Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(.ege @ 2017 02 22, 10:50)
Pabandysiu , nu esme kad skalbykles plotis 60, bet vidus kur mano supratimu statosi remelis yra tik 53, o remelio grioveliai yra 55,5 tai man tie 2,5 cm trukdo remeliui uzkristi ant skalbykles.

Tai koks skirtumas ...tai ir gręžkite skylutes ant tų grovelių....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 22, 11:00)
Tai koks skirtumas ...tai ir gręžkite skylutes ant tų grovelių....

Remelio uztenka tik ant vieno skalbykles remelio puses kita puse ikrenta, man tiktu jei abi puses uzsidetu arba ikristu o dabar arba viena puse ikrenta kita ant remo uzsideda arba kita. Kiek ziurejau visu kitu skalbykliu wirpool miele remeliai siauresni tik samsungu skalbykles turi tokius storus remus verysad.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Įsigija džiovyklę Bosch WTW855R9SN ir turiu klausimą: man juk jos nebūtina taip montuot kad kondensatas nutekėtų į kanalizaciją? galiu tiesiog jį išpylinėti iš stalčiuko?
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2017 02 22, 12:09)
Remelio uztenka tik ant vieno skalbykles remelio puses kita puse ikrenta, man tiktu jei abi puses uzsidetu arba ikristu o dabar arba viena puse ikrenta kita ant remo uzsideda arba kita. Kiek ziurejau visu kitu skalbykliu wirpool miele remeliai siauresni tik samsungu skalbykles turi tokius storus remus verysad.gif

Tai padarykite kad vienoje pusėje šiek tiek užeitu ant rėmelio ir iš kitos pusės užeitu nematau problemos ax.gif

QUOTE(*Marla* @ 2017 02 24, 11:09)
Sveiki visi! Įsigija džiovyklę Bosch WTW855R9SN ir turiu klausimą: man juk jos nebūtina taip montuot kad kondensatas nutekėtų į kanalizaciją? galiu tiesiog jį išpylinėti iš stalčiuko?

Sveiki,
Komplektacijoje yra šlanga vandens išleidimui ir talpa kondensatui jai yra galimybė išvesti į kanalizaciją tai išveskite ,jai ne naudokitės talpa kondensatui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kokia siam metui rekomenduotumet skalbykle-dziovykle? I ka atkreipti demesi perkant?
Atsakyti
QUOTE(tokia kokia @ 2017 02 27, 11:06)
Sveiki,

Kokia siam metui rekomenduotumet skalbykle-dziovykle? I ka  atkreipti demesi perkant?

O nera galimybės ant skalbyklės uždėti džiovyklę?
Jai ne tada AEG L99691HWD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 27, 12:18)
O nera galimybės ant skalbyklės uždėti džiovyklę?
Jai ne tada AEG L99691HWD 4u.gif

Ne,niekaip😔 o skalbykle-dziovykle gerai dziovina?
Atsakyti
QUOTE(tokia kokia @ 2017 02 27, 11:35)
Ne,niekaip😔 o skalbykle-dziovykle gerai dziovina?

AEG L99691HWD ši gerai džiovins... 4u.gif
Atsakyti
Matyt pirksim ir džiovyklę. Skalbyklę turbūt imsim AEG L7FEE68S

Kokią džiovyklę imt prie jos? ax.gif Statysim abi šalia viena kitos
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 03 05, 20:50)
Matyt pirksim ir džiovyklę. Skalbyklę turbūt imsim AEG L7FEE68S

Kokią džiovyklę imt prie jos?  ax.gif  Statysim abi šalia viena kitos

Prie skalbyklės L7FEE68S šalia statykite AEG T8DBE48S
Atsakyti
Sveiki, gal padėtumėt išsirinkti skalbyklę ir džiovyklę?
Skalbyklės ieškome iki 300 EUR, prieš kelis metus pirkome panašią Samsung skalbyklę kurią naudojome dvi šeimos kartu su anyta, tiko ir atitiko lūkesčius: Samsung WF70F5E0W2W/LE

Džiovyklę galvojame pirkti Bosch, kažką panašaus į šį modelį: BOSCH džiovyklė WTW854L8SN

Ar ant tokios Samsung skalbyklės užsidės Bosch džiovyklė?
Gal turite rekomenduoti kažką optimaliausio už panašų biudžetą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2017 03 26, 16:48)
Sveiki, gal padėtumėt išsirinkti skalbyklę ir džiovyklę?
Skalbyklės ieškome iki 300 EUR, prieš kelis metus pirkome panašią Samsung skalbyklę kurią naudojome dvi šeimos kartu su anyta, tiko ir atitiko lūkesčius: Samsung WF70F5E0W2W/LE

Džiovyklę galvojame pirkti Bosch, kažką panašaus į šį modelį: BOSCH džiovyklė WTW854L8SN 

Ar ant tokios Samsung skalbyklės užsidės Bosch džiovyklė?
Gal turite rekomenduoti kažką optimaliausio už panašų biudžetą?  ax.gif

Džiovyklės modelis geras..dar pasižiūrėkite BOSCH WTH8520SSN...
Skalbykles iki 300 eur nieko gero neturiu ką ir siūlyti,čia jau galite žiūrėti Samsung jai patiko
Manau kad ant WF70F5E0W2W/LE neuždėsite džiovyklės
Atsakyti