Ačiū, šią ir nusipirkom ☺
Labai laukiu atsiliepimu, pastebejimu ar tiesiog bent kokio komentaro apie jusu dziovykle
Labai laukiu atsiliepimu, pastebejimu ar tiesiog bent kokio komentaro apie jusu dziovykle
Būtinai! Šiandien tik gavau, vakare planuoju išbandyti. Pati baisiai nekantrauju 😁
Mano pirmieji įspūdžiai apiedžiovyklę AEG T8DEA68S.
Išbandžiau kelias programas, vakar skalbiau ir džiovinau visą dieną, nes tyčia porą dienų kaupiau skalbinius 😁
1. Dirba gana garsiai, tikrai garsiau nei skalbimo mašina, tačiau triukšmas monotoniškas ir neerzinantis. Labiau ūžimas.
2. Nustebau, kiek daug surenka pūkų nuo skalbinių 😮 išimti ir išvalyti pūkų surinkėją labai parasta.
3. Valdymas labai paprastas ir patogus, yra meniu lietuvių kalba.
4. Garų funkcijos nėra, tačiau yra funkcija "atnaujinimas". Jos metu rašo "aušinama", tai kokiu principu drabužius atnaujina nesupratau. Įmečiau po ranka gulėjusius džinsus, kad išbandyti. Programa trunka 35 min, realiai kažkokios naudos nepastebėjau, drabužį ištraukiau vėsų. Matyt džinsai buvo netinkamas pasirinkimas.
5. Su programa "medvilnė" džiovinau rankšluosčius, tikrai ištraukiau šiltus ir minkštus. Apskritai visus išdžiovintus drabužius iš karto galima lankstyti ir dėti į spintą.
6. "Patalynės" prpgrama patalynės nesusuko į guzulą, kaip buvau skaičiusi, tačiau norint precižiškumo palyginti reikia.
7. "Mišrūs" rėžime džiovinau vaikiškus drabužius, daugiausiai maikutės. Irgi kai kurias dar norėtųsi palyginti, bet minimaliai. Ši programa truko apie 1 val.
8. Kol kas nei vienas drabužis nesusitraukė.
9. Kai kurių programų planuonamą laiką rodo beveik 3 val (pvz. Medvilnė), bet mano atveju realus laikas sutrumpėjo iki maždaug 1.5 val. Yra drėgmės jutikliai, kurie laiką pakoreguoja pagal realų skalbinių drėgnumą.
10. Pririšau prie wi-fi, parsisiunčiau programėlę, bet iš jos kol kas nematau jokios naudos.
11. Tiesioginio kondensato nubėgimo kol kas neprijungėm, bet ištuštinti vandens konteinerį nėra sudėtinga. Rašo, kad yra užsipildymo davikliai, bet aš išpilu po kiekvieno džiovinimo.
Iš esmės kol kas esu labai patenkinta, nes nebereikia laukti kol išdžius vieni skalbiniai, kad atlaisvintų vietą ant džiovyklos kitiems. Realiai per 2-3 val turi išskalbtus ir sausus drabužius. Bet lyginimo visiškai išvengti nepavyks 🙂
Pridėta:
Labai aciu uz issamu atsiliepima! Kaip nerealiai su tais pukais... Malonumas kaskart pamatyti kiek surenka 😄 O dar vienas klausimėlis - kokia trumpiausia programa? Ta atnaujinimo?
Labai aciu uz issamu atsiliepima! Kaip nerealiai su tais pukais... Malonumas kaskart pamatyti kiek surenka 😄 O dar vienas klausimėlis - kokia trumpiausia programa? Ta atnaujinimo?
Taip, atnujinimo programa trumpiausia 35min. Dar nebandžiau "lengvas lyginimas", todėl nežinau kiek ji trunka.
Sveiki,
reikia patarimo. Turiu skalbykle miele, esame labai patenkinti ir tikrai nesigailim investave i toki daikta. Dabar ant virsaus norime deti dziovykle, bet sioje vietoje noretumem gal vis del to ir pataupyti. Planuotumem rinktis modeli bosh wtx8hel9sn. Klausimas koki remeli sujungimui reiktu naudoti? Taip pat antras klausimas jeigu vis del to dar apsigalvotumem ir nusprestumem pirkti miele dziovykle (galvojame apie modeli tcr870wp), jusu nuomone ar tikrai tiek daugiau mokant uz miele mes gautumem ir gerene kokybe bei daugiau funkciju nei minetas bosh modelis?
Kaip suprasti kai dziovykleje yra atsviezinimo funkcija, o nera garu funkcijos? Pvz ELECTROLUX EW8H458B? Kuo tada skiriasi atsviezinimas garais?