Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Supratau Kikker. O verta kazka ziureti is Miele produkcijos 800-1000 euru kategorijoje? Ar ji bus geresne/kokybiskesne lyginant tarkim su populiariuoju WTW855R9SN modeliu ar tos pigiausios Miele nevertos demesio? 

Turiu jau daugiau nei virš metų WTW855R9SN laikas nuo laiko pasinaudoju garais....bet tikrai jai nebūtų šios programos matyt nepasigesčiau....Miele gerai...bet kokybė ne tokia kokia buvo anksčiau ....man kažkaip nekyla rankos pirkti produktą už 1000 eur....kaip sakoma jai tik turite laisvų pinigų pirkite Miele bet tikrai džiovinimo rezultatas nebus geresnis nei kitų firmų džiovyklese...

Atsakyti
QUOTE(JMT @ 2017 09 13, 16:29)
O verta kazka ziureti is Miele produkcijos 800-1000 euru kategorijoje? Ar ji bus geresne/kokybiskesne lyginant tarkim su populiariuoju WTW855R9SN modeliu ar tos pigiausios Miele nevertos demesio?

Kas turi pinigų Mercedes į Opel nesidairo ... kad ir kiek navarotų tame opelyje būtų.
Miele jau konstruojamos kitaip nei paprastos...
Atsakyti

Smagu būtu žinoti kaip kitaip......tada bus aišku ar reikia tos Miele :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 09 )
kaip sakoma jai tik turite laisvų pinigų pirkite Miele bet tikrai džiovinimo rezultatas nebus geresnis nei kitų firmų džiovyklese...

Na komentaras tai truputį juokingas...Miele neturiu, Miele brangi, bet kokybė tokia pati, kaip kitų firmų.
Tai taip išeina, kad visam pasaulyje pirkėjai moka 2-3 kartus daugiau nei kitos džiovyklės už tai, kad ant baltos dėžutės būtų parašyta "Miele"? Tai yra aplinkui vien kvailiai, pasiryžę mokėti neaišku už ką... Manau senai nekyla klausimų, kad šioje srityje jie pažengę gerokai toliau, todėl ir prekė turi savo kainą.
Geriau tiesiai šviesiai sakykit, kad LT maža rinka šiam prekės ženklui, ar kad jūs neprekiaujate šiais gaminiais, o ne spangt, kad kokybė ta pati, tik kaina per didelė...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 09 13, 21:18)
Na komentaras tai truputį juokingas...Miele neturiu, Miele brangi, bet kokybė tokia pati, kaip kitų firmų.
Tai taip išeina, kad visam pasaulyje pirkėjai moka 2-3 kartus daugiau nei kitos džiovyklės už tai, kad ant baltos dėžutės būtų parašyta "Miele"? Tai yra aplinkui vien kvailiai, pasiryžę mokėti neaišku už ką... Manau senai nekyla klausimų, kad šioje srityje jie pažengę gerokai toliau, todėl ir prekė turi savo kainą.
Geriau tiesiai šviesiai sakykit, kad LT maža rinka šiam prekės ženklui, ar kad jūs neprekiaujate šiais gaminiais, o ne spangt, kad kokybė ta pati, tik kaina per didelė...

Yra ir rinka, ir kas prekiauja Miele LT, mano pažįstama dirba Miele. Tiesiog Kikker jomis neprekiauja ir matyt nežino jų techninių specifikacijų. Aš turiu dulkių siurblį, nuostabus. Man sakė, kad galiu net atsistoti ant jo ir jis nesuluš. Valdymas nuostabus, viskas apgalvota iki detalių. Deja, mano norima skalbyklė-džiovyklė man neįkandama.
Atsakyti

Yra ir rinka, ir kas prekiauja Miele LT, mano pažįstama dirba Miele. Tiesiog Kikker jomis neprekiauja ir matyt nežino jų techninių specifikacijų. Aš turiu dulkių siurblį, nuostabus. Man sakė, kad galiu net atsistoti ant jo ir jis nesuluš. Valdymas nuostabus, viskas apgalvota iki detalių. Deja, mano norima skalbyklė-džiovyklė man neįkandama.

o aš turiu Electrolux dulkių siurblį kuris jau tarnauja 8 ar 10 metų jokių problemų...todėl sakyti kad šios firmos produkcijoje ne viskas apgalvota ir turi visai kitas technines specifikacijas nėra teisinga.....

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 09 14, 10:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="71797464" data-time="1505331891"><div><p>Yra ir rinka, ir kas prekiauja Miele LT, mano pažįstama dirba Miele. Tiesiog Kikker jomis neprekiauja ir matyt nežino jų techninių specifikacijų. Aš turiu dulkių siurblį, nuostabus. Man sakė, kad galiu net atsistoti ant jo ir jis nesuluš. Valdymas nuostabus, viskas apgalvota iki detalių. Deja, mano norima skalbyklė-džiovyklė man neįkandama.</p></div></blockquote><p>o aš turiu Electrolux dulkių siurblį kuris jau tarnauja 8 ar 10 metų jokių problemų...todėl sakyti kad šios firmos produkcijoje ne viskas apgalvota ir turi visai kitas technines specifikacijas nėra teisinga.....
</p>

Aš turiu AEG jau 25 metus, vis dar siurbia kuo puikiausiai, bet jis yra morališkai pasenęs. Sugedęs per tiek metų nebuvo nei karto. Bet kas buvo prieš 25 metus yra ne tas pats, kas yra dabar. Juk ne veltui vartotojai skundžiasi šiais laikais pagaminta technika, kad ji dažnai genda.
Atsakyti

Aš turiu AEG jau 25 metus, vis dar siurbia kuo puikiausiai, bet jis yra morališkai pasenęs. Sugedęs per tiek metų nebuvo nei karto. Bet kas buvo prieš 25 metus yra ne tas pats, kas yra dabar. Juk ne veltui vartotojai skundžiasi šiais laikais pagaminta technika, kad ji dažnai genda.

Tai Jums atsakymas į Jūsų reklamuojama Miele...nereikia galvoti kad jos kokybė daug geresnė nei buvo prieš 25 metus.

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 09 14, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="71797734" data-time="1505373763"><div><p>Aš turiu AEG jau 25 metus, vis dar siurbia kuo puikiausiai, bet jis yra morališkai pasenęs. Sugedęs per tiek metų nebuvo nei karto. Bet kas buvo prieš 25 metus yra ne tas pats, kas yra dabar. Juk ne veltui vartotojai skundžiasi šiais laikais pagaminta technika, kad ji dažnai genda.</p></div></blockquote><p>Tai Jums atsakymas į Jūsų reklamuojama Miele...nereikia galvoti kad jos kokybė daug geresnė nei buvo prieš 25 metus.</p>

Skaitau vartotojų atsiliepimus, apie Miele, kuri pirkta prieš kelis metus ir dabar atsiliepimai patys geriausi, o vat paskaičiau Amazon apie AEG - liūdna verysad.gif Dažni gedimai.
Atsakyti

Skaitau vartotojų atsiliepimus, apie Miele, kuri pirkta prieš kelis metus ir dabar atsiliepimai patys geriausi, o vat paskaičiau Amazon apie AEG - liūdna verysad.gifDažni gedimai.

Tai žiūrint apie kokį modelį Miele kalbate ir apie kokį AEG....yra modeliai kurie gaminami aukštos kokybės ir vidutinės ...bet visos juos testuojamos nepriklausomų ekspertų kurie visada informuoja pirkėją apie tai kas šiai metais geriausia ...todėl sakyti kad MIELE šiai dienai lyderis negalima

Čia rasite tai kas Jūs gali nustebinti ir pakeisti nuomonę apie MIELE produkciją

https://www.test.de/...-tabelle/suche/

Atsakyti

Sveiki Kikker ir Speedy,

padejote issirinkti super Bosch skalbykle, dabar prireike dziovykles. Domina is Bosch arba Siemens gamintoju, pagaminta Vokietijoje butu privalumas, garu funkcija nebutinybe, bet ir nemaisytu. Biudzetas iki 800-900 euru. Kokie atsiliepimai apie sia WT47Y849DN? Ka galetumete pasiulyti?

Dekui is anksto. 

Paziurek sita video, manau po to nebenoresi nei Bosch nei Siemens

https://www.youtube....h?v=nJ-2l_gC9RE

Atsakyti
Merginos,o kaip tokia dziovykle?
Whirlpool Azb 8670...deveta tokia ziurineju.
Atsakyti