Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Aryvle @ 2017 11 04, 13:37)
1.tokiu atveju aš pvz skalbiu vaiko uniformą sintetinę ir viena rankšluosti ir galiu dėti džiovintis viską kartu? ant kokios programos? ar negalima taip džiovinti?
2.ir dar galvoju turiu daug "flysinių" rūbų kurie ant etikečių rašo negalima džiovint, nors žiūriu dabartinės džiovyklės turi jautriems audininiams džiovinimo funkciją, tai gal tokioj programoj džiovinti galima?

1. Tai aišku, kad NE.
2. Džioviname ir "šimtas metų".
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 11 04, 12:44)
<p>Iškilo klausimas vaiko uniforma plaunate kartu su rankšluoščiu?</p>

taip skalbiu kartu, nes viena tamsu ranksluosti turiu, o kas tame blogo?

QUOTE(speedy @ 2017 11 04, 13:24)
1. Tai aišku, kad NE.
2. Džioviname ir "šimtas metų".

1. mirksiukas.gif
2. victory.gif
Atsakyti

Džiovinimo kokybei nuo to tik geriau.

Rinkitės didesnės talpos.....

Bet reikia  tada išmatavimai vis tiek, kad tie patys būtų, nes ant skalbimo mašinos statysim. Skalbiankė Samsung eco bubble, bet džiovyklę turbūt kitos firmos rinksimės. 

Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2017 11 04, 17:56)
Bet reikia  tada išmatavimai vis tiek, kad tie patys būtų, nes ant skalbimo mašinos statysim.

Dzin tie išmatavimai, turint noro ant bet kokios galima pastatyti. Jei 50 ar daugiau centimetrų užteks tik tarpinės - to paties gamintojo kaip džiovykla.
Atsakyti
o aš turiu kvailą klausimą dar vieną biggrin.gif aš pvz kai skalbiu medvilninius rūbus ir žinau kad nedažo tai kartu skalbiu šviesiai rožinius su tamsiai rožiniais, o kaip džiovinti? galima kartu ar reikia atskirai? ta prasme juoda su baltu tai nei skalbiu nei džiovinu bet jei pvz skirtingo tamsumo atspalviai arba jei tamsiai žalias ir tamsiai rudas medvilninis daiktas, kaip džiovinti kartu ar atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2017 11 04, 18:24)
.... bet jei pvz skirtingo tamsumo atspalviai arba jei tamsiai žalias ir tamsiai rudas medvilninis daiktas, kaip džiovinti kartu ar atskirai?

Kažkaip keistai parašėte: tekstas vienoks, o pavyzdys kitoks ...
Tamsiai žalias ir tamsiai rudas - jokių problemų.
Šviesiai žalias ir tamsiai rudas - geriau nereikia.
Atsakyti

o aš turiu kvailą klausimą dar vieną biggrin.gifaš pvz kai skalbiu medvilninius rūbus ir žinau kad nedažo tai kartu skalbiu šviesiai rožinius su tamsiai rožiniais, o kaip džiovinti? galima kartu ar reikia atskirai? ta prasme juoda su baltu tai nei skalbiu nei džiovinu bet jei pvz skirtingo tamsumo atspalviai arba jei tamsiai žalias ir tamsiai rudas medvilninis daiktas, kaip džiovinti kartu ar atskirai?

Kaip skalbiate taip ir džiovinate.....jai audinys dažantys tai matyt neplaunate su kitais.....tai ta pati taisyklė galoja turint džio

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 11 03, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-
Jau ne kartą minėti modeliai Bosch WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
</p>

Radau atsakmą ir aš į savo klausimą. 4u.gif .Beje, ačiū už pataisymus del "atšviežinimo" funkcijos.
O su tom funkcijomis - ne man vienai problemų; žiūru daug kur klausinėjama dėl garų funkcijos, ar ji pasiteisina, ir kas iš esmės ji yra... Matau, kad turėsiu dar paskaityti temą apie džiovykles, kelis metus atgal šviežia galva...
Tik užmačiau, kad buvo kilusi diskusija dėl savaime išsivalančių kondensatorių...
Linkstu prie elekroliux-labai patiko turėta jų skalbimo mašina, tik radau atsiliepimuose, kad užkrenta smulkūs skalbiniai už durelių...O su mažais vaikais tokių nemažai nusimato...
Tad kokia jūsų nuomonė: minėtas elektroliuxo variantas ar naujasis Miele TCE530WP yra geresnis?
rolleyes.gif Miele yra brangesnė, bet gal verta..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistemi: 05 lapkričio 2017 - 15:23

Radau atsakmą ir aš į savo klausimą. 4u.gif.Beje, ačiū už pataisymus del "atšviežinimo" funkcijos.
O su tom funkcijomis - ne man vienai problemų; žiūru daug kur klausinėjama dėl garų funkcijos, ar ji pasiteisina, ir kas iš esmės ji yra... Matau, kad turėsiu dar paskaityti temą apie džiovykles, kelis metus atgal šviežia galva...
Tik užmačiau, kad buvo kilusi diskusija dėl savaime išsivalančių kondensatorių...
Linkstu prie elekroliux-labai patiko turėta jų skalbimo mašina, tik radau atsiliepimuose, kad užkrenta smulkūs skalbiniai už durelių...O su mažais vaikais tokių nemažai nusimato...
Tad kokia jūsų nuomonė: minėtas elektroliuxo variantas ar naujasis Miele TCE530WP yra geresnis?
rolleyes.gifMiele yra brangesnė, bet gal verta..?

Be abejonės Miele daug geriau nei Electrolux

Atsakyti
Labas dar kartą. Kaip ir viską išsiaiškinau kas buvo aktualiausia ir nusprendžiau pasidalinti patirtimi.

Turėjau skalbyklę su džiovyklės funkcija electrolux EWW1697SWD. nerekomenduoju. pagrinde naudojom tik skalbima medvilnės 40laipsniu. skalbiam daug, beveik kasdien po skalbiankę. džiovinimo funkcija naudojom kartą per du mėnesius, arba rečiau. Pasibaigius garantiniui nusibaigė guoliai. Guoliai nesikeičia teko keiti su būgnu - 200eu. jau tada vyras bambėjo kad gal geriau naują pigią pirkti nei remontuoti, bet šita buvo nesena tai remontavom. Tada pradėjo strigti elektronika (visi filtrai būdavo reguliariai valomi). pradėjo mėtyti erorus. tai jai vandens niekas neduoda tai jai išpilti niekas neleidžia doh.gif nu ir žaidėm taip - ji pastringa aš vėl iš naujo. kol ta neužstrigo ir užvakar nebeatidavė rūbų. kadangi jau praėjo 1,5 metų po būgno keitimo tai įtariu kad tuoj vėl keisti reikės tai net nevežėm remontuoti, nupirkom naują/dėvėtą skalbiankę. kaip gera kai nestringa niekas ir gali užstatyti skalbti o grįžus - išdžiauti o ne matyti error ir vėl iš naujo jungti skalbti. būdavo visą dieną žaidi kol išskalbi vieną reisą...
Dar ką norėjau pasakyt. išsirinkau džiovyklę turbūt. dar pagalvosiu ir pirksiu. bet mačiau daug kas klausė ko negali atlikti kombinuotas prietaisas ką gali atlikti atskiria džiovyklė ir skabyklė. apie kokybę tai turbūt net nesakysiu nes vėl pasimokiau - kas tinka viskam-netinka niekam. bet planuoju naudoti dabar atskirai skalbyklę ir džiovyklę ir jau žinau kad džiaugsiuos, kai skalbsiu antrą reisą rūbų o pirmas reisas jau baigs džiovintis džiovyklėję, o ne skalbimas plius džiovinimas 4-5 valandos vieno reiso kombinuotam aparate. per tiek laiko spėsiu sutvarkyt du reisus rūbų bigsmile.gif
gal kam nors padės ši patirtis 4u.gif
Atsakyti

Renkuosi džiovyklę ir pasiklydau jų gausoje. Gal pagelbėsit :) 

Kaina iki 550 eurų. '

Šilumos siurblio technologija

Garų funkcija nebūtina.

Rekalingos programos - lauko rūbų, pūkinių, vilnos (arba būčiau dėkinga už praktinius patarimus, kaip džiovinat tokius rūbus kitomis programomis).

Klausimai: kiek svarbu yra "švelnus" būgnas ar kažkaip panašiai vadinasi? Ar tikrai geriau išdžiovina, kai būgnas sukasi į abi puses. 

Ačiū už patarimus

Atsakyti

Renkuosi džiovyklę ir pasiklydau jų gausoje. Gal pagelbėsit :)

Kaina iki 550 eurų. '

Šilumos siurblio technologija

Garų funkcija nebūtina.

Rekalingos programos - lauko rūbų, pūkinių, vilnos (arba būčiau dėkinga už praktinius patarimus, kaip džiovinat tokius rūbus kitomis programomis).

Klausimai: kiek svarbu yra "švelnus" būgnas ar kažkaip panašiai vadinasi? Ar tikrai geriau išdžiovina, kai būgnas sukasi į abi puses. 

Ačiū už patarimus

Kiek kg plauna skalbyklė?

Atsakyti