Laba diena,
reikia konsultacijos turiu AEG L99691HWD t.y 2 in 1 ir jau baigia ji mane pribaigti kemsasi ir kemsasi nuo tu puku meistras sako pirk atskirai dziovykle nes kitaip jau nebus. Noriu dėti ant viršaus ar tokia butu tinkama T8DEC68S džiovyklė? ir kokio to remo reikėtu? Ar geriau aplamai kitos firmos rinktis?
Dėkui išanksto
reikia konsultacijos turiu AEG L99691HWD t.y 2 in 1 ir jau baigia ji mane pribaigti kemsasi ir kemsasi nuo tu puku meistras sako pirk atskirai dziovykle nes kitaip jau nebus. Noriu dėti ant viršaus ar tokia butu tinkama T8DEC68S džiovyklė? ir kokio to remo reikėtu? Ar geriau aplamai kitos firmos rinktis?
Dėkui išanksto
QUOTE(tiubiteika @ 2018 04 02, 20:42)
Laba diena,
Dėkui išanksto
Dėkui išanksto
Jūsų vietoje žiūrėčiau https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/ +sujungimo komplektas AEG BR11
QUOTE(Kikker @ 2018 04 03, 16:01)
Jūsų vietoje žiūrėčiau https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/ +sujungimo komplektas AEG BR11
Kikker o kodel sita? Koks jos skirtumas nuo tos kur as parašiau?
sveiki ,
ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?
ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?
Kikker o kodel sita? Koks jos skirtumas nuo tos kur as parašiau?
Galima ir Jūsų pasirinkta tik pasiūliau didesnės talpos ....
sveiki ,
Aš tik vieną pasakysiu Samsung tegu ''juodą'' techniką gamina jiems tai geriau sekasi nei gaminti ''baltą'' todėl aš apie jos kokybę net nenoriu komentuoti....
QUOTE(Kikker @ 2018 04 10, 07:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72061799" data-time="1523086332"><div><p>sveiki ,
ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?</p></div></blockquote><p>Aš tik vieną pasakysiu Samsung tegu ''juodą'' techniką gamina jiems tai geriau sekasi nei gaminti ''baltą'' todėl aš apie jos kokybę net nenoriu komentuoti....
</p>
ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?</p></div></blockquote><p>Aš tik vieną pasakysiu Samsung tegu ''juodą'' techniką gamina jiems tai geriau sekasi nei gaminti ''baltą'' todėl aš apie jos kokybę net nenoriu komentuoti....
</p>
ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano
bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.
ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano
bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.
Kokia Samsung kokybė toks ir patarimas.....
QUOTE(eglesys @ 2018 04 11, 11:15)
<p><span><span><span>Sveiki, mėtausi tarp BOSCH WTW855R9SN ir AEG T8DEC68S. Suprantu, kad energijos klasė geresnė AEG. Bet ką reiškia tas jų atšviežinimas, kokiu principu jis daromas?. Išėmus iš spintos sausus suglamžytus rūbus išpurentų kaip Bosch garų funkcija?</span></span></span></p>
Atšviežinimas
Skirta ilgai laikytų drabužių gaivumui atnaujinti. Maksimalus kiekis negaliviršyti 1 kg.
Gausis panašus rezultatas kaip Bosch.....bet ne toks
QUOTE(Kikker @ 2018 04 10, 08:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72064718" data-time="1523345681"><div><p>ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano
bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.</p></div></blockquote><p>Kokia Samsung kokybė toks ir patarimas.....
</p>
bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.</p></div></blockquote><p>Kokia Samsung kokybė toks ir patarimas.....
</p>
na dabar jau niekada nesuzinosiu..
isbandziau vakar dziovykle, esu begalo patenkinta! dirba siek tiek garsiau nei tikejausi ir idomu kaipbus su elektros sanaudomis . bet siaip puku surinkimo funkcija yra dieviskas isradimas!!galeciau girti be sustojimo sita reikala