Sveiki, paskaičiau forumą, kaip ir aišku pasidarė, kad savaime išsivalančio kondensatoriaus nenoriu. Electrolux užsilenkė po 4 metų naudojimo, parėjo kompresorius, šios firmos irgi nenoriu, lieka Bosch. Tokie modeliai su A ++ klase yra WTH8520SSN ir WTH85207SN. Gylis be jokių atitraukimų gali būti max max 61cm. Žiūriu kai kur rašo išmatavimus 842x598x599, kitur gylis rašomas 636. Gal kas žino kaip išties, ar gali pamatuoti? Būčiau labai dėkinga. Ir jei tikrai 636 gylis, tai kurių dar gamintojų gyliai yra maženi?
QUOTE(kregzde @ 2016 12 18, 17:29)
Sveiki, paskaičiau forumą, kaip ir aišku pasidarė, kad savaime išsivalančio kondensatoriaus nenoriu. Electrolux užsilenkė po 4 metų naudojimo, parėjo kompresorius, šios firmos irgi nenoriu, lieka Bosch. Tokie modeliai su A ++ klase yra WTH8520SSN ir WTH85207SN. Gylis be jokių atitraukimų gali būti max max 61cm. Žiūriu kai kur rašo išmatavimus 842x598x599, kitur gylis rašomas 636. Gal kas žino kaip išties, ar gali pamatuoti? Būčiau labai dėkinga. Ir jei tikrai 636 gylis, tai kurių dar gamintojų gyliai yra maženi?
Kokia electrolux dziovykle segedo?Cis ta isgirtoji su garu funcija?
Papildyta:
Beja,iskilo dar man toks klausimas.Ar nuo dziovykliu nesikaupia dregme namuose,butent tuoj patalpoj kur stovi dziovykle?Nes pas mano tevu dziovykle stovi nesildomam kolidoriuje,tai kiekviena karta dziovinant rubus,kolidoriuje atsiranda baisine dregme.
QUOTE(maltakava @ 2016 12 18, 17:54)
Papildyta:
Beja,iskilo dar man toks klausimas.Ar nuo dziovykliu nesikaupia dregme namuose,butent tuoj patalpoj kur stovi dziovykle?Nes pas mano tevu dziovykle stovi nesildomam kolidoriuje,tai kiekviena karta dziovinant rubus,kolidoriuje atsiranda baisine dregme.
Papildyta:
Ne, be garų f-jos, EDH97981W, manau, kad dabar tikrai neparduodamos, nes jau pirkau besibaigiant, kaina buvo gera. Ir dabar nežiūriu su garų f-ja, nenaudosiu aš jos.
Arba naudosiu retai, neverta mokėti daugiau.
Pas mus drėgmė nesikaupė.
QUOTE(Spanguole. @ 2016 12 18, 10:37)
Kaip manot ar verta ziureti si Whirlpool modeli? http://www.gut.lt/pr...sch-hdlx-70310/
Susilaikyčiau nuo šiuo modeliuko......
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2016 12 18, 17:29)
Na ar su ar be genda tos džiovyklės todėl norint neturėti taisymo išlaidų siūlau visgi perkant bet kurios firmos džiovyklę pirkti papildomą garantiją....
modelis WTH8520SSN ar WTH85207SN turi 63 cm gylio o jai su visomis iškištomis durelėmis net 65 cm....o jai mažesnio gylio tai tik firmos BEKO
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2016 12 18, 17:54)
Papildyta:
Papildyta:
Turintiems Kondensacinės džiovyklės jokios drėgmės namuose nebus ...pas Jūsų tėvus matyt bus ventiliacinė skalbinių džiovinimo mašina jos drėgmę pašalina per ventiliacinę angą..
QUOTE(Kikker @ 2016 12 19, 12:50)
Turintiems Kondensacinės džiovyklės jokios drėgmės namuose nebus ...pas Jūsų tėvus matyt bus ventiliacinė skalbinių džiovinimo mašina jos drėgmę pašalina per ventiliacinę angą..
Drėgmę visada išmeta į aplinką. Tik klausimas kiek. O tai priklauso nuo kondensacijos efektyvumo.
QUOTE(speedy @ 2016 12 19, 11:10)
Drėgmę visada išmeta į aplinką. Tik klausimas kiek. O tai priklauso nuo kondensacijos efektyvumo.
Ir ne tik nuo kondensacijos efetyvuvo bet ir sandarumo.....
QUOTE(Kikker @ 2016 12 19, 13:19)
Ir ne tik nuo kondensacijos efetyvuvo bet ir sandarumo.....
Tai paaiškinkite situaciją: džiovyklės kondensacijos efektyvymas 91 proc. Kur pasideda likę 9 proc drėgmės?
QUOTE(Kikker @ 2016 12 19, 11:50)
Susilaikyčiau nuo šiuo modeliuko......
Papildyta:
Na ar su ar be genda tos džiovyklės todėl norint neturėti taisymo išlaidų siūlau visgi perkant bet kurios firmos džiovyklę pirkti papildomą garantiją....
modelis WTH8520SSN ar WTH85207SN turi 63 cm gylio o jai su visomis iškištomis durelėmis net 65 cm....o jai mažesnio gylio tai tik firmos BEKO
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O kodel butent? Kas su ja negerai?
QUOTE(Spanguole. @ 2016 12 19, 14:44)
O kodel butent? Kas su ja negerai?
Nepasižymi aukšta kokybę....siūlau tada pasižiūrėti tada Electrolux EDH3684PDE
Kikker, ačiū už atsakymą, nenoriu Beko.
QUOTE(kregzde @ 2016 12 19, 16:42)
Kikker, ačiū už atsakymą, nenoriu Beko.
Tada belieka ieškoti gylesnės vietos