QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 09, 14:37)
Jau porą metų "kaupiuosi" pirkti džiovyklę. Perskaičiau temą, matau, kad kaip tada buvau išsisaugojus Bosch WTW855R9SN, taip vis dar ji viena populiariausių. Ar tikrai tai vienas geriausių modelių savo kainos grupėj?
Kuo ji skiriasi nuo WTW874B9SN?
Dar dėl montavimo. Nežinau, statysim šalia ar ant skalbyklės (Bosch 8 series, reikia pažiūrėti numerį), bet man statymas ant viršaus kažkaip baisiai atrodo. Taip ir nesuprantu, jei abu prietaisai tos pačios firmos ir dydžio, tai rėmelio nereikia? Tiesiog pastatai ant viršaus ir viskas? Retais atvejais skalbyklė "pasikalatoja", nenukris ta džiovyklė?
Ir kaip su tuo džiovinimu - tarkim, išskalbi 8kg skalbinių, ty, pilną skalbyklę. Kaip suprantu, džiovinimui viską dedi į džiovyklę. Bet jei nori lengvo lyginimo, turi ten dėti tik iki 3 kg skalbinių? Tai likusius vis tiek reikės džiauti paprastuoju būdu 🤔
Kuo ji skiriasi nuo WTW874B9SN?
Dar dėl montavimo. Nežinau, statysim šalia ar ant skalbyklės (Bosch 8 series, reikia pažiūrėti numerį), bet man statymas ant viršaus kažkaip baisiai atrodo. Taip ir nesuprantu, jei abu prietaisai tos pačios firmos ir dydžio, tai rėmelio nereikia? Tiesiog pastatai ant viršaus ir viskas? Retais atvejais skalbyklė "pasikalatoja", nenukris ta džiovyklė?
Ir kaip su tuo džiovinimu - tarkim, išskalbi 8kg skalbinių, ty, pilną skalbyklę. Kaip suprantu, džiovinimui viską dedi į džiovyklę. Bet jei nori lengvo lyginimo, turi ten dėti tik iki 3 kg skalbinių? Tai likusius vis tiek reikės džiauti paprastuoju būdu 🤔
Žiūrėkite su garų funkcija yra keleta modelių tai
Bosch WTW855R9SN ir Electrolux EDH3897SDE abi vertos dėmesio.
Modeliukas WTW874B9SN neturi garų funkcijas tai ir yra pagrindinis skirtumas
Nereikia bijoti ir papildomai už 20 eur įsigyti sujungimo rėmelį BOSCH WTZ20410
http://www.bosch-home.lt/WTZ20410.html
Dabar klausima ar visada skalbiate vieno sluoksnio sintetinio arba mišraus audinio audinius?