QUOTE(Jizo @ 2017 02 03, 10:00)
Labas, neatsilaikiau vis tik as tai Miele 850, bet dabar pykstuosi as su ja

mano senuciuke AEG man kol kas buvo daug suprantamesne ir bent jau kol nemoku su ta prabangybe elgtis, tai buvo geresne, nesuprantu kuria programa naudoti norint kad susiglamzymo neliktu ( AEG naudodavau Refresh), nerandu ka jungti jei tarkim sudedu ir ranksluosti koki ir marskinelius ir koki sintetini ruba, nes pagal spalvas skalbiu, dabar man geriausiai isdziovina express, automatine +, kazkaip per dregnus palieka, nu zodziu....kuo daugiau visko prigrusta, tuo didesne nesamone
Turiu tokią pačią. Rūšiuoju skalbinius pagal medžiagos sudėtį. Tad pvz. tamsius medvilninius dziovinu ant medvilnės programos, kur tiesiai į spintą gali įdėti. Išdžiovinus tik ispurtau ir sulankstau. Vaiko rūbų, marškinėlių visai nebelyginu. Patalynę vėlgi dziovinu tą pačia programa, o sintetika, šilkui, vilnai renkuosi kitas programas. Vilnos, šilko, sintetikos niekad neskalbiu su medvilne, tai ir dziovinu pagal tą patį principą.
Na ir turbūt būtų neblogai instrukciją paskaityti, nes ten viskas labai aiškiai parašyta apie kiekvieną programą.