Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(meid @ 2018 02 22, 20:49)
Gal dar patartumėte, ar T8DEC68S pranašesnė už T8DEE48S tik tuo, kad vartoja mažiau el. energijos, ar yra ir kitų privalumų, už kuriuos būtų verta mokėt papildomai 70Eur? Man kažkokių daugiau skirtumų rasti nepavyko.

Abi turi vidaus apšvietimą - visa 8000 serija tai turi.
T8DEC68S turi didesnį (tekstinį) ekraną ir sutaupys Jums apie 60kWh per metus.
Atsakyti
Kikker, speedy ačiū Jums už nuomones.
Bet dar turiu vieną klausimą biggrin.gif O kaip dėl T8DBE48S palyginus su T8DEE48S? Ar teisingai randu, kad skirtumas tik tame, jog T8DEE48S turi tiesioginio nutekėjimo žarną?? Kiek pastudijavau naudojimo instrukcijas, jokių daugiau skirtumų programose nerandu.
Atsakyti

Kikker, speedy ačiū Jums už nuomones.
Bet dar turiu vieną klausimą biggrin.gifO kaip dėl T8DBE48S palyginus su T8DEE48S? Ar teisingai randu, kad skirtumas tik tame, jog T8DEE48S turi tiesioginio nutekėjimo žarną?? Kiek pastudijavau naudojimo instrukcijas, jokių daugiau skirtumų programose nerandu.

Abi turi nutekėjimo žarną

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 02 23, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="meid" data-cid="72011064" data-time="1519377364"><div><p>Kikker, speedy ačiū Jums už nuomones.
Bet dar turiu vieną klausimą vartotojo įkelta nuotraukaO kaip dėl T8DBE48S palyginus su T8DEE48S? Ar teisingai randu, kad skirtumas tik tame, jog T8DEE48S turi tiesioginio nutekėjimo žarną?? Kiek pastudijavau naudojimo instrukcijas, jokių daugiau skirtumų programose nerandu.</p></div></blockquote><p>Abi turi nutekėjimo žarną
</p>

Aš aeg.lt sudėjau į palyginimus abi džiovykles ir rodo, kad T8DBE48S neturi. hmm.gif Bet kokiu atveju man tas nutekėjimas nereikalingas. O daugiau kažkokių skirtumų ar yra? nes kaina skiriasi...
Atsakyti

Aš aeg.lt sudėjau į palyginimus abi džiovykles ir rodo, kad T8DBE48S neturi. hmm.gifBet kokiu atveju man tas nutekėjimas nereikalingas. O daugiau kažkokių skirtumų ar yra? nes kaina skiriasi...

Tikrai T8DBE48S modelis turi....jai geria pamenu jokio skirtumo...pirkite pigesnę dar liks papildomnai garantijaI:)

Atsakyti
Renkamės pirmąją džiovyklę. Kažkaip daugumą prietaisų namams perkam Bosch, bet kai nuėjau į parduoduvę ir apžiūrėjau, akys ant kaktos iššoko. Tokia pigi plastmasė, stalčiukas kliba. Žodžiu, patikimumo nesudarė. AEG pasirodė rimčiausi, nors šios firmos gaminių neturėjom niekad.
Patarkit į kokius modelius žvalgytis, gal vis tik tie Boschai nėra tokie blogi?
Skalbimo mašina 6 kg, artimiausiu metu nekeisim. Pagr reikalavimas, kad pagaliau nebereikėtų lyginti rūbų. Ar bent jau didžiosios dalies.
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 03 04, 12:05)
Renkamės pirmąją džiovyklę. Kažkaip daugumą prietaisų namams perkam Bosch, bet kai nuėjau į parduoduvę ir apžiūrėjau, akys ant kaktos iššoko. Tokia pigi plastmasė, stalčiukas kliba. Žodžiu, patikimumo nesudarė. AEG pasirodė rimčiausi, nors šios firmos gaminių neturėjom niekad.
Patarkit į kokius modelius žvalgytis, gal vis tik tie Boschai nėra tokie blogi?
Skalbimo mašina 6 kg, artimiausiu metu nekeisim. Pagr reikalavimas, kad pagaliau nebereikėtų lyginti rūbų. Ar bent jau didžiosios dalies.

Nežinau kokį modelį žiurėjote ir kiek laiko ten stovi tą Bosch džiovyklėbet namuose naudoju jau daugiau kaip metai Bosch su tokiomis problemomis nesusidūriau
Galite pasižiūrėti BOSCH WTH852L7SN na o jai pasirodė rimčiau AEG tada T8DBG48S
Atsakyti

Sveiki, gal galite rekomenduoti skalbykle su dziovinimo funkcija? Biudzetas iki 450 Eur.. Suprantu, kad stebuklo nerasiu, bet ka nors patikimesnio gal galit pasiulyti? Kol kas is zinomesniu vardu radau tik Electrolux EWW1476WD. Ar yra kas geresnio uz tokia kaina? Matmenys standartiniai, t.y. masina nesiaurinta. Dekui

Atsakyti
QUOTE(vILLMUTE @ 2018 03 04, 15:40)
<p>Sveiki, gal galite rekomenduoti skalbykle su dziovinimo funkcija? Biudzetas iki 450 Eur.. Suprantu, kad stebuklo nerasiu, bet ka nors patikimesnio gal galit pasiulyti? Kol kas is zinomesniu vardu radau tik Electrolux EWW1476WD. Ar yra kas geresnio uz tokia kaina? Matmenys standartiniai, t.y. masina nesiaurinta. Dekui</p>

Užmeskite akį Whirlpool WWDC 9716
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 03 04, 15:32)
Nežinau kokį modelį žiurėjote ir kiek laiko ten stovi tą Bosch džiovyklėbet namuose naudoju jau daugiau kaip metai Bosch su tokiomis problemomis nesusidūriau
Galite pasižiūrėti BOSCH WTH852L7SN na o jai pasirodė rimčiau AEG tada T8DBG48S

Bet sitas bosch be lyginimo funkxijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 03 07, 19:27)
Bet sitas bosch be lyginimo funkxijos unsure.gif

Aš vis noriu paklausti kai turėsite šią funkciją kokio tikitės rezultato? 4u.gif
Atsakyti
Renkuosi pirma dziovykle gyvenime 🙂 norejau paklausti jau baudojanciu ar reikalinga jums garu f-ja.? Galvojau su ja dziovinti-lyginti svarkus, paltus po skalbimo. Ar su kita programa ta butu galima padaryti? Kaip suprantu po garu funkcijos rubai bus dregni bet man butu svarbu kad svarku ar vilnoniu paltu nebereiktu lyginti, gal ta butu galima kita programa padaryti?
Biudzetas apie 700-800 euru.
Reiktu 8-9 kg dziovykles.
Kas geriau bosch ar aeg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 09 kovo 2018 - 14:16