Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Kikker @ 2017 01 03, 14:32)
keleta modeliuku tikrai patenkins Jūsų poreikius 4u.gif
BOSCH WTH8520SSN
AEG T8DBE48S

O jei su garais tai Electrolux ir tik vienas modelis? AEG ir Samsung negamina?
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 03, 21:58)

Vienas, bet geras. Dar yra vienas Bosch modelis - kondensatorius savaime išsivalantis.
O su Samsung gal geriau neprasidėkite.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 03, 19:58)

AEG gamina tik Lietuvos rinkai nesiūlo....yra dar
BOSCH WTW855R9SN
Electrolux EDH3897SDE
MIELE TKG850 WP
MIELE TKR 850 WP
MIELE TMV840 WP
Atsakyti
Miele turbūt geriausios džiovyklės, bet kaina man per didelė 4u.gif
AEG taip supratau geriau negu Electroliux, tik modelių pasirinkimas Lietuvoje mažesnis, nei kitose šalyse. O kaip Siemens ir kiti gamintojai su garais neturi ar geriau neprasidėt?
Dar keletas klausimėlių dėl garų programos? Ar galima ją naudoti patalams pagalvėms, antklodėms? Ar yra tokia programa, kuri pagarina ir išdžiovina? Ar po visų programų drabužiai būna drėgni?
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 06, 12:57)
Miele turbūt geriausios džiovyklės, bet kaina man per didelė  4u.gif
AEG taip supratau geriau negu Electroliux, tik modelių pasirinkimas Lietuvoje mažesnis, nei kitose šalyse. O kaip Siemens ir kiti gamintojai su garais neturi ar geriau neprasidėt?
Dar keletas klausimėlių dėl garų programos? Ar galima ją naudoti patalams pagalvėms, antklodėms? Ar yra tokia programa, kuri pagarina ir išdžiovina? Ar po visų programų drabužiai būna drėgni?

Nėra tokių programų kad pagarintų ir išdžiovintų.....Po garų rūbai būna drėgni...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 06, 13:50)
Nėra tokių programų kad pagarintų ir išdžiovintų.....Po garų rūbai būna drėgni...

Supratau, jei noriu sausų rūbų, po garinimo reikia įjungti džiovinimo programą.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 06, 20:55)
Supratau, jei noriu sausų rūbų, po garinimo reikia įjungti džiovinimo programą.

Na taip niekas nedaro bet jai taip sugalvosite tai galima jungti džiovinimo programą
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 07, 09:56)
Na taip niekas nedaro bet jai taip sugalvosite tai galima jungti džiovinimo programą

O kaip visi daro? Pvz. patalynės aš nelyginu, tai kur man ją drėgną dėt? Aš perku džiovyklę, kad nereikėtų džiauti ant virvės... 4u.gif
Atsakyti
pribrendo reikalas įsigyti džiovyklę. Idealiu variantu norėčiau, kad būtų galima pastatyti ant skalbyklės (Skalbyklė SAMSUNG WF70F5E5U4X/LE)

kadangi prisiklausiau kalbų, kad geriausia, kai yra tas pats gamintojas, rinkčiausi tarp šių modelių DV80K6010CW, DV80F5E5HGW? ar verti dėmesio? ir ar galėsiu kelti ant skalbimo mašinos? gal kažkas turit kurią nors ir galite pasidalinti savo nuomone?
o gal kažką gudresnio už panašią kainą galima įsigyti?

ačiū už komentarus iš anksto,
Giedrė
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 07, 16:55)
O kaip visi daro? Pvz. patalynės aš nelyginu, tai kur man ją drėgną dėt? Aš perku džiovyklę, kad nereikėtų džiauti ant virvės...  4u.gif

Man patalynė įdėliai išdžiūsta ir nereikia lyginti...garų šiuo atveju manau visai nereikalinga...Garų programa naudojama
1. Medvilnės palyginimas
2. Sintetikos palyginimas
3. Verslo drabužių atšviežinimas
4. Kasdieninių drabužių atšviežinimas
Po šių garinimo programų kabinate drabužį ant pakabos ir 10-15 turėtu išdžiūti
tik reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių
Papildyta:
QUOTE(giedre1117 @ 2017 01 09, 08:24)
pribrendo reikalas įsigyti džiovyklę. Idealiu variantu norėčiau, kad būtų galima pastatyti ant skalbyklės (Skalbyklė SAMSUNG WF70F5E5U4X/LE)

kadangi prisiklausiau kalbų, kad geriausia, kai yra tas pats gamintojas, rinkčiausi tarp šių modelių DV80K6010CW,  DV80F5E5HGW? ar verti dėmesio? ir ar galėsiu kelti ant skalbimo mašinos? gal kažkas turit kurią nors ir galite pasidalinti savo nuomone?
o gal kažką gudresnio už panašią kainą galima įsigyti?

ačiū už komentarus iš anksto,
Giedrė

Kuom motyvavo kad jai turite skalbyklę Samsung būtina turėti tos firmos džiovyklę bigsmile.gif Aš į šios firmos tai tikrai net nežiūrėčiau
Atsakyti
Kuom motyvavo kad jai turite skalbyklę Samsung būtina turėti tos firmos džiovyklę bigsmile.gif Aš į šios firmos tai tikrai net nežiūrėčiau

hm, tiesiog taip kažkur radau parašyta. ok, na skalbimo mašinos jau nebekeisiu, kad ir kokia ji yra
ok, perfrazuoju taip :
1. pageidaučiau statyti ant SAMSUNG WF70F5E5U4X/LE;
2. pūkų surinkimas;
3. palengvinimas lyginimui;
4. kad kokybiškai dirbtų už nekosminę kainą;
5. garai nebūtini;

laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre1117 @ 2017 01 09, 10:16)
hm, tiesiog taip kažkur radau parašyta. ok, na skalbimo mašinos jau nebekeisiu, kad ir kokia ji yra
ok, perfrazuoju taip :
1. pageidaučiau statyti ant SAMSUNG WF70F5E5U4X/LE;
2. pūkų surinkimas;
3. palengvinimas lyginimui;
4. kad kokybiškai dirbtų už nekosminę kainą;
5. garai nebūtini;

Tikrai nebūtina...tai nereikia skalbyklės keisti vien dėl to kad norite kitos firmos džiovyklę 4u.gif pasižiūrėkite BOSCH WTH8520SSN reikės + BOSCH WTZ20410( Rėmelis džiovyklei ant skalbyklės pastatyti,tinka skalbimo mašinoms, kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
Atsakyti