Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Rimas Zavisius @ 2017 12 22, 18:30)
Bandysiu pakeisti distiliuoto vandens tema su savo klausimu nes supratau kad ji per sunki man (pvz negalvojau kad vandens distiliaviimas vyksta 50-60C temperaturoje nes tokioje ir atsiranda "distiliuotas" vanduo dziovyklese). ...

Na distiliavimas vyksta pakeičiant skystą medžiagos būvį į dujinį ir grąžinant atgal į skystą. Tai ir įvyksta džiovinimo metu. Tai gali vykti įvairiose temperatūrose, ne tik samanės aparate rolleyes.gif
Atsakyti

Esu per viena zingsni iki to jog patikeciau kad ir lyti gali distiliuotu vandeniu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimas Zavisius: 22 gruodžio 2017 - 16:52
QUOTE(Rimas Zavisius @ 2017 12 22, 18:30)
Garu funkcija skalbykleje ir dziovykleje. Galvojau kad ju paskirtis ta pati, o skiriasi tik prietaisas kuriame imontuotas funkcionalumas.

Iš esmės taip ir yra. Tiesiog džiovyklės būgno talpa būna ženkliai didesnė, todėl proceso (lyginimas, atnaujinimas, kvapų šalinimas ar pan.) efektyvumas didesnis.
Atsakyti

Sveiki,

bandysiu pakeisti distiliuoto vandens tema su savo klausimu nes supratau kad ji per sunki man (pvz negalvojau kad vandens distiliaviimas vyksta 50-60C temperaturoje nes tokioje ir atsiranda "distiliuotas" vanduo dziovyklese). Taigi, mano tema sekanti.

Garu funkcija skalbykleje ir dziovykleje. Galvojau kad ju paskirtis ta pati, o skiriasi tik prietaisas kuriame imontuotas funkcionalumas. Vienos parduotuves konsultantas pasake, kad garu skalbykleje tikslas atsviezint audinius, o dziovykleje tikslas kad isdziuvus butu dar maziau susiglamze. Anot jo, tai yra "tikslas". Naudoti turbut galima ivairiai.

Klausimas: ar teisinga informacija man pateike konsultantas? Man neaktualu geresnis dziovinimas, o tik galimybe atsviezinti.

Aciu!

Tiesa tokia skalbyklese turėsite

1.Garinimas drabužių atnaujinimui 40 °C-1,5 kg

Garų programa medvilnei ir sintetiniams skalbiniams.Naudojant šį ciklą iš skalbinių pašalinami kvapai.Garai nepašalina gyvūnų kvapo.

2.Atšviežinti sintetiką 40 °C-1,5 kg

Garų programa sintetiniams skalbiniams. Šiuociklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai.

3.Atšviežinti medvilnę 40 °C

Garų programa medvilnei. Šiuo ciklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai.

Džiovyklės turinčios garų programas

1.Atšviežinti

Vienam kostiumui arba dviem kostiumų švarkams, arba dvejoms poroms kelnių ar panašiems drabužiams džiovinti. Taip pat tinka prastiems kvapams šalinti.Tik sausiems drabužiams

2.Medvilnė

Lengvos priežiūros drabužiams lyginti. Maks. 20 % natūralaus pluošto (medvilnės,lino ir kt.).

3.Sintetika

Lengvos priežiūros drabužiams lyginti. Min. 80 % natūralaus pluošto (medvilnės,lino ir kt.).

Pasirinkę bet kurią iš šių garų programų galite reguliuoti garų lygį....skalbyklese to padaryti Jūs negalite

Atsakyti
QUOTE(Rimas Zavisius @ 2017 12 22, 18:49)
Esu per viena zinsti iki to jog patikeciau kad ir lyti gali distiliuotu vandeniu .

Idealiu atveju taip ir būtų. Tik šiuolaikiniame pasaulyje procese yra per daug pašalinių dedamųjų...
Atsakyti
Nerandu, ar yra AEG su 9 kg būgnu?
Atsakyti
QUOTE(mildusiukas007 @ 2017 12 24, 09:45)
Nerandu, ar yra AEG su 9 kg būgnu?

prašau
https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/
Atsakyti

Ant bosch užsideda? Ar gali būti su garų generatoriumi ir koks kondensatorius - savaime išsivalantis?

Atsakyti
QUOTE(mildusiukas007 @ 2017 12 24, 10:28)
<p>Ant bosch užsideda? Ar gali būti su garų generatoriumi ir koks kondensatorius - savaime išsivalantis?
</p>

Su garų programa yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE užsidėti viską galimą jai skalbyklė turi pakankamai gylio
Atsakyti

Tai vis gi savaime išsivalantis kondensatorius problema ar ne?

Atsakyti

Pasiskaičiau senas temas ir pasidarė aiškiau- su savaime išsivalančiu -NE.

Lieka pasirinkti tarp  minėtų AEG ir Elektrolux. Keista, bet AEG brangesnė, nors neturi garų. Kur čia tie privalumai?

Atsakyti
QUOTE(mildusiukas007 @ 2017 12 24, 14:11)
<p>Tai vis gi savaime išsivalantis kondensatorius problema ar ne?
</p>

Turiu apie apie metus su išsivalančiu kondensatoriumi jokių problemų.....yra Bosch modeiai kurie neturi išsivalančio kondesnsatoriaus pvz BOSCH WTH852S8SN
Atsakyti