Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Amarcord @ 2017 06 15, 12:15)
Ar galite pasiūlyti džiovyklę su garų funkcija, a+++, kondensacinė klasė a ir kad būtų lentynėle batams? Iki 1000 eur.
Kodėl daug kur nebūna garų funkcijos, pvz., žiūrėjom ogminoj kažkokį boschą už 1000, visi parametrai super (dėl lentynėlės tik nežinau biggrin.gif), durelės chromuotas, bet be garų...

Beje, skalbyklę pagaliau įsigijom čia Kikker rekomenduotą aeg siaurą, ačiū už pagalbą  4u.gif

Su garų funkcija nerasite kad būtų kondensacinė klasė A,be garų rasite.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 15, 12:18)
Su garų funkcija nerasite kad būtų kondensacinė klasė A,be garų rasite.... 4u.gif

Mat kaip. Tai lieka rinktis be garų tada, nes kond. klasė aktualiau.
Prieš tai siūlėt šias, ar pakėlus kainų kartelę iki 1000 būtų kažkas geriau? Ar verta dairytis į pigiausią Miele?

WTW87589SN
T97689IH3
EDH3498RDE
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2017 06 15, 14:46)
Prieš tai siūlėt šias, ar pakėlus kainų kartelę iki 1000 būtų kažkas geriau? Ar verta dairytis į pigiausią Miele?

Už 1000€ bus jau nebe pigiausias Miele variantas.
kainos - kaina24.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 15 birželio 2017 - 13:11
QUOTE(Amarcord @ 2017 06 15, 12:46)

WTW87589SN
T97689IH3
EDH3498RDE

Aš asmeniškai negaliu pasakyti kuri iš jų bus geresnė...mano akimis jos visos pateisins Jūsų poreikius....
Atsakyti
O kaip si? EDH3897SDE
Atsakyti
Gerai.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2017 06 15, 21:51)
O kaip si? EDH3897SDE

Tai matyt tą džiovyklė kuri patenkins Jūsų poreikius 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, manau, ją ir pirksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

su Jūsų pagalba išsirinkau džiovyklę BOSCH WTH85207SN, bet dabar skaitinėju, kad ši be garų funkcijos, o kitos yra SU. O kam reikalinga garų funkcija? ax.gif Ar didelis privalumas ar apsieičiau ir be jos?

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2017 06 26, 06:24)
Sveiki,

su Jūsų pagalba išsirinkau džiovyklę BOSCH WTH85207SN, bet dabar skaitinėju, kad ši be garų funkcijos, o kitos yra SU. O kam reikalinga garų funkcija?  ax.gif  Ar didelis privalumas ar apsieičiau ir be jos?

Ačiū!

Veikiamos garų audinio gijos atsipalaiduoja atgauna apimtį ir lankstumą todėl išnyksta drabužių raukšlės ir suglamžymai. Garai atšviežina audinius panaikindami nepageidaujamus kvapus ypač maisto ar cigarečių dūmų. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Labai ieškau patarimo. Planuoju pirkti džiovyklę. Vonios kambarys erdvus, tai išmatavimai nėra aktualūs.
Svarbiausia:
*kad gerai džiovintų
*kad rūbai nesiglamžytų (išsilygintų)
*kad galėtų džiovinti pūkines striukes
*kad išlygintų marškinius
*kad būtų laiko atidėjimo funkcija
*kad būtų trumpesnio laiko režimas (jei reikia išdžiovinti kažko nedaug)
*garų funkcija su klaustuku- ar gerai supratau, jog ji skirta "atšviežinti" jau sausus rūbus, t.y. kad skalbti nereikėtų. O jei naujai išskalbi ir išdžiovini, tai rezultatą tą patį turi ar aš klystu?

Pagrindiniai pageidavimai tokie, papildomi, jau kaip Jums atrodo, kas dar gali būti itin reikalinga.

Būsiu be galo dėkinga už kiekvieną nuomonę.
Papildyta:

Ir ką manote apie SAMSUNG DV80K6010CW/LE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 26 birželio 2017 - 08:44
QUOTE(Kikker @ 2017 06 26, 09:24)
Veikiamos garų audinio gijos atsipalaiduoja atgauna apimtį ir lankstumą todėl išnyksta drabužių raukšlės ir suglamžymai. Garai atšviežina audinius panaikindami nepageidaujamus kvapus ypač maisto ar cigarečių dūmų. 4u.gif

o mano minėta džiovyklė turi gerą lyginimo programą? Jeigu yra lyginimas tai gal tiek man ir užtektų...
Atsakyti