Oho! Tai gal Jums apskritai skalbyklės nereikia - keletą dienų nešioti rūbai pasirodo švarūs
Oho! Tai gal Jums apskritai skalbyklės nereikia - keletą dienų nešioti rūbai pasirodo švarūs
Taip aš nešioju keleta dienu ir pas mane švarūs,tokius drąsiai galima dėti į džiovyklę ir pasirinkti atšviežinimo programą.Yra tokių kurie per 2 val sutepa darbinius rūbūs tai logiška kad tokių nedės į džiovykle ......
Sveiki,
Vis dar be dziovykles as, o visi galvas kraipo ir aiskina kokia as neprotinga
Kabai reiketu patarimo, poreikiai:
1.pukus dziovinti kartais
2.atsviezinti kartais
3.skalbykle mano 5 kg (sena, be navarotu)
4. biudzetas 600 - 800
5.atidejimo reikia funkcijos
6. nesiglamzymo funkcija
buciau dekinga uz pagalba
Sveiki,
Vis dar be dziovykles as, o visi galvas kraipo ir aiskina kokia as neprotinga
Kabai reiketu patarimo, poreikiai:
1.pukus dziovinti kartais
2.atsviezinti kartais
3.skalbykle mano 5 kg (sena, be navarotu)
4. biudzetas 600 - 800
5.atidejimo reikia funkcijos
6. nesiglamzymo funkcija
buciau dekinga uz pagalba
Jau ne kartą minėti modeliai Bosch WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
Heat pump technologija (Šilumos siurblys)
Savaime išsivalantis kondensatorius
Šilumos siurblio technologija ActiveAir
ActiveSteam 4 garų programos
Kaina panasi kuri geriau?
Garų generatorius (3 garų programos)
Heat pump technologija (Šilumos siurblys)
Savaime išsivalantis kondensatorius
Šilumos siurblio technologija ActiveAir
ActiveSteam 4 garų programosKaina panasi kuri geriau?
Abi vienodos kokybės ....ir tiek viena pirksite tiek kitą pirkite papildomą garantiją....
Aciu labai.
Jau ne kartą minėti modeliai Bosch WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
O kokie atitikmenys 7 kg? Ar džiovyklę reikia didesnę rinktis, jei skalbyklė 7 kg?
O kokie atitikmenys 7 kg? Ar džiovyklę reikia didesnę rinktis, jei skalbyklė 7 kg?
Rinkitės didesnės talpos.....
1.tokiu atveju aš pvz skalbiu vaiko uniformą sintetinę ir viena rankšluosti ir galiu dėti džiovintis viską kartu? ant kokios programos? ar negalima taip džiovinti?
2.ir dar galvoju turiu daug "flysinių" rūbų kurie ant etikečių rašo negalima džiovint, nors žiūriu dabartinės džiovyklės turi jautriems audininiams džiovinimo funkciją, tai gal tokioj programoj džiovinti galima?
Sveiki. Turiu skalbyklę su džiovykle viename. tokią pirkau nes nedaug džiovinti planavau. taip ir darau. bet į pabaigą dabar džiovyklės guoliai ar kas ten, ir šiaip jau ten visa skalbiankė į pabaigą tad nusprendžiau kad gal noriu džiovyklės atskirai. tad porą klausimų. pas mane džiovinant renkiesi ten ne kokias funkcijas o daugmaž viskas automatiškai tik išdziovinimo lygmenys trys - labai sausai sausai ir truputį drėgnai o kaip suprantu normalioj džiovyklėj eina pagal medžiagą ar pan?
1.tokiu atveju aš pvz skalbiu vaiko uniformą sintetinę ir viena rankšluosti ir galiu dėti džiovintis viską kartu? ant kokios programos? ar negalima taip džiovinti?
2.ir dar galvoju turiu daug "flysinių" rūbų kurie ant etikečių rašo negalima džiovint, nors žiūriu dabartinės džiovyklės turi jautriems audininiams džiovinimo funkciją, tai gal tokioj programoj džiovinti galima?
Iškilo klausimas vaiko uniforma plaunate kartu su rankšluoščiu?
Dauguma džiovyklių turi džiovinimo programą jautriems drabužiams.....