Sveiki, aciu uz komentarus, skiaciau sia diskusija nuo pradziu issirinkau ir isigyjau bosch wtwh75b9sn (yra ir s9sn sidabrinis dangtis) dziovykle mokejau 630€ 2017m modelis. Kompelte yra dziovykles krepsys. Pvz tas populiarusis su garu funkcija bosch 8 serie yra 2010m modelis. Kas dar renkates, galiu patarti, bosch turi konsultanta lietuvoje, kuris atsakys greitai i bet koki kvaila klausima. Bosch-home.lt svetai ej galima rasti emaila ar telefona. Kas liecia savaime issiplaunanti kondensatoriu, tai pirmi modeliia turejo nevykusi apiplovima, naujesni patobulinti. Ir seip sake pakol puku filtrus abu svariai isvalai, ir isemes ten issiurbi ar isvalai, tai 5 metai neuzkisi kondensatoriaus niekaip.
as kadangi turejau 8 serijos bosch skalbykle ir galvoju ant virsaus deti, tai man tik is bosch rinktis liko.
dar ka galiu pasakyt del to kad sukasi bugnas viena kryptim, o ten elektrolux ar aeg giriasi kad abiem kryptim, tai totalus elektros deginimas.. nereikalinga visiskai, nes patalynes uztiesalus 2.5mx2m tokio dydzio dziovinau jokiu problemu. Labiausiai apsalau dzinsus istraukiau tiesus kaip styga jokio lygynimo nereikia.
garu funkcija isitikinau kad neverta demesio pas pazystamus. Kadangi turime garu lygyntuva, tai nereikalinga, o pagrindine konsultacija del dziovykles tai pas buitines technikos meistrus dariau. Tai aiskino man kad garu funkcija tai papildomas gedimu rizikos veiksnys nes itakoja kitu sensoriu bukle, ir del garu daznesni atvejai trumpo i korpusa jungimo ko pasekoj valdymo blokas sudega. Na as ten smarkiai netikejau, bet ivertinau kokia nauda man is tu garu, ir supratau kad praktiskai jokios, nes garu programos niekada neislygins rubu, o tik palengvins lyginima. Naujuose bosch dziovyklese ten taip ir vadinasi Iron assist..
ps forumo registracija veikia tik per facebuk, o paprastai uzsiregistruoti galima, bet neimanoma patvirtinti emailu atsiustos nuorodos irtampi kabanciu nepatvirtintu vartotoju.