Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Skalbykle Blomberg WAF7300 serija. Ar galima ant jos bet kokia dziovykle uzdeti ar tik Blomberg tiks? Ar reikia kazkokio specialaus perejimo?
Atsakyti
QUOTE(Draugasz @ 2017 02 15, 10:51)
Skalbykle Blomberg WAF7300 serija. Ar galima ant jos bet kokia dziovykle uzdeti ar tik Blomberg tiks? Ar reikia kazkokio specialaus perejimo?

Uždėsite bet kokia džiovyklę...pirkdami džiovykle tik reikės tvirtinomo rėmelio tos firmos kokia džiovyklę.
Pvz perkate džiovyklę WTH8520SSN BOSCH + reikės tvirtinimo rėmelio Bosch WTZ20410
http://www.bosch-hom...s/WTZ20410.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 15, 10:55)
Uždėsite bet kokia džiovyklę...pirkdami džiovykle tik reikės tvirtinomo rėmelio tos  firmos kokia džiovyklę.
Pvz perkate džiovyklę WTH8520SSN BOSCH + reikės tvirtinimo rėmelio Bosch WTZ20410
http://www.bosch-hom...s/WTZ20410.html

Nežinau, pas mane Siemens džiovyklė uždėta ant Siemens skalbyklės be jokių rėmelių ir viskas stabilu, per keletą naudojimo mėnesių nepasislinko nė kiek. Svarbiausia, kad grindys būtų lygios ir skalbyklės kojeles tiksliai sureguliuotos.
Atsakyti
QUOTE(vkt @ 2017 02 15, 11:51)
Nežinau, pas mane Siemens džiovyklė uždėta ant Siemens skalbyklės be jokių rėmelių ir viskas stabilu, per keletą naudojimo mėnesių nepasislinko nė kiek. Svarbiausia, kad grindys būtų lygios ir skalbyklės kojeles tiksliai sureguliuotos.

Galima ir taip daryti...bet gamintojas sugalvojo ne šeip sau tuos tvirtinomo rėmelius ....Rėmeslio kaina 20 eur ar tai dideli pinigai apsidrausti sręsti tik vartotojui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu boch dziovykle. Sakykit kokia programa dzipvint paprastus medvilninius rubus? Maikes, vaiko sportines kelnes ir t.t arba as kazka ne taop darau ar nzn. Sutraukia man rubus dziovykle. Ir kartais ant rubu balta dryziu palieka.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(debeselis* @ 2017 02 15, 23:25)
Sveiki. Turiu boch dziovykle. Sakykit kokia programa dzipvint paprastus medvilninius rubus? Maikes, vaiko sportines kelnes ir t.t arba as kazka ne taop darau ar nzn. Sutraukia man rubus dziovykle. Ir kartais ant rubu balta dryziu palieka.. verysad.gif

Balti dryžiai išsiplauna?Ar neperduzuojate skalbimo priemonių?
Pasireguliuokite džiovinimo lygį ir kiekviena džiovyklė turi džiovinimo programą skirta medvilniniams drabužiams todėl nelabai čia ką patarsi
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 16, 09:15)
Balti dryžiai išsiplauna?Ar neperduzuojate skalbimo priemonių?
Pasireguliuokite džiovinimo lygį ir kiekviena džiovyklė turi džiovinimo programą skirta medvilniniams drabužiams todėl nelabai čia ką patarsi

Is dzinsu ir kojiniu neissiplauna:/

O dziovinu ar mix programos. Uzdedu plunksnele. Ar reiktu dziovint ant spyntos dziovinimo?
Atsakyti
Skaičiau nemažai turit Miele TKG 850 WP dziovykle, skaitau ta instrukcija ir klausimų daugiau nei atsakymų biggrin.gif
Pirmiausia dėl slangos kondensato, jei ją pajungti į nubegima tai kaip ji lygins garais unsure.gif Paskui nedaeina lyginima garais reikia kada statyti? Kaip isdziovini?
Atsakyti
Kokią rekomenduotumete Siemens džiovyklę? Ar jos turi pūkų funkciją?
Atsakyti
QUOTE(debeselis* @ 2017 02 16, 09:32)
Is dzinsu ir kojiniu neissiplauna:/

O dziovinu ar mix programos. Uzdedu plunksnele. Ar reiktu dziovint ant spyntos dziovinimo?

Pabandykite išjungti pluksnele ir įjungti ''saulute+'' su viena saulute džiovinkite
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2017 02 17, 09:06)
Kokią rekomenduotumete Siemens džiovyklę? Ar jos turi pūkų funkciją?

Kodėl Siemens? Dauguma turi džiovinimo funkcija pūkiniams drabužiams...Ar Jūs kažką kitą turėjote omenyje minėdani''pūkų funkciją'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 17, 09:15)
Kodėl Siemens? Dauguma turi džiovinimo funkcija pūkiniams drabužiams...Ar Jūs kažką kitą turėjote omenyje minėdani''pūkų funkciją'' 4u.gif

Turėjau omenyje pūkinių rūbų džiovinimą smile.gif
Siemens nežinau kodėl, kažkaip patikimiau skamba, nusižiūrėjus esu ir siemens skalbyklę, tai norėtūsi to pačio gamintojo. O ką jūs manote apie Siemens?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2017 02 17, 09:26)
Turėjau omenyje pūkinių rūbų džiovinimą smile.gif
Siemens nežinau kodėl, kažkaip patikimiau skamba, nusižiūrėjus esu ir siemens  skalbyklę, tai norėtūsi to pačio gamintojo. O ką jūs manote apie Siemens?

Siemens labai siauras asortimentas....Bosch daug platesnis todėl galima pasirinkti už protingą kaina šios firmos produktus.Kokią skalbyklę žiūrėjote Siemens? 4u.gif
Atsakyti