QUOTE(Cosette @ 2017 06 26, 09:02)
o mano minėta džiovyklė turi gerą lyginimo programą? Jeigu yra lyginimas tai gal tiek man ir užtektų...
Lengvos priežiūros lyginimui programa skirta audiniams pasiūtiems iš vieno sluoksnio sintetinio arba mišraus audinio apdžiovinimui tiek kad būtų galima lyginti arba baigti džiovinti pakabinus
Papildyta:
QUOTE(Anile @ 2017 06 26, 08:43)
Laba diena,
Labai ieškau patarimo. Planuoju pirkti džiovyklę. Vonios kambarys erdvus, tai išmatavimai nėra aktualūs.
Svarbiausia:
*kad gerai džiovintų
*kad rūbai nesiglamžytų (išsilygintų)
*kad galėtų džiovinti pūkines striukes
*kad išlygintų marškinius
*kad būtų laiko atidėjimo funkcija
*kad būtų trumpesnio laiko režimas (jei reikia išdžiovinti kažko nedaug)
*garų funkcija su klaustuku- ar gerai supratau, jog ji skirta "atšviežinti" jau sausus rūbus, t.y. kad skalbti nereikėtų. O jei naujai išskalbi ir išdžiovini, tai rezultatą tą patį turi ar aš klystu?
Pagrindiniai pageidavimai tokie, papildomi, jau kaip Jums atrodo, kas dar gali būti itin reikalinga.
Būsiu be galo dėkinga už kiekvieną nuomonę.
Papildyta:
Ir ką manote apie SAMSUNG DV80K6010CW/LE
Labai ieškau patarimo. Planuoju pirkti džiovyklę. Vonios kambarys erdvus, tai išmatavimai nėra aktualūs.
Svarbiausia:
*kad gerai džiovintų
*kad rūbai nesiglamžytų (išsilygintų)
*kad galėtų džiovinti pūkines striukes
*kad išlygintų marškinius
*kad būtų laiko atidėjimo funkcija
*kad būtų trumpesnio laiko režimas (jei reikia išdžiovinti kažko nedaug)
*garų funkcija su klaustuku- ar gerai supratau, jog ji skirta "atšviežinti" jau sausus rūbus, t.y. kad skalbti nereikėtų. O jei naujai išskalbi ir išdžiovini, tai rezultatą tą patį turi ar aš klystu?
Pagrindiniai pageidavimai tokie, papildomi, jau kaip Jums atrodo, kas dar gali būti itin reikalinga.
Būsiu be galo dėkinga už kiekvieną nuomonę.
Papildyta:
Ir ką manote apie SAMSUNG DV80K6010CW/LE
Nereikia Jums Samsung džiovyklės....
Garų funkcija naudojama sausų skalbinių priežiūrai, pašalina įvairius nemalonius kvapus iš audinių jų neskalbiant. Naudojant tokias džiovykles audiniai nesilamdo ir atkrenta būtinybė juos lyginti. Tačiau reikia nepamišti kad lyginimo funkcija yra veiksminga tik su tam tikru kiekiu audinių. Paprastai maksimalus kiekis lyginamų skalbinių apsiriboja 1-3 kilogramais. Džiovyklės su lyginimo funkcija yra puikus pasirinkimas žmonėms kurie yra alergiški skalbimo priemonėms. Šio buities prietaiso pagalba jie turi galimybę daug rečiau skalbti drabužius, taigi ir mažiau kontaktuoti su alergenais.Po garų programos audiniai lieka drėgti juos reikėtų pakabinti ant pakabos išdžiūti ....
Su garų programa yra štai tokie modeliai
BOSCH WTW855R9SN
Electrolux EDH3897SDE
MIELE TKG850 WP
MIELE TKR 850 WP
MIELE TMV840 WP