Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

nu gal as subludijau... esme mazdaug tokia... as tikrai nenoriu i nieka gilintis. Kai gaunu daikta, pasiziuriu jo funkcijas ir jomis naudojuosi. Nieko nenoriu sukti galvos del kondensatoriu vienaip ar kitaip besivalanciu... as neturiu jokiu grandioziniu kriteriju. Man reik normalaus daikto ne uz kosmine kaina skalbykle ir atskira dziovykle sumoje neturetu kainuot daugiau nei 1600 Euru manau hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 15:41)
Yra keletas MIELE modeliuku KURIOS GAMINAMOS Vokietijos gamykloje bet jos +/- 1400 eur

Miele džiovykles gamina ČEKIJOJE topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 15:30)
Kiek domėjausi, džiovyklių negamina Vokietijoje, dauguma gaminamos Lenkijoje, Miele lyg tai Čekijoje  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 01 10, 13:48)
nu gal as subludijau... esme mazdaug tokia... as tikrai nenoriu i nieka gilintis. Kai gaunu daikta, pasiziuriu jo funkcijas ir jomis naudojuosi. Nieko nenoriu sukti galvos del kondensatoriu vienaip ar kitaip besivalanciu... as neturiu jokiu grandioziniu kriteriju. Man reik normalaus daikto ne uz kosmine kaina skalbykle ir atskira dziovykle sumoje neturetu kainuot daugiau nei 1600 Euru manau  hmm.gif

Pasižiūrėkite keleta kompletuku
BOSCH WAW325B8SN-Vokietija+BOSCH WTW875M8SN-Lenkija
arba
AEG L8FEC68S-Italija +AEG T8DBE48S-Lenkija
Papildyta:
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 13:47)
Žiemą man tikrai aktualu vilnonių drabužių džiovinimas  4u.gif Jei aš nieko neišmanydama užstatysiu kažkokį laiką, kur garantija kad iš vis megztinį ištrauksiu, o ne veltinį tinkamą nykštukinam pinčeriui  4u.gif Todėl noriu, kad būtų visos reikalingiausios programos ir man nereiktų sukti galvos, kiek kam laiko nustatyti  4u.gif

Na gi rašau tai tam kad negalvotumėte tada rinkitės firmos AEG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 15:04)
Pasižiūrėkite keleta kompletuku
BOSCH WAW325B8SN-Vokietija+BOSCH WTW875M8SN-Lenkija
arba
AEG L8FEC68S-Italija +AEG T8DBE48S-Lenkija

Man tinka abu variantai. Esminiu skirtumu nera? Tada gal pirma komplektacija? Gal jeigu nesunku kazkokie niunsai skirtumu tarp siu dvieju komplektu? Nes as gera pirkeja biggrin.gif jamu ir nesigilinu... as vyra trumpiau rinkausi nei skalbimo masina.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 01 10, 14:23)
Man tinka abu variantai. Esminiu skirtumu nera? Tada gal pirma komplektacija? Gal jeigu nesunku kazkokie niunsai skirtumu tarp siu dvieju komplektu? Nes as gera pirkeja  biggrin.gif jamu ir nesigilinu... as vyra trumpiau rinkausi nei skalbimo masina....  rolleyes.gif

Ir antra verta dėmesio.....pasiūliau tuos variantus už kuriuos mokėdama pinigus asmeniškai nesigailėčiau ir po 5-10 metų....
Gal viliotų Vokietijoje pagaminta skalbyklė bet AEG pagaminta Italijoje nelabai nusileidžia kokybei....
Na matyt taip reikia rinktis vyrus tada stipresnė šeima būna nei tie kurie draugauja ilgai ir kuria po to kuria šeimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 15:30)
Ir antra verta dėmesio.....pasiūliau tuos variantus už kuriuos mokėdama pinigus asmeniškai nesigailėčiau ir po 5-10 metų....
Gal viliotų Vokietijoje pagaminta skalbyklė bet AEG pagaminta Italijoje nelabai nusileidžia kokybei....
Na matyt taip reikia rinktis vyrus tada stipresnė šeima būna nei tie kurie draugauja ilgai ir kuria po to kuria šeimą mirksiukas.gif

Man tie gamintojai aplamai nelabai skaudina sirdies ax.gif as gal kazkaip besidomedama anskciau isikaliau i galva ax.gif Gal kienieciai, malaizija kazkaip ne taip patikimai nuteiktu o visa kita... tai uzsirasiau abu variantus vadinas rinksiuos pagal grozi biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki,

ar galite rekomenduoti kokią "padabną" džiovyklę iki 350€? Kiek seku temas, visi renkatės iš pakankamai brangių variantų, o man reikia vat už tokią sumą... 

Žinoma jokių garų, jokių A klasių už tiek nesvajoju gauti. Naudočiau ją retokai. Pagrinde pūkinių rūbų džiovinimui. Kaip suprantu, bent jau pūkų filtras būtų pageidautinas. Ką žiūrėti? Į ką atkreipti dėmesį? 

Randu po kokius 3 Candy ir Whirlpool modelius (aprašymai baisūs, nelabai suprantu kas ką turi ir kas ko ne), Vienas Beko modeliukas. Indesit sakėt net nežiūrėt (ok, nežiūriu). Dar po vieną Siemens ir Hoover. Užveskite ant tako, prašau  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 10 sausio 2017 - 17:45
QUOTE(ziulyte @ 2017 01 10, 17:45)
<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>ar galite rekomenduoti kokią "padabną" džiovyklę iki 350€? Kiek seku temas, visi renkatės iš pakankamai brangių variantų, o man reikia vat už tokią sumą... </p>
<p>Žinoma jokių garų, jokių A klasių už tiek nesvajoju gauti. Naudočiau ją retokai. Pagrinde pūkinių rūbų džiovinimui. Kaip suprantu, bent jau pūkų filtras būtų pageidautinas. Ką žiūrėti? Į ką atkreipti dėmesį? </p>
<p>Randu po kokius 3 Candy ir Whirlpool modelius (aprašymai baisūs, nelabai suprantu kas ką turi ir kas ko ne), Vienas Beko modeliukas. Indesit sakėt net nežiūrėt (ok, nežiūriu). Dar po vieną Siemens ir Hoover. Užveskite ant tako, prašau  4u.gif </p>

Kodėl jokių A blink.gif Yra modeliukas BEKO DPS7405GXB2
Skalbinių įkrova (kg): 7
Energijos klasė: A++
Programos: medvilnei, sintetikai, džinsams, marškiniams, delikatiems skalbiniams, atšviežinimo, vaikų drabužėliams, greita, sporto drabužiams, medvilnė nelyginama, sintetiniai nelyginami, kasdieniniai drabužiai
Vidaus apšvietimas+Pūkų filtras+Pūkų filtras
Tik rekomenduoju pirkti jai papildomą garantiją
Atsakyti

400€ mažiausia kaina, kurią galiu rasti... Todėl ir neradau pati :D Tik Beko DCU 9330 įtilpo į mano ribas... Bet šiuo metu turbūt labiau esu linkusi aukoti A klasę vardan filtro... Tikrai naudosiu nedažnai... Tik vat ar yra koks pigus variantas su pūkų filtru? Štai kur klausimas... 

Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2017 01 10, 18:09)
<p>400€ mažiausia kaina, kurią galiu rasti... Todėl ir neradau pati biggrin.gif Tik Beko DCU 9330 įtilpo į mano ribas... Bet šiuo metu turbūt labiau esu linkusi aukoti A klasę vardan filtro... Tikrai naudosiu nedažnai... Tik vat ar yra koks pigus variantas su pūkų filtru? Štai kur klausimas... </p>

Tik 350 eur biudžetas??? O gal visgi susitaupyti 50 eur ar paimti išsimokėtinai bet visgi geresnį daiktą unsure.gif
Dar yra BEKO DPY 7405 XW3 kaina +/- 370 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 sausio 2017 - 18:46

Mokėt galiu ir iš kart daugiau, tik nenoriu :D Mano akim, šitas agregatas man nėra labai reikalingas, todėl ir spyriojuosi prieš brangius variantus... Esu turėjusi aš džiovyklę, bet taip normaliai jos ir nenaudojau. Dabar gi turiu kelis rūbus, kurie reikalauja būtent jos. Cheminis netinka, nes taip sako etiketė. Daiktai pūkiniai... Tikrai žinau, kad nenaudosiu aš jos dažnai - džiovimui vietos sočiai, namuose super sausa, taigi džiovimas turi ir oro drėkinimo funkciją tuo pačiu... Kažkada galvojau apie 2in1, bet jūs jas nuolat peikiat, todėl susilaikiau. Dar vis turiu nusibaiginėjančią Bloomberg skalbimo mašiną, bet kol ji veikia, negi mesi lauk. Taigi, vistiek ateityje lauks skalbyklės paieškos, o ją norėsiu turėti gerą... Tokie vat pasiteisinimai mano, kodėl noriu popigiai ;)

Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2017 01 10, 18:45)
<p>Mokėt galiu ir iš kart daugiau, tik nenoriu biggrin.gif Mano akim, šitas agregatas man nėra labai reikalingas, todėl ir spyriojuosi prieš brangius variantus... Esu turėjusi aš džiovyklę, bet taip normaliai jos ir nenaudojau. Dabar gi turiu kelis rūbus, kurie reikalauja būtent jos. Cheminis netinka, nes taip sako etiketė. Daiktai pūkiniai... Tikrai žinau, kad nenaudosiu aš jos dažnai - džiovimui vietos sočiai, namuose super sausa, taigi džiovimas turi ir oro drėkinimo funkciją tuo pačiu... Kažkada galvojau apie 2in1, bet jūs jas nuolat peikiat, todėl susilaikiau. Dar vis turiu nusibaiginėjančią Bloomberg skalbimo mašiną, bet kol ji veikia, negi mesi lauk. Taigi, vistiek ateityje lauks skalbyklės paieškos, o ją norėsiu turėti gerą... Tokie vat pasiteisinimai mano, kodėl noriu popigiai ;)</p>

Prieš kiek laiko turėjote džiovyklė ir kodėl normaliai nenaudojote....kažkaip man nesuprantama turėti džiovyklę ir jos nenaudoti...visgi išdžiovina viską,surenka pūkelius ...iškedena tik beleika sulankstyti daiktus ir į spintą...dabar kai pagalvoju kad reikėdavo drabužius džiauti po to lyginti tai net baisiame sapne prisimenu visą tą reikalą...man po indaplovės -džiovyklė antra draugė 4u.gif net negaliu pagalvoti ką daryčiau jai jos nebūtų ax.gif
Atsakyti