti,o gal duotų?
Kiek zmoniu tiek nuomoniu ir jei vieniems tas gydytojas geras tai kitiems jis neitinka.Taigi manau,kad blogu daktaru nera tik visi esame individualybes su savo norais pageidavimais ir charakteriais.
gal ir tai ,o gal vieni gyd labiau myli savo darbą ir yra atsakingesni? O kita tai praleidžia pro pirštus,gal galvodami ,kaip moka taip ir dirbu?
tai jau taip
Betkokiu atveju mes visos teisios! O kaip gi kitaip juk mes mamos!
QUOTE(Bleira @ 2006 11 15, 14:01)
Betkokiu atveju mes visos teisios! O kaip gi kitaip juk mes mamos!
merginos, o aip papulti pas Bekeriene? O ji kartais ne skyriaus vedja?
Ar reikia su ja del priemimo tartis isanksto, ar tiesiog nuvaziuoji ir gaudai ja vietoje? Galima ir i az.
O ar daro kas nors siauliuose tyrima antibiotiko tinkamumui? (imasi tepinelis)?
Ar reikia su ja del priemimo tartis isanksto, ar tiesiog nuvaziuoji ir gaudai ja vietoje? Galima ir i az.
QUOTE(janna @ 2006 11 20, 14:39)
merginos, o aip papulti pas Bekeriene? O ji kartais ne skyriaus vedja?
Pas Bekerienę reikia prašyti siuntimo pas savo šeimos gydytoją
Kitaip ji nepriima
Nebent važiuoti į priimamajį ir gaudyti kada ji budės
na pas bekeriene tikrai sunkoka patekti.
bent man taip atrodo.
kadangi ji skyriaus vedeja tai turbut turi tikkelias palatas.
na pavyzdziui kai mes gulejom ligoninej tai ji mus prieme, bet paskui atejo kita gydytoja ir jau ta kita mus gyde.
bent man taip atrodo.
na pavyzdziui kai mes gulejom ligoninej tai ji mus prieme, bet paskui atejo kita gydytoja ir jau ta kita mus gyde.
QUOTE(renuteg @ 2006 11 20, 14:55)
na pas bekeriene tikrai sunkoka patekti.
bent man taip atrodo.
bent man taip atrodo.
Mes pas ją lankėmės praeitą savaitę.
Ji mus konsultavo dėl svorio augimo.
Buvom su siuntimu
o tepinelio kaip supratau niekas siauliuose ir nedaro. reiskiasi israso bet koki ntibiotika, kuris patinka gydytojui, bet nebutinai tinka vaikui.... taip iseina????