Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

ačiū smile.gif o šiaip įdomu, kas yra blogai su samsung? pasimokyt ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre1117 @ 2017 01 09, 11:13)
šiaip įdomu, kas yra blogai su samsung? pasimokyt ateičiai biggrin.gif

Daug gražios elektronikos mirgančios lemputės daugiau nieko naudingo....
Atsakyti
Ar visi Bosch vilną džiovina tik 6 min? Kokie atsiliepimai būtų apie Bosch WTH8520SSN
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 09:44)
Ar visi Bosch vilną džiovina tik 6 min? Kokie atsiliepimai būtų apie Bosch WTH8520SSN

Taip nes visos Bosch ,Siemens turi tokias programas kaip
'' Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką'' pasirinksite norimą laiką ir džiovinkite vilnos gaminius
Modelis Bosch WTH8520SSN tai tas modeliukas tiems kas bijo pirkti džiovyklių su savaime išsivalanęiu kondensatorium.
Modeliukas nebrangus +/-520 tikrai vertas dėmesio už protinga kainą
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 09:57)
Taip nes visos Bosch ,Siemens turi tokias programas kaip
'' Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką'' pasirinksite norimą laiką ir džiovinkite vilnos gaminius
Modelis  Bosch WTH8520SSN tai tas modeliukas tiems kas bijo pirkti džiovyklių su savaime išsivalanęiu kondensatorium.
Modeliukas nebrangus +/-520 tikrai vertas dėmesio už protinga kainą

Ačiū už atsakymą, tada geriau Electroliux 4u.gif Nors kaina šiek tiek didesnė, bet atrodo patikimiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 11:40)
Ačiū už atsakymą, tada geriau Electroliux  4u.gif  Nors kaina šiek tiek didesnė, bet atrodo patikimiau  4u.gif

Patikimiau bus firmos AEG
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 14:50)
Patikimiau bus firmos AEG

Tai ko tas AEG patikimiau, jei ant to paties konvejerio Electrolux kepamos?
Atsakyti
Domejaus skalbykles ir dziovyklem prie puse metu ir esu tikra kad rekomendacijos e dominavo vienos firmos du gaminiai... dabar kiek ziuriu neatpazystu nieko... kiek pamenu buvo akcentuojama kad pagaminta butu vokietojoje... man rodos ar ne siemens aparatai? Susiruosiau pirkti ir neberandu ka rekomendavo ilga laika kaip puiku kainos ir kokybes santykiu???
Atsakyti
Man grožis yra svarbu, bet patikimumas svarbiau 4u.gif Kaina taip pat ne paskutinėje vietoj 4u.gif O kaip Siemens, patikimiau už AEG ir Electroliux?

Papildyta:
Kiek domėjausi, džiovyklių negamina Vokietijoje, dauguma gaminamos Lenkijoje, Miele lyg tai Čekijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 14:30)
Kiek domėjausi, džiovyklių negamina Vokietijoje, dauguma gaminamos Lenkijoje, Miele lyg tai Čekijoje  4u.gif

o gal BOSH? unsure.gif Nu gal atsiras kas prisimena...
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 10, 13:30)
patikimumas svarbiau  4u.gif Kaina taip pat ne paskutinėje vietoj  4u.gif  O kaip Siemens, patikimiau už AEG ir Electroliux?

Senokaiseku kokios Jums reikia džiovyklės todėl galiu pasiūlyti pirmoje vietoje žiūrėti firmos AEG
Bosch turi tik du modeliukus kuriuose nėra savaime išsivalančio kondensatoriaus......bet Jums labai reikia vilnos programos (tik galvoju jai džiovinsite 100%vilnos gaminį kokia išmera ištrauksite unsure.gif)
SIEMENS tik vienas modelis Jums tiktų bet vėl gi Jums trūksta vilnos programos nors jau komentavau kad daug geriau pasirinkti šiltą džiovinimą pagal laiką arba šaltą džiovinimą pagal laiką
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 01 10, 13:32)
o gal BOSH?  unsure.gif Nu gal atsiras kas prisimena...

Bosch ,Siemens, AEG, Electrolux gaminamos Lenkijoje .....
Yra keletas MIELE modeliuku KURIOS GAMINAMOS Vokietijos gamykloje bet jos +/- 1400 eur
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 13:34)
Senokaiseku kokios Jums reikia džiovyklės todėl galiu pasiūlyti pirmoje vietoje žiūrėti firmos AEG
Bosch turi tik du modeliukus kuriuose  nėra savaime išsivalančio kondensatoriaus......bet Jums labai reikia vilnos programos (tik galvoju jai džiovinsite 100%vilnos gaminį kokia išmera ištrauksite unsure.gif)
SIEMENS tik vienas modelis Jums tiktų bet vėl gi Jums trūksta vilnos programos nors jau komentavau kad daug geriau pasirinkti šiltą džiovinimą pagal laiką arba šaltą džiovinimą pagal laiką

Žiemą man tikrai aktualu vilnonių drabužių džiovinimas 4u.gif Jei aš nieko neišmanydama užstatysiu kažkokį laiką, kur garantija kad iš vis megztinį ištrauksiu, o ne veltinį tinkamą nykštukinam pinčeriui 4u.gif Todėl noriu, kad būtų visos reikalingiausios programos ir man nereiktų sukti galvos, kiek kam laiko nustatyti 4u.gif
Atsakyti