Senai. Prieš metų kokių 10 spėju. Turėjo ji kvapą ir jis persiduodavo į rūbus (tokio pastovėjusio vandens raugas, fui fui). Be indaplovės gyvenimo jau 20 metų neįsivaizduoju, o vat su džiovykle kažkodėl yra kitaip... Gal dėl tos senos ir smirdančios pirmos? Lygintuvas irgi ne mano draugas, todėl rūbus renkuosi tokius, kurių nereikia lyginti (na žinoma, 100 proc. visi nėra tokie, bet kas lieka jau galima gyvent). Vat taip ir neprireikė man tos džiovyklės, nors namuose trys vyrai... O dabar vat atsirado kaprizinga slidinėjimo striukė, kuri gadina man gyvenimą Prie jos dar prisijungė kita, trečia... Žodžiu, ačiū jums už patarimus Reik persilaužti kažkaip, panašu
QUOTE(ziulyte @ 2017 01 10, 19:03)
<p>Senai. Prieš metų kokių 10 spėju. Turėjo ji kvapą ir jis persiduodavo į rūbus (tokio pastovėjusio vandens raugas, fui fui). Be indaplovės gyvenimo jau 20 metų neįsivaizduoju, o vat su džiovykle kažkodėl yra kitaip... Gal dėl tos senos ir smirdančios pirmos? Lygintuvas irgi ne mano draugas, todėl rūbus renkuosi tokius, kurių nereikia lyginti (na žinoma, 100 proc. visi nėra tokie, bet kas lieka jau galima gyvent). Vat taip ir neprireikė man tos džiovyklės, nors namuose trys vyrai... O dabar vat atsirado kaprizinga slidinėjimo striukė, kuri gadina man gyvenimą Prie jos dar prisijungė kita, trečia... Žodžiu, ačiū jums už patarimus Reik persilaužti kažkaip, panašu </p>
Jau reikia pamiršti tas džiovyklės kurias turėjote prieš 10 metų...šiai dienai nusipirkę kad ir iki +/-550 eur turėsite tikrai naudingą prietaisą ...ir žinau kad pasinaudoję ją ateisite čia pasidžiaugti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 15:04)
Pasižiūrėkite keleta kompletuku
BOSCH WAW325B8SN-Vokietija+BOSCH WTW875M8SN-Lenkija
BOSCH WAW325B8SN-Vokietija+BOSCH WTW875M8SN-Lenkija
Pasirinkau ista komplekta. Situacija gaunas tokia kad mano virtuveje bus sugrusta didele apimtis buitines technikos: saldytuvas atviras, orkaite atvira, kaitlente, mikrobange atvira, indaplove montuojama paslepta ir dar skalbimo masina sita ir dziovykle pasirinkta. Kad vaizdelis nebutu kaip buitines technikos parduotuveje as noriu sitas dvi irangas paslepti virtuves komplekte. Dabar galvoju kad nesu realiai macius uzdarytu dziovykliu taip kaip uzdaro ir paslepia saldytuvus Ar buna swkalbykliu ir dziovykliu montuojamu PASLEPTU DURELEMIS? Nesu labai kvaila tik man atrodo kad sioje vietoje naivi buvau Tikriausiai teks tureti buitines technikos parduotuve savo virtuveje
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 01 11, 14:04)
Pasirinkau ista komplekta. Situacija gaunas tokia kad mano virtuveje bus sugrusta didele apimtis buitines technikos: saldytuvas atviras, orkaite atvira, kaitlente, mikrobange atvira, indaplove montuojama paslepta ir dar skalbimo masina sita ir dziovykle pasirinkta. Kad vaizdelis nebutu kaip buitines technikos parduotuveje as noriu sitas dvi irangas paslepti virtuves komplekte. Dabar galvoju kad nesu realiai macius uzdarytu dziovykliu taip kaip uzdaro ir paslepia saldytuvus Ar buna swkalbykliu ir dziovykliu montuojamu PASLEPTU DURELEMIS? Nesu labai kvaila tik man atrodo kad sioje vietoje naivi buvau Tikriausiai teks tureti buitines technikos parduotuve savo virtuveje
Na manau kad Jūsų atveju darykite spintą apačioje statykite skalbyklę šalia džiovyklę ir darykite dureles....bus neįmontuojami prietaisai bet jų nesimatys....va taip +/-
orkaite +mwo kelkite aukščiau +/- taip
Indaplovė bus įmontuojama kaip ir nėra ką čia aptarti...šaldytuvas pas Jus irgi bus laisvai pastatomas
QUOTE(Kikker @ 2017 01 09, 12:24)
Tikrai nebūtina...tai nereikia skalbyklės keisti vien dėl to kad norite kitos firmos džiovyklę pasižiūrėkite BOSCH WTH8520SSN reikės + BOSCH WTZ20410( Rėmelis džiovyklei ant skalbyklės pastatyti,tinka skalbimo mašinoms, kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
o kaip ši BOSCH WTW855R9SN ? kokie esminiai skirtumai būtų nuo WTH8520SSN? ir ar taip pat galima būtų montuoti ant WF70F5E5U4X/LE?
QUOTE(giedre1117 @ 2017 01 12, 12:21)
o kaip ši BOSCH WTW855R9SN ? kokie esminiai skirtumai būtų nuo WTH8520SSN? ir ar taip pat galima būtų montuoti ant WF70F5E5U4X/LE?
WTW855R9SN turės savaime išsivalanti kondensatorių+4 garų programos modelis WTH8520SSN tokių privalumu neturi todėl kainos skirtumas didelis WTH8520SSN+/-520 eur
WTW855R9SN +/-660 eur
Reikės bet kokiu atveju rėmelio BOSCH WTZ20410 Tinka antskalbimo mašinoms kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
QUOTE(Kikker @ 2017 01 12, 14:33)
WTW855R9SN turės savaime išsivalanti kondensatorių+4 garų programos modelis WTH8520SSN tokių privalumu neturi todėl kainos skirtumas didelis WTH8520SSN+/-520 eur
WTW855R9SN +/-660 eur
Reikės bet kokiu atveju rėmelio BOSCH WTZ20410 Tinka antskalbimo mašinoms kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
WTW855R9SN +/-660 eur
ir tada ar tikrai ją galima montuoti ant tos nelemtos samsung? (nes tik ką topocentro konsultantas paaiškino, kad dėl gylio nei viena jų siūloma džiovyklė statymui ant šios skalbimo mašinos nėra tinkama, tai ir pasimečiau ir vėl išgirdau komentarą, kad geriausia statyti tos pačios firmos ) na, norėčiau, kad tarnautų ilgai, tai gal verta paaukoti tuos maždaug 140 ir turėti funkcionalesnį daiktą
dėkui už pagalbą
QUOTE(giedre1117 @ 2017 01 12, 12:44)
ir tada ar tikrai ją galima montuoti ant tos nelemtos samsung? (nes tik ką topocentro konsultantas paaiškino, kad dėl gylio nei viena jų siūloma džiovyklė statymui ant šios skalbimo mašinos nėra tinkama, tai ir pasimečiau ir vėl išgirdau komentarą, kad geriausia statyti tos pačios firmos ) na, norėčiau, kad tarnautų ilgai, tai gal verta paaukoti tuos maždaug 140 ir turėti funkcionalesnį daiktą
dėkui už pagalbą
dėkui už pagalbą
Na Topo centrui aktualu parduoti Samsung...jau Jums rašiau kad reikia rėmelio BOSCH WTZ20410 skalbimo mašinoms kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60 tai kaip suprantu Jūsų Samsung turi 55 cm gylio.....
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 14:41)
Bosch ,Siemens, AEG, Electrolux gaminamos Lenkijoje .....
Yra keletas MIELE modeliuku KURIOS GAMINAMOS Vokietijos gamykloje bet jos +/- 1400 eur
Kurios gaminamos Vokietijoje? Aciu.
QUOTE(DianaDiana @ 2017 01 12, 15:25)
Padekite skubiai apsispresti del dvieju dziovykliu ELECTROLUX EDH3686 GDE ir EDH3684 PDE.
Koks tarp ju esminis skirtumas? Kuria geriau rinktis? kuri is ju naujesnis modelis?
aciu, jei atsakysit.
Koks tarp ju esminis skirtumas? Kuria geriau rinktis? kuri is ju naujesnis modelis?
aciu, jei atsakysit.
Abi džiovyklės pagamintos vienodais metais tik modelis
Electrolux EDH3686GDE su stiklinėmis durelėmis + turi tiesioginė nutekėjimo žarną modelis
Papildyta:
QUOTE(Jizo @ 2017 01 13, 03:14)
Kurios gaminamos Vokietijoje? Aciu.
TCE 630 WP
TKG 850 WP
TKR 850 WP
TMV 843 WP
Labai prasau pagalbos, kokiu remeliu butu galima sujungti Electrolux skalbykle EWF1487HDW2 ir ant virsaus dziovykle EDH3686GDE. Radau electrolukso remeli SKP11, bet jis toks brangus, gal yra koks tinkamas pigesnis variantas.
Papildyta:
Radau pigesni varianta Siemens WZ11410, gal kas zinot, ar jis tinka jungti electrolux dziovykle dedant ant electrolux skalbykles.
Papildyta:
Radau pigesni varianta Siemens WZ11410, gal kas zinot, ar jis tinka jungti electrolux dziovykle dedant ant electrolux skalbykles.