Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Ciocė @ 2017 01 26, 18:43)
Supratau, ačiū  4u.gif
O kaip su pūkiniais rūbais? Ar aeg turi jiems programą? Prirašyta, kad džiovina viską, bet nekonkretizuota  tongue.gif

Yra tokia programa: Antklodės: Viengulės arba dvigulės antklodės ir pagalvės (su plunksnų, pūkų arba sintetiniais užpildais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidmux: 26 sausio 2017 - 22:25
O su imontuojamom džiovyklėm, kaip suprantu prastai, pasirinkimo nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jelivka @ 2017 02 01, 13:09)
O su imontuojamom džiovyklėm, kaip suprantu prastai, pasirinkimo nėra?  unsure.gif

Nėra....
Atsakyti
Supratau verysad.gif O ką galit pasakyt apie WTW855R9SN ?
Reikia kondensacinės, labai pageidaujama su drabužių atnaujinimo, pūkinių drabužių programomis ir kuo mažesniu triukšmo lygiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelivka @ 2017 02 01, 13:35)
Supratau verysad.gif O ką galit pasakyt apie WTW855R9SN ?
Reikia kondensacinės, labai pageidaujama su drabužių atnaujinimo, pūkinių drabužių programomis ir kuo mažesniu triukšmo lygiu  ax.gif

Geras modeliukas kuris turi 4 garų programos+pūkiniai drabužiai +šiltą džiovinimą pagal laiką (tinka vilnonių skalbinių,sportinių batelių,minkštų žaislų džiovinimui,arba sausiems skalbiniams kurie vis dar yra šiek tiek dėgni
Dar galite pasižiūrėti su garų programomis Electrolux EDH3897SDE
Atsakyti
Labas, neatsilaikiau vis tik as tai Miele 850, bet dabar pykstuosi as su ja wacko.gif mano senuciuke AEG man kol kas buvo daug suprantamesne ir bent jau kol nemoku su ta prabangybe elgtis, tai buvo geresne, nesuprantu kuria programa naudoti norint kad susiglamzymo neliktu ( AEG naudodavau Refresh), nerandu ka jungti jei tarkim sudedu ir ranksluosti koki ir marskinelius ir koki sintetini ruba, nes pagal spalvas skalbiu, dabar man geriausiai isdziovina express, automatine +, kazkaip per dregnus palieka, nu zodziu....kuo daugiau visko prigrusta, tuo didesne nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2017 02 03, 10:00)
Labas, neatsilaikiau vis tik as tai Miele 850, bet dabar pykstuosi as su ja  wacko.gif  mano senuciuke AEG man kol kas buvo daug suprantamesne ir bent jau kol nemoku su ta prabangybe elgtis, tai buvo geresne, nesuprantu kuria programa naudoti norint kad susiglamzymo neliktu ( AEG naudodavau Refresh), nerandu ka jungti jei tarkim sudedu ir ranksluosti koki ir marskinelius ir koki sintetini ruba, nes pagal spalvas skalbiu, dabar man geriausiai isdziovina express, automatine +,  kazkaip per dregnus palieka, nu zodziu....kuo daugiau visko prigrusta, tuo didesne nesamone biggrin.gif

Visų pirma blogai darote kad rūšiuojate pagal spalvas o ne pagal audinio rūšis....rankšluostis ilgiau džiūs nei sintetinis rūbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 03, 12:46)
Visų pirma blogai darote kad rūšiuojate pagal spalvas o ne pagal audinio rūšis....

Plaunant rūšiuojame pagal spalvas ar ne rolleyes.gif
Tai kol išplautus pagal spalvas, surūšiuosime dar ir pagal audinio rūšis, tai ir patys išdžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2017 02 03, 10:00)
Labas, neatsilaikiau vis tik as tai Miele 850, bet dabar pykstuosi as su ja  wacko.gif  mano senuciuke AEG man kol kas buvo daug suprantamesne ir bent jau kol nemoku su ta prabangybe elgtis, tai buvo geresne, nesuprantu kuria programa naudoti norint kad susiglamzymo neliktu ( AEG naudodavau Refresh), nerandu ka jungti jei tarkim sudedu ir ranksluosti koki ir marskinelius ir koki sintetini ruba, nes pagal spalvas skalbiu, dabar man geriausiai isdziovina express, automatine +,  kazkaip per dregnus palieka, nu zodziu....kuo daugiau visko prigrusta, tuo didesne nesamone biggrin.gif

Turiu tokią pačią. Rūšiuoju skalbinius pagal medžiagos sudėtį. Tad pvz. tamsius medvilninius dziovinu ant medvilnės programos, kur tiesiai į spintą gali įdėti. Išdžiovinus tik ispurtau ir sulankstau. Vaiko rūbų, marškinėlių visai nebelyginu. Patalynę vėlgi dziovinu tą pačia programa, o sintetika, šilkui, vilnai renkuosi kitas programas. Vilnos, šilko, sintetikos niekad neskalbiu su medvilne, tai ir dziovinu pagal tą patį principą.
Na ir turbūt būtų neblogai instrukciją paskaityti, nes ten viskas labai aiškiai parašyta apie kiekvieną programą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 03 vasario 2017 - 11:46
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 03, 13:42)
Turiu tokią pačią. Rūšiuoju skalbinius pagal medžiagos sudėtį. Tad pvz. tamsius medvilninius dziovinu ant medvilnės programos, kur tiesiai į spintą gali įdėti. Išdžiovinus tik ispurtau ir sulankstau. Vaiko rūbų, marškinėlių visai nebelyginu. Patalynę vėlgi dziovinu tą pačia programa, o sintetika, šilkui, vilnai renkuosi kitas programas. Vilnos, šilko, sintetikos niekad neskalbiu su medvilne, tai ir dziovinu pagal tą patį principą.
Na ir turbūt būtų neblogai instrukciją paskaityti, nes ten viskas labai aiškiai parašyta apie kiekvieną programą.

O tai plaunate pagal medžiagos rūšį ar pagal spalvą?
Tai kiek skalbinių reikia turėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 02 03, 12:19)
O tai plaunate pagal medžiagos rūšį ar pagal spalvą?
Tai kiek skalbinių reikia turėti  unsure.gif

Skalbių medvilninius tamsius rūbus atskirai, medvilninius šviesius atskirai. Vilna atskirai, nes susitrauktu, Šilkas atskirai, nes irgi nežinau ką ištraukciau, jei medvilnės režimu išskalbciau. Medvilninių tamsių būna daugiausia mūsų šeimoje, vilną skalbių vieną kart į porą savaičių. Sintetika (šilką) vieną kart į savaitę. Nepasakyciau, kad labai daug čia tų skalbinių.
Atsakyti
Kiekviena nauja buitinė technika reikalauja kiek pritaikyti savo įpročius prie jos galimybių ir viskas bus gerai. ok.gif
Atsakyti