Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 17, 14:32)
Nusipirkom WTW855R9SN 😎 Kaip suprantu, ją galima ir jungti, ir nejungti į kanalizaciją? Jei yra galimybė jungti, tai tada nereikės nieko ten pilstyti, ar ne?

Beje, kaip čia kažkas ir rašė, užmečiau akį į drabužių etiketes, tikrai daug kur ženklas, kad negalima džiovinti džiovyklėje doh.gif Nors paprasti medvilniniai rūbai. Tai juos įdėjus ištrauksiu lėlės dydžio? biggrin.gif

Galite jugti šlanga vandens išleidimui nereikės pilstyti...
Siūlau pasirinkti džiovinimo lygi lyginimui ir džiovinti tuos drabužius kurie turi ženkla kad negalima džiovinti....
Atsakyti
Sveiki Kikker , deja nera jau tokio modelio, mums siulo kita vietoj josDžiovyklė Whirlpool HDLX 80410.
labai laukciau patarimu

QUOTE(Kikker @ 2017 05 14, 14:48)
Kiek laiko pažystama naudojasi Beko?
Electrolux EDH3684PDE irgi turi ''Atšviežinti''programą...jos skirtos  1 kg ilgai spintoje arba sandėlyje laikytų audinių gaivumui atnaujinti
bet kuriuo atveju aš rekomenduoju Electrolux 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2017 05 18, 11:32)
Sveiki Kikker , deja nera jau tokio modelio, mums siulo kita vietoj josDžiovyklė Whirlpool HDLX 80410.
labai laukciau patarimu

Pilni sandeliai EDH3684PDE....
Atsakyti
nieko nesuprantu bigbox informuoja kitaip, per ka tada pirkti. ten turim palankia bonusavimo tvarka.

QUOTE(Kikker @ 2017 05 18, 12:43)
Pilni sandeliai EDH3684PDE....

Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2017 05 18, 12:01)
nieko nesuprantu bigbox informuoja kitaip, per ka tada pirkti. ten turim palankia bonusavimo tvarka.

http://www.kaina24.l...lux-edh3684pde/
Atsakyti
Whirlpool HDLX 80410 kas nors naudojate, ar esate patenkinti, gal ekspertai ivardintu pagrindininius skirtumus tarp EDH3684PDE., kaip minejau man aktualu kad nereiktu lyginti, dziovinti merino vilnas, atsviezinti drabuzius. butinas puku filtras nes namie yra kate.
greituoju budu perskaiciau vartotojo vadovus, mano manymu EDH3684PDE turi daugiau funkciju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FenG: 18 gegužės 2017 - 20:48
QUOTE(Kikker @ 2017 05 17, 17:51)
Galite jugti šlanga vandens išleidimui nereikės pilstyti...
Siūlau pasirinkti džiovinimo lygi lyginimui ir džiovinti tuos drabužius kurie turi ženkla kad negalima džiovinti....

Dar klausimas, kiek reikia distiliuoto vandens garų programai? Kas naudojat, kiek pilat? Instrukcijoj rašo 250-300 ml, bet kiek pilu, tiek dega tas ženkliukas 🤔 kur ten tiek telpa 🤔
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 18, 23:45)
Dar klausimas, kiek reikia distiliuoto vandens garų programai? Kas naudojat, kiek pilat? Instrukcijoj rašo 250-300 ml, bet kiek pilu, tiek dega tas ženkliukas 🤔 kur ten tiek telpa 🤔

Pabandykite isjungti ir vel ijungti, jei neuzgesta, tada isitikinkite, ar i reikiama vieta pilate (prie lipduku)
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2017 05 19, 08:13)
Pabandykite isjungti ir vel ijungti, jei neuzgesta, tada isitikinkite, ar i reikiama vieta pilate (prie lipduku)

doh.gif nu tikrai ne ten pyliau blink.gif o į šalia esančią skylę, tai kur tas vanduo dabar bus??
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2017 05 18, 20:37)
Whirlpool HDLX 80410 kas nors naudojate, ar esate patenkinti, gal ekspertai ivardintu pagrindininius skirtumus tarp EDH3684PDE., kaip minejau man aktualu kad nereiktu lyginti, dziovinti merino vilnas, atsviezinti drabuzius. butinas puku filtras nes namie yra kate.
greituoju budu perskaiciau vartotojo vadovus, mano manymu EDH3684PDE turi daugiau funkciju.

Gal geriau tada HSCX80531
( Lietuviškas meniu, juodos spalvos būgno durelės, garų programos ir parinktis, automatinis atšaldymo ciklas mažinantis audinio susiglamžymą, reguliuojamas džiovinimo lygis, džiovinimo pabaigos atidėjimas iki 12 val., džinsų, Mano, Vilnos, Šilko bei sportinių drabužių, medvilnės ir sintetikos, mišrių audinių bei švelni programos, įstrižinis oro pūtimas, ciklo pabaigos garsinis indikatorius, valdymo užrakinimas, apsauga nuo perdžiūvimo, triukšmo lygis - 65 dBa)
.....kad kai kuriuos drabužius lyginti reikės tai faktas.....

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 18, 22:45)

Distiliuoto vandens telpa tikrai ne 250-300 ml...tai sunaudojamas kiekis vienai garų programai....kai pilsite vandenį simbolis dings....
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 19, 10:29)
doh.gif nu tikrai ne ten pyliau  blink.gif o į šalia esančią skylę, tai kur tas vanduo dabar bus??

na tai dabar junkite dziovinima ir ji is talpos ispilsite
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2017 05 19, 10:52)
na tai dabar junkite dziovinima ir ji is talpos ispilsite

Taip taip, subėgo kur reikia, viskas gerai, ačiū smile.gif
Atsakyti