Na distiliavimas vyksta pakeičiant skystą medžiagos būvį į dujinį ir grąžinant atgal į skystą. Tai ir įvyksta džiovinimo metu. Tai gali vykti įvairiose temperatūrose, ne tik samanės aparate
Na distiliavimas vyksta pakeičiant skystą medžiagos būvį į dujinį ir grąžinant atgal į skystą. Tai ir įvyksta džiovinimo metu. Tai gali vykti įvairiose temperatūrose, ne tik samanės aparate
Esu per viena zingsni iki to jog patikeciau kad ir lyti gali distiliuotu vandeniu
Iš esmės taip ir yra. Tiesiog džiovyklės būgno talpa būna ženkliai didesnė, todėl proceso (lyginimas, atnaujinimas, kvapų šalinimas ar pan.) efektyvumas didesnis.
Sveiki,
bandysiu pakeisti distiliuoto vandens tema su savo klausimu nes supratau kad ji per sunki man (pvz negalvojau kad vandens distiliaviimas vyksta 50-60C temperaturoje nes tokioje ir atsiranda "distiliuotas" vanduo dziovyklese). Taigi, mano tema sekanti.
Garu funkcija skalbykleje ir dziovykleje. Galvojau kad ju paskirtis ta pati, o skiriasi tik prietaisas kuriame imontuotas funkcionalumas. Vienos parduotuves konsultantas pasake, kad garu skalbykleje tikslas atsviezint audinius, o dziovykleje tikslas kad isdziuvus butu dar maziau susiglamze. Anot jo, tai yra "tikslas". Naudoti turbut galima ivairiai.
Klausimas: ar teisinga informacija man pateike konsultantas? Man neaktualu geresnis dziovinimas, o tik galimybe atsviezinti.
Aciu!
Tiesa tokia skalbyklese turėsite
1.Garinimas drabužių atnaujinimui 40 °C-1,5 kg
Garų programa medvilnei ir sintetiniams skalbiniams.Naudojant šį ciklą iš skalbinių pašalinami kvapai.Garai nepašalina gyvūnų kvapo.
2.Atšviežinti sintetiką 40 °C-1,5 kg
Garų programa sintetiniams skalbiniams. Šiuociklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai.
3.Atšviežinti medvilnę 40 °C
Garų programa medvilnei. Šiuo ciklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai.
Džiovyklės turinčios garų programas
1.Atšviežinti
Vienam kostiumui arba dviem kostiumų švarkams, arba dvejoms poroms kelnių ar panašiems drabužiams džiovinti. Taip pat tinka prastiems kvapams šalinti.Tik sausiems drabužiams
2.Medvilnė
Lengvos priežiūros drabužiams lyginti. Maks. 20 % natūralaus pluošto (medvilnės,lino ir kt.).
3.Sintetika
Lengvos priežiūros drabužiams lyginti. Min. 80 % natūralaus pluošto (medvilnės,lino ir kt.).
Pasirinkę bet kurią iš šių garų programų galite reguliuoti garų lygį....skalbyklese to padaryti Jūs negalite
Idealiu atveju taip ir būtų. Tik šiuolaikiniame pasaulyje procese yra per daug pašalinių dedamųjų...
prašau
https://www.aeg.lt/l...dryer/t8dbc49s/
</p>
Su garų programa yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE užsidėti viską galimą jai skalbyklė turi pakankamai gylio
Turiu apie apie metus su išsivalančiu kondensatoriumi jokių problemų.....yra Bosch modeiai kurie neturi išsivalančio kondesnsatoriaus pvz BOSCH WTH852S8SN