Išbandžiau LG F46VG0W. Džiaugiuosi - galbūt dėl to, kad mano skalbyklė buvo jau sena, čia jaučiu žymiai geresnę skalbimo kokybę, galbūt ir dėl to, kad neesu turėjusi atskiros džiovyklės, viskas man čia super. Pirmam bandymui parsisiunčiau programą "greitas skalbimas+džiovinimas" , jo laikas 1:11 h, tad įmečiau porą maikučių (3-4) ir kelias poras kojinių. Viską ištraukiau sausus ir švarius.
Sekantį kartą meginau programą wash+dry 5kg, tai malonu, nes automatiškai viskas pasveriama ir nustatomas reikiamas laikas (šiuo atveju sausus skalbinius ištraukiau po 2:46 h, manau buvo ~2kg tikrai). Rezultatu patenkinta - maikučių realiai lyginti nereikia (išėmus iš karto), apatiniai su gifiūru nenukentėjo, nieks neblukina, rūbai minkšti ir švelnūs. Viena nauja maikutė susiburbuliavo, beeet, kadangi kitoms visiškai nieko ir jai pirmas skalbimas, panašu, kad tiesiog maikutės bėda.
Mašina dirba tyliai ir maloniai, uždarius duris, realiai jos darbo nesigirdi. 4,5 kv.m. vonioje nesijaučia, kad būtų žymiau šilčiau, nors skalbyklę palietus, ji kažkiek šilta (džiovinimo metu). Pagal matmenis į vieta tilpo idealiai (reikėjo 56 cm gylio), tik neramina durelių atidarymas - kadangi jis labai grubus, įdomu kaip pats mechanizmas veiks po metų-dviejų.
Dar neišbandžiau garų funkcijų - dar nesuprantu ar ten tik tik alergenų naikinimas ar ir ta funkcija, su kuria rūbai lieka mažiau susiglamžę .
Ir šiaip dar tokia višta jaučiuosi, nesigaudau tarp tiek nustatymų, kai buvau pratusi prie kelių pasirinkimų
P.S. daug atsiliepimų apie plastmasės kvapą - taip, jis tikrai yra, bet po 3čio skalbimo jau dingsta.