Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Devona @ 2016 12 12, 14:09)
O kodėl ne LG FH2U2HDM1N. Ji man gudresnė atrodo?... ax.gif

Jums atrodo gudresnė? 4u.gif
Atsakyti

Aš nelabai įsigilinau, jei atvirai :) Pažiūrėjau, kad telefonu valdyti kažką galima ir pagalvojau, kad gudri. 

LG kaina perpus mažesnė. Ko joje nėra, kas yra Aeg?

Aš irgi žiūrinėjuos 2in 1 variantą. Tai norisi išspausti geriausią kokybės ir kainos santykį :) Ir kad sąnaudos būtų mažesnės....

Atsakyti
QUOTE(Devona @ 2016 12 12, 14:44)
<p>Aš nelabai įsigilinau, jei atvirai smile.gif Pažiūrėjau, kad telefonu valdyti kažką galima ir pagalvojau, kad gudri. </p><p>LG kaina perpus mažesnė. Ko joje nėra, kas yra Aeg?</p><p>Aš irgi žiūrinėjuos 2in 1 variantą. Tai norisi išspausti geriausią kokybės ir kainos santykį smile.gif Ir kad sąnaudos būtų mažesnės....</p><p></p>

Paskaitykite skalbimo mašinų temą rasite...nes ir ten apie tai diskutuojama
Atsakyti
Ačiū už visas diskusijas temoje ir atsakymus, viskas pravertė pasirinkimui smile.gif aciuks.gif
Džiaugiuooooosi AEG AEG T97689IH3 smile.gif Nerealus daiktas smile.gif Pirmas klausima buvo- kodėl taip ilgai man jo neprisireike, juk taip patogu biggrin.gif
O kai pasiziuri i puku surinkimo filtra... Keista, atrodo is kur ten tiek gali nurinkti biggrin.gif
Lyginima labai palengvina, net kai isdziovinau patalyne visiskai pilnai, vis tiek megstu pralygint, tai taip lengvai tik reik pralygint, nepalyginsi su ankstesniu lyginimu.

Kas dar dvejojate, ar tai reikalinga, nebedvejokite smile.gif

Tik iskilo klausimas, kaip pasirinkti krepsi sport bateliams, vilnai. Rašo, kad tinkami RA5, RA6, RA11, RA12. Kokie, idomu, tarp ju skirtumai ? Ir jauciu LT nelabai bus ju ?
O apsvietimas bugno yra ir siam modeliuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linden @ 2016 12 12, 23:24)
Ačiū už visas diskusijas temoje ir atsakymus, viskas pravertė pasirinkimui smile.gif aciuks.gif
Džiaugiuooooosi AEG AEG T97689IH3  smile.gif Nerealus daiktas smile.gif Pirmas klausima buvo- kodėl taip ilgai man jo neprisireike, juk taip patogu biggrin.gif
O kai pasiziuri i puku surinkimo filtra... Keista, atrodo is kur ten tiek gali nurinkti biggrin.gif
Lyginima labai palengvina, net kai isdziovinau patalyne visiskai pilnai, vis tiek megstu pralygint, tai taip lengvai tik reik pralygint, nepalyginsi su ankstesniu lyginimu.

Kas dar dvejojate, ar tai reikalinga, nebedvejokite smile.gif

Tik iskilo klausimas, kaip pasirinkti krepsi sport bateliams, vilnai. Rašo, kad tinkami  RA5, RA6, RA11, RA12. Kokie, idomu, tarp ju skirtumai ? Ir jauciu LT nelabai bus ju ?
O apsvietimas bugno yra ir siam modeliuke smile.gif

Visus priedus užsakinėkite per Electrolux-AEG servisą....
Kiek žinau RA11- krepšys batams, gležniems audiniams, bei sportinei aprangai...rasite ten prekybos centruose
Atsakyti
Labai gerai persvarcius pradejau abejoti,ar man tikrai bus reikalinga garu funkcija.Gal galite dar pasiulyti geras dziovykles,be garu funkcijos.Labai butu jums aciu.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 12 13, 10:10)
Labai gerai persvarcius pradejau abejoti,ar man tikrai bus reikalinga garu funkcija.Gal galite dar pasiulyti geras dziovykles,be garu funkcijos.Labai butu jums aciu.

Tai kad jos be garų yra tikrai nemažai gerų džiovyklių....
BOSCH WTY88898SN
AEG T8DEC68S
BOSCH WTW874B9SN
BOSCH WTH8520SSN

Atsakyti
Sveiki, gal kvailas klausimas, ar yra tokių džiovyklių, kurios "išvalo" kačių/šunų plaukus iš rūbų, patalynės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 12 16, 15:44)
Sveiki, gal kvailas klausimas, ar yra tokių džiovyklių, kurios "išvalo" kačių/šunų plaukus iš rūbų, patalynės  4u.gif

Yra tik tinka ne visoms veislėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 12 16, 16:01)
Yra tik tinka ne visoms veislėms biggrin.gif

Kačių veislė - lietuviškos benamės priglaustukės, patalynės veislė - lietuviška medvilninė, rūbai įvairių veislių medvilniniai, vilnoniai ir sintetiniai. Kokios veislės džiovyklę rekomenduosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 12 16, 17:37)
Kačių veislė - lietuviškos benamės priglaustukės,  patalynės veislė - lietuviška medvilninė, rūbai įvairių veislių medvilniniai, vilnoniai ir sintetiniai. Kokios veislės džiovyklę rekomenduosit  biggrin.gif

Tada galite pasižiūrėti BOSCH WTH8520SSN arba AEG T8DBG48S
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 12 16, 17:58)
Tada galite pasižiūrėti BOSCH WTH8520SSN arba AEG T8DBG48S

Ačiū 4u.gif
Atsakyti