Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Laba diena,
reikia konsultacijos turiu AEG L99691HWD t.y 2 in 1 ir jau baigia ji mane pribaigti kemsasi ir kemsasi nuo tu puku meistras sako pirk atskirai dziovykle nes kitaip jau nebus. Noriu dėti ant viršaus ar tokia butu tinkama T8DEC68S džiovyklė? ir kokio to remo reikėtu? Ar geriau aplamai kitos firmos rinktis?
Dėkui išanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2018 04 02, 20:42)
Laba diena,
reikia konsultacijos turiu AEG  L99691HWD t.y 2 in 1 ir jau baigia ji mane pribaigti kemsasi ir kemsasi nuo tu puku meistras sako pirk atskirai dziovykle nes kitaip jau nebus. Noriu dėti ant viršaus ar tokia butu tinkama T8DEC68S džiovyklė? ir kokio to remo reikėtu? Ar geriau aplamai kitos firmos rinktis?
Dėkui išanksto  4u.gif

Jūsų vietoje žiūrėčiau https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/ +sujungimo komplektas AEG BR11
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 04 03, 16:01)
Jūsų vietoje žiūrėčiau https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/ +sujungimo komplektas AEG BR11

Kikker o kodel sita? Koks jos skirtumas nuo tos kur as parašiau?
Atsakyti
sveiki 4u.gif ,

ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?
Atsakyti

Kikker o kodel sita? Koks jos skirtumas nuo tos kur as parašiau?

Galima ir Jūsų pasirinkta tik pasiūliau didesnės talpos .... :)

Atsakyti

sveiki 4u.gif,

ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?

Aš tik vieną pasakysiu Samsung tegu ''juodą'' techniką gamina jiems tai geriau sekasi nei gaminti ''baltą'' todėl aš apie jos kokybę net nenoriu komentuoti....

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 04 10, 07:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72061799" data-time="1523086332"><div><p>sveiki vartotojo įkelta nuotrauka,

ka manote apie Samsung dziovykles? planuose isigyti uz keletos savaiciu.. kokie pliusai ir minusai jos ? gal yra kas turi ir gali placiau papasakoti?</p></div></blockquote><p>Aš tik vieną pasakysiu Samsung tegu ''juodą'' techniką gamina jiems tai geriau sekasi nei gaminti ''baltą'' todėl aš apie jos kokybę net nenoriu komentuoti....
</p>

ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.
Atsakyti

ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano lotuliukas.giflotuliukas.gif

bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.

Kokia Samsung kokybė toks ir patarimas.....

Atsakyti

Sveiki, mėtausi tarp BOSCH WTW855R9SN ir AEG T8DEC68S. Suprantu, kad energijos klasė geresnė AEG. Bet ką reiškia tas jų atšviežinimas, kokiu principu jis daromas?. Išėmus iš spintos sausus suglamžytus rūbus išpurentų kaip Bosch garų funkcija?

Atsakyti
QUOTE(eglesys @ 2018 04 11, 11:15)
<p><span><span><span>Sveiki, mėtausi tarp BOSCH WTW855R9SN ir AEG T8DEC68S. Suprantu, kad energijos klasė geresnė AEG. Bet ką reiškia tas jų atšviežinimas, kokiu principu jis daromas?. Išėmus iš spintos sausus suglamžytus rūbus išpurentų kaip Bosch garų funkcija?</span></span></span></p>

Atšviežinimas
Skirta ilgai laikytų drabužių gaivumui atnaujinti. Maksimalus kiekis negaliviršyti 1 kg.
Gausis panašus rezultatas kaip Bosch.....bet ne toks
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 04 10, 08:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72064718" data-time="1523345681"><div><p>ot tai patarimas is kurio labai daug galima ismokti zmogui kuris isvis nieko apie dziovykles neismano vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

bet kokiu atveju vakar isigijom Bosch 8 series. ziuresim kaip bus. tiesa isigijom pigiau nei tapati Samsunga.</p></div></blockquote><p>Kokia Samsung kokybė toks ir patarimas.....
</p>

na dabar jau niekada nesuzinosiu.. smile.gif

isbandziau vakar dziovykle, esu begalo patenkinta! dirba siek tiek garsiau nei tikejausi ir idomu kaipbus su elektros sanaudomis ax.gif . bet siaip puku surinkimo funkcija yra dieviskas isradimas!!galeciau girti be sustojimo sita reikala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 12, 09:10)
... bet siaip puku surinkimo funkcija yra dieviskas isradimas!!galeciau girti be sustojimo sita reikala

Smagiausia, kad tai apskritai ne funkcija, o džiovinimo technologijos šalutinis bonusas biggrin.gif
Atsakyti