Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

5,2 kg... Ir man visai pakanka... Jiems buvo svarbi gaminimo šalis ir pirko gamintą Vokietijoje... Ar už panašią kainą yra gerų alterantyvų?
Atsakyti
Sveiki, renkames skalbykle ir dziovykle
Esu nuziurejus du aeg modelius skalbyklei T97689IH3 ir T86581IH3
Gal kas galetu pakomentuoti ar geri sie modeliai ar atitinka kaina kokybe? Ar pasiulyti geresni varianta?
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2017 07 21, 16:35)
5,2 kg... Ir man visai pakanka...  Jiems buvo svarbi gaminimo šalis ir pirko gamintą Vokietijoje... Ar už panašią kainą yra gerų alterantyvų?

Siemens ,Bosch ,AEG,Electrolux Vokietijoje negamina

QUOTE(Popcorn2 @ 2017 07 21, 17:10)
Sveiki, renkames skalbykle ir dziovykle
Esu nuziurejus du aeg modelius skalbyklei T97689IH3 ir T86581IH3
Gal kas galetu pakomentuoti ar geri sie modeliai ar atitinka kaina kokybe? Ar pasiulyti geresni varianta?

Senus modelius esate išsirinke
Iš AEG žiūrėkite AEG T8DEC68S arba AEG T8DBE48S
Atsakyti
O ką siūlytumėte, ar manote, kad yra geresnių alternatyvų? blink.gif

Man atrodo jie pirko Vokietijos rinkai skirtą gaminį, kita vertus toji mano indaplovės pakuotė buvo vokiška ir parašyta made in Germany... Ir instrukcija vokiška... Bet gal tai - ne esminis dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2017 07 21, 20:04)
O ką siūlytumėte, ar manote, kad yra geresnių alternatyvų?  blink.gif

Man atrodo jie pirko Vokietijos rinkai skirtą gaminį, kita vertus toji mano indaplovės pakuotė buvo vokiška ir parašyta made in Germany... Ir instrukcija vokiška... Bet gal tai -  ne esminis dalykas  smile.gif

Yra Siemens ,Bosch indaplovės gaminamos ir Lenkijoje ir Vokietijoje Jūsų pasirinktas modelis gamintas Vokietijoje...džiovyklių gamykla yra tik Lenkijoje ....Geras pasirinktas modelis....todėl ir Jūsų tokį galite įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2017 07 21, 18:35)
5,2 kg... Ir man visai pakanka...  Jiems buvo svarbi gaminimo šalis ir pirko gamintą Vokietijoje...

Džiovyklių niekas negamina Vokietijoje.
Atsakyti
Tai vadinasi turėjau netikslią informaciją dėl gaminino šalies.

Norėjau tik dėl modelio pasitikslinti ar neblogas; atrodo, kad nebogas. Gal, kaip tikra lietuvė, sakau, yra dar geresnių 600-1000 eurų ribose...Ligi tolei maniau, kad džiovyklei reikia skirti apie 1000 eurų, tačiau matau, kad yra gerų ir pigesnių modelių..Jeigu minėtas modelis yra visai geras, permokėti nesinori. Geras - tai: pakankamai "išlyginami" ir tausojami skalbiniai...

Džiovyklės niekad neturėjau, tik girdėjau, kad visi džiaugiasi. Tad ir žvalgausi,nes noriu pasidžiaugti ir aš palengvėjusia buitimi, ir erdvesniu kambariu be pusę paros džiūstančių skalbinių... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistemi: 23 liepos 2017 - 10:39
QUOTE(Aistemi @ 2017 07 23, 12:39)
Norėjau tik dėl modelio pasitikslinti ar neblogas; atrodo, kad nebogas. Gal, kaip tikra lietuvė, sakau, yra dar geresnių 600-1000 eurų ribose...Ligi tolei maniau, kad džiovyklei reikia skirti apie 1000 eurų, tačiau matau, kad yra gerų ir pigesnių modelių..

Tai skirto biudžeto klausimas. Nuspręsite pataupyti - yra daug modelių iš AEG, Electrolux ar BSH. Jei norėsite ko nors geriau, verta dėmesio Miele TCE630 WP.
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2017 07 23, 10:39)
Tai vadinasi turėjau netikslią informaciją dėl gaminino šalies.

Norėjau tik dėl modelio pasitikslinti ar neblogas; atrodo, kad nebogas. Gal, kaip tikra lietuvė, sakau, yra dar geresnių 600-1000 eurų ribose...Ligi tolei maniau, kad džiovyklei reikia skirti apie 1000 eurų, tačiau matau, kad yra gerų ir pigesnių modelių..Jeigu minėtas modelis yra visai geras, permokėti nesinori. Geras - tai: pakankamai "išlyginami" ir tausojami skalbiniai...

Džiovyklės niekad neturėjau, tik girdėjau, kad visi džiaugiasi.  Tad ir žvalgausi,nes noriu pasidžiaugti ir aš palengvėjusia buitimi, ir erdvesniu kambariu be pusę paros džiūstančių  skalbinių... ax.gif

Daug kolegų ir draugų turi skirtingų firmų džiovykles ...ir galiu pasakyti džiaugiasi visi...tiek firmos Bosch,Siemens tiek AEG ar Electrolux ...bet šiai dienai pirkdami džiovyklę apsaugokite savo investicijas ir nusipirkite papildomą garantiją.....
www.garantija.lt džiovyklės taisymas šiai dienai prabangus malonumas todėl gaunate 2 metų garantija + perkate 4 ar 5 metų garantija ir turite 7 metų garantiją...
Atsakyti
Gal galetu pasidalinti savo nuomone turinys dziovykles su garu funkcija. Ar daznai naudojate? Issirinkusi 2 modelius esu. Bosh su garu funkcija ir AEG T8DEC68S. Labiau norisi Aeg, bet nezinau ar nesigsilesiu, kad nera tos garu funkcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 07 24, 10:45)
bet šiai dienai pirkdami džiovyklę apsaugokite savo investicijas ir nusipirkite papildomą garantiją.....

Kelintą kartą siūlote papildomą garantiją, tai šiaip pasmalsausiu.
Ankščiau tai buvo vieša paslaptis, o dabar tai jau ir literatūriškai įvardintas terminas"suplanuotas gaminių nusidevėjimas" kai gamintojas tikslingai gaminį pagamina taip, kad jis pasibaigus garantiniam terminui subyrėtų.
https://m.delfi.lt/v...php?id=75320289
Ar čia tas gamintojų suplanuotas nusidevėjimas atsirado pastarąjį dešimtmetį, ar jį taiko tik tam tikri gamintojai?
Atsakyti
Prašau pasiūlyti, kokią džiovyklę žiūrėti (turiu gerų atsiliepimų apie AEG T97689IH). Norisi kuo geresnės ir talpesnės (8-9 kg).

(Bosch kaip gamintojų kažkaip nebepasitikiu, turiu jų skalbimo mašiną BOSCH WAS28465SN, visa išklerusi po dviejų su trupučiu metų naudojimo... Nežinau, kas jai yra, būgnas skleidžia pašalinius garsus, visa purtosi, kai skalbia)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti