Kažko stebuklingo nebus. Daugiau kg, ekonmiškesnė (skaičiuojant kwh/kilogramui). Pvz: WDU285L9SN.
Ačiū, bet riboja dar gylis - max 57 cm, tai sunkiau su pasirinkimu...
Sveiki, renkuosi džiovyklę. Kažkokių ypatingų poreikių nėra, tiesiog norisi nusipirkti kiek įmanoma patikimesnį ir patogų naudoti daiktą. Biudžetas ~600€. Paskaitinėjau temą, tai linkstu link BOSCH WTU876B9SN, nes rašote, jog turi naujo tipo išsivalantį kondensatorių ir rankinio išvalymo galimybę.
O kaip šitie modeliai:
WTWH761BY (šitas tas pats tik su wifi?)
WTW85S49SN
WTW85B49SN
Ar skiriasi jie kažkuom nuo WTU876B9SN? Ar turi naujo tipo išsivalantį kondensatorių ir rankinio išvalymo galimybę?
Kaip ELECTROLUX EW8H259ST, lyginant su bosh paminėtais modeliais?
O kaip šitie modeliai:
WTWH761BY (šitas tas pats tik su wifi?)
WTW85S49SN
WTW85B49SN
Ar skiriasi jie kažkuom nuo WTU876B9SN? Ar turi naujo tipo išsivalantį kondensatorių ir rankinio išvalymo galimybę?
BOSCH WTU876B9SN - turi naujo tipo išsivalantį kondensatorių ir rankinio išvalymo galimybe.
WTWH761BY - turi naujo tipo išsivalantį kondensatorių ir rankinio išvalymo galimybe.
WTW85S49SN - neturi rankinio išvalymo galimybės.
WTW85B49SN - neturi rankinio išvalymo galimybės.
Mano nauja pagalbininkė Bosch WTWH761BY. Pirkinys vertas pinigų (mokėjau apie 680 eur) ir pilnai pateisinęs mano lūkesčius. Kol kas matau vien pliusus:
-nebereikia galvotu kur išdžiaustit 5 asmenų rūbus, o ypač patalynę
-tokių minkštų ir purių rankšluosčių dar nesu turėjus
-apie 70 proc.mažiau lyginimo (kasdien dėvimų maikučių ar vaikų timpų jau nebelyginu, liko tik darbo rūbai)
-gal mane paveikė psichologiškai pamačius kokia sauja pūkų išsiima kaskart iš filtro, bet atrodo tikrai namie dulkių tikrai mažiau
Per sav. džiovyklė sukdavosi 3-4 kartus, tai el,prisuko apie 60-70 kW (aišku gal ir mažiau)
Dar keletas techninių klausimų, kurie kaip ir aiškūs, bert dėl viso pikto pasitikslinsiu:
-džiovyklė pajungta į kanalizaciją, bet talpykloje yra vandens - tai tikriausiai kondensatoriaus prasiplovimui?
-yra anti-crease funkcija-tai čia kaip aš suprantu ji reikalinga jei negaliu išimti skalbinių baigus džiovinti, tai džiovyklė dar karts nuo karto prasuka būgną, kad jie nesusiglamžytų?
Rinkčiausi AEG arba Bosh, talpa 8 kg.
Gerai planuojate rinktis.
Patarimas: Jei Bosch, žiūrėkite su naujos kartos išsivalančiu kondensatoriumi (kad būtų galimybė išvalyti rankiniu būdu, prireikus).
Sveiki, nelabai į temą, bet gal kas patarsit. Aš Siemens WT47W568DN džiovyklę turiu jau apie 5 metus, bet ji pradėjo skalbinius LABAI ilgai džiovinti. Jei anksčiau išdžiovindavo per 2 val., tai dabar tai trunka 10 val. Nerandu meistro, kad sutvarkytų. Kas galėtų jai būti? Gal kam taip buvo? Gal kas turit gerą meistrą?
Ačiū.