Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Sveiki. Del Bosch WTW855R9SN reikia pagalbos. Dziovinant bugnas sukasi i viena puse.. cia pliusas ar minusas dziovykles?🤔  radau informacijos kad susisuka drabuziai ir del to buna susiglamdzioje🤔

Dekoju uz atsakymus😉

Tai Jūs ją jau naudojate?

Atsakyti

Ne, neturim .  Kai bugnas yra reversinis jis sukasi i abi puses... o cia gaunasi kad sukasi i viena puse... tai ir noriu suzinot , ar cia yra trukumas ar privalumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 10 lapkričio 2017 - 17:46

Ne, neturim . 

Turėsite ir suprasite kad joks bugno sukimas nepriklauso džiovinimo kokybei.Visada reikia teisingai pasirinkti džiovinimo lygį ir iš karto po džiovinimo ištraukti skalbinius.

Atsakyti

sveiki,

Kokie atsiliepimai apie AEG T97689IH3?  

Atsakyti

sveiki,

Kokie atsiliepimai apie AEG T97689IH3?  

Geri atsiliepimai .....dar yra A+++ tik 8 kg AEG T8DEC68S

Atsakyti

o kurios maziau genda ir kokybiskesnes AEG ar Bosch, Siemens? pvz kaip tokia Siemens

iQ800 WT47Y849DN?
Atsakyti

o kurios maziau genda ir kokybiskesnes AEG ar Bosch, Siemens? pvz kaip tokia Siemens

iQ800 WT47Y849DN?

Visko pasitaiko su tom džiovyklėms....visos išvardytos pakankamai geros kokybės....o kodėl pasirinkote būtent šį modelį?

Atsakyti
QUOTE(lano @ 2017 11 14, 20:03)
o kurios maziau genda ir kokybiskesnes AEG ar Bosch, Siemens?

Mažiausiai genda Leifheit džiovyklės. AEG, Electrolux ir Bosch, Siemens (jei ne su savaime išsivalančiu kondensatoriumi) panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 11 14, 18:08)
<p></p>

Geri atsiliepimai .....dar yra A+++ tik 8 kg AEG T8DEC68S
</p>

Niekad neturejau dziovykles, bet drauge itikino, kad man jos reikia😀. Be dideliu ieskojimu parduotuveje sustojau ties sia.
Reikalavimai be to, kad dziovintu😀 butu tokie. Energijos tausojimas ,audiniu tausojimas-svarbu, triuksmas nesvarbu, dizainas irgi ( atskira patalpa) . Galvoju, kad be elementarios dziovinimo funkcijos, man butu svarbu atsviezinimas, kvapu panaikinimas. Du kostiumuoti vyrukai ir nemazai kasmyriniu, vilnoniu megztuku, kuriu neskalbi kas kart po apsivilkimo. Dar svarbu lengvas lyginimas , nes baltiniu per savaite susikaupia visa kruva.
Klausimas, man tinka sis modelis, ar eit i parduotuve is naujo 🙂
Aciu!
Atsakyti

Niekad neturejau dziovykles, bet drauge itikino, kad man jos reikia😀. Be dideliu ieskojimu parduotuveje sustojau ties sia.
Reikalavimai be to, kad dziovintu😀 butu tokie. Energijos tausojimas ,audiniu tausojimas-svarbu, triuksmas nesvarbu, dizainas irgi ( atskira patalpa) . Galvoju, kad be elementarios dziovinimo funkcijos, man butu svarbu atsviezinimas, kvapu panaikinimas. Du kostiumuoti vyrukai ir nemazai kasmyriniu, vilnoniu megztuku, kuriu neskalbi kas kart po apsivilkimo. Dar svarbu lengvas lyginimas , nes baltiniu per savaite susikaupia visa kruva.
Klausimas, man tinka sis modelis, ar eit i parduotuve is naujo 🙂
Aciu!

Su garų programomis yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE tai iš šių dviejų rinkitės nes abi tiks pagal Jūsų poreikius

Atsakyti

Sveiki, kaip ir suprantu, kad bosch pranašesnė, bet vis tik kurią džiovyklę geriau rinktis - Electrolux HT32K7126 ar boschWTW875M8SN? Ar tikrai reikia bijoti savaime išsivalančio kondensatoriaus? Ar elektrolux modelį taip pat galiu statyti bet kur? Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leoka: 23 lapkričio 2017 - 00:20
Kuo skiriasi čia jau paminėtų modelių BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE garų programa atšviežinimui, nuo paprastos atšviežinimo programos, kuri turi Refresh -
atšviežinimo funkciją (pvz. ELECTROLUX EDH3488GDE)? 4u.gif

Atsakyti