Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Sveiki, renkamės džiovyklę, kurią montuosime ant skalbyklės (planuojam 1-2m. bėgyje keisti). Ką patartumėt 700 - 900 Eur ribose? Iš anksto dėkui

Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2017 09 09, 17:46)
Kondensatorių visose džiovyklėse paprasta valyt ir tai tereikia atlikt tik kartą kitą per metus. Sudėtingiau bus, jei nusipirksite "savaime išsivalantį" ir jis užsikimš. Tada jau be meistro vargu ar išsiversit smile.gif

Aš kondensatorių valau kartą į dvi savaites maždaug, kai jaučiu, jog nepakankamai gerai džiovina. Visi tie tarpeliai būna smarkiai apėję pūkais, gal čia defektas?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 09 10, 16:13)
Aš kondensatorių valau kartą į dvi savaites maždaug, kai jaučiu, jog nepakankamai gerai džiovina. Visi tie tarpeliai būna smarkiai apėję pūkais, gal čia defektas?

Kokią turit džiovyklę? Aš savo valau tikrai retai ir nelabai ką ten randu. Mano AEG, gana senas modelis
Atsakyti

Sveiki, labai reikia pagabos renkantis džiovyklę. Esmė tokia, kad norime statyti ant 55 cm. pločio skalbyklės. Niekaip nepavyksta išsaiškinti, ar galima statyti didesnę džiovyklę ant skalbyklęs viršaus ir kaip tokiu atveju turėtų montuotis džiovyklė. Norėtume džiovyklės su pūkų filtru ir garais. Dėkoju iš anksto!

Atsakyti

Sveiki,

gavome pasiūlymą pirkti AGE T96699IH modeliuką, tačiau man nelabai patiko jo energijos klasė - tik A*. Gal galite pakomentuoti, kuo ši džiovyklė ypatinga, nes kaina jos nemaža? (Pastebėjau, tik kad talpa 9kg).

Taigi domintų ir kiti AEG modeliukų variantai, bet parašykite ir analogiškus BOSCH, ELEKTROLUX variantus. Mūsų turima skalbyklė talpina 8kg skalbinių.

Taigi, esminiai punktai:
1) biudžetas: 700-800e
2) kondensatorius valomas rankiniu būdu
3) be garų funkcijos
4) nedidelės energijos sąnaudos (A** ar A***)
5) pūkuotų drabužių džiovinimo programa
6) vilnos/batų krepšys (arba galimybė įsigyti papildomai)
7) nepasenęs modelis, vienas naujesnių

AEG nužiūrėjau T8DEC68S, ar atitiktų šis modeliukas mano išvardintus punktus?

Iš anksto dėkoju :)

Atsakyti

Tinka tik reikia ant skalbyklės dėti rėmelį.....Kokia skalbyklė pas Jus kiek kg skalbia?

Sveiki, labai reikia pagabos renkantis džiovyklę. Esmė tokia, kad norime statyti ant 55 cm. pločio skalbyklės. Niekaip nepavyksta išsaiškinti, ar galima statyti didesnę džiovyklę ant skalbyklęs viršaus ir kaip tokiu atveju turėtų montuotis džiovyklė. Norėtume džiovyklės su pūkų filtru ir garais. Dėkoju iš anksto!

Tinka tik reikia ant skalbyklės dėti rėmelį.....Kokia skalbyklė pas Jus kiek kg skalbia?

Su garų funkcija yra firmos Bosch

http://www.bosch-hom...WTW855R9SN.html

arba firmos Electrolux 

http://www.electrolu...yer/edh3897sde/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 rugsėjo 2017 - 10:17

Sveiki,

gavome pasiūlymą pirkti AGE T96699IH modeliuką, tačiau man nelabai patiko jo energijos klasė - tik A*. Gal galite pakomentuoti, kuo ši džiovyklė ypatinga, nes kaina jos nemaža? (Pastebėjau, tik kad talpa 9kg).

Taigi domintų ir kiti AEG modeliukų variantai, bet parašykite ir analogiškus BOSCH, ELEKTROLUX variantus. Mūsų turima skalbyklė talpina 8kg skalbinių.

Taigi, esminiai punktai:
1) biudžetas: 700-800e
2) kondensatorius valomas rankiniu būdu
3) be garų funkcijos
4) nedidelės energijos sąnaudos (A** ar A***)
5) pūkuotų drabužių džiovinimo programa
6) vilnos/batų krepšys (arba galimybė įsigyti papildomai)
7) nepasenęs modelis, vienas naujesnių

AEG nužiūrėjau T8DEC68S, ar atitiktų šis modeliukas mano išvardintus punktus?

Iš anksto dėkoju :)

Sunku komentuoti kodėl ją pasiūlė  ...bet matyt nori atsikratyti

Pagal Jūsų poreikius pasižiūrėkite firmos Electrolux

http://www.electrolu...yer/edh3498rde/

Atsakyti

Vienose šeimose galbūt ši funkcija mažiau naudojama, kitose (kuriose šeimos nariai dažnai rengiasi kostiumais ir pnš) - dažniau. Todėl kiekvienos šeimos atvejis ir poreikiai skiriasi.

Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2017 09 11, 13:32)
Vienose šeimose galbūt ši funkcija mažiau naudojama, kitose (kuriose šeimos nariai dažnai rengiasi kostiumais ir pnš) - dažniau. Todėl kiekvienos šeimos atvejis ir poreikiai skiriasi.

Kokie dar kostiumai? Ar pati kada nors bandėte įkišus švarką į džiovyklę paleisti garų programą?
Nebent kokiam lengvam moteriškam švarkeliui ir labai nesikabinėjant prie rezultato ... savo kostiuminio švarko nei neįsivaizduoju ten rolleyes.gif
Atsakyti

Labai Jums ačiū už atsakymą. Mano skalbimo mašina Samsung WF702U2SAWQ/LE, jei rinkčiausi Elektroliux http://www.electrolu...yer/edh3498rde/džiovyklę, gal galėtumėte pasakyti, koks turėtų būti rėmelis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalapinskiene: 11 rugsėjo 2017 - 18:25
QUOTE(vaidalapinskiene @ 2017 09 11, 20:16)
Labai Jums ačiū už atsakymą. Mano skalbimo mašina Samsung WF702U2SAWQ/LE, jei rinkčiausi Elektroliux džiovyklę, gal galėtumėte pasakyti, koks turėtų būti rėmelis.

SKP-11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 12 rugsėjo 2017 - 06:43

Labai Jums ačiū už atsakymą. Mano skalbimo mašina Samsung WF702U2SAWQ/LE, jei rinkčiausi Elektroliux http://www.electrolu...yer/edh3498rde/džiovyklę, gal galėtumėte pasakyti, koks turėtų būti rėmelis.

arba AEG BR11 tinka su skalbyklėmis, kurių gylis 60 cm

Atsakyti