Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Ačiū už atsakymą.

Ar naudojate/reikalinga atskira džiovinimo programa džinsams?
Ir į ką dar reikia atkreipti renkantis džiovyklę? Tai bus mano pirmoji džiovyklė, tad norėtųsi būti patenkintai pirkiniu nuo pirmų dienų.

Aš turiu džiovykle bet joje nėra džinsų programos tai aš naudoju programą''mišrūs''todėl jai kažkokiam audinio tipui nerasite programos tikrai kita programa juos išdžiovinsite :4u:

Atsakyti
Turim Bosch 8 serijos džiovyklę su garais. Bandom įjungt business refresh ir nieko. Vis dega ta ikonėlė, kad pripildyti vandenį. Instrukcijoj rašo, kad sunaudoja 250-300 ml, supylėm daugiau nei litrą ir vis tiek dega. Gal kažkur ne ten pilam, labai neaiški instrukcija
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2019 03 22, 23:00)
Turim Bosch 8 serijos džiovyklę su garais. Bandom įjungt business refresh ir nieko. Vis dega ta ikonėlė, kad pripildyti vandenį. Instrukcijoj rašo, kad sunaudoja 250-300 ml, supylėm daugiau nei litrą ir vis tiek dega. Gal kažkur ne ten pilam, labai neaiški instrukcija

Apie tai šioje temoje jau buvo - prieš porą mėnesių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 23 kovo 2019 - 09:50

17 puslapyje kaip ir labai aiškiai rodo kur pilti vandenį......dar pabandykite išjungti džiovykle ir vėl paleisti.........

Atsakyti

Sveiki, gal padėtumėt išsirinkti tarp Bosch WTW855R9SN ir Electrolux EW8HS259S? ar yra kokių reikšmingų skirtumų? Kurią labiau rekomenduotumėt?

Atsakyti

Sveiki, gal padėtumėt išsirinkti tarp Bosch WTW855R9SN ir Electrolux EW8HS259S? ar yra kokių reikšmingų skirtumų? Kurią labiau rekomenduotumėt?

Didelio skirtumo nėra.....Modelis EW8HS259S turės 3 garų programas o WTW855R9SN 4 garų programas....

Bosch turės savaime išsivalanti  kondensatorių ,Electrolux reik išsivalyti patiems......

Atsakyti

Ačiū. Kažin kuo remiantis tuomet Electrolux kaina didesnė...O lyginant patį gamintoją, gedimų dažnį Bosch ar Electrolux?

Atsakyti

Ačiū. Kažin kuo remiantis tuomet Electrolux kaina didesnė...O lyginant patį gamintoją, gedimų dažnį Bosch ar Electrolux?

Abi turi garų generatorių todėl gedimo atvejai tiek vienos tiek kitos firmos rizika padidėja.....o kainas nustato gamintojas visiškai nepaiškindamas kodėl jo gaminys brangesnis nei kito firmos......

Tiesa senesnis modelis buvo https://www.kaina24....lux-edh3897sde/

gal dar rasite pardavime......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 24 kovo 2019 - 13:49

Sveiki, :4u:

Gal kas turite džiovyklę Electrolux EDH3897SDE ir galėtumėte paaiškitni kaip džiovinti pūkinius  rūbus? Išskalbiau pūkinę stiukę, nustačiau programą "antklodės". Tačiau vos už 3-4 minučių ji baigiasi, vėl bandau jungti nuo pradžių ir situacija kartojasi. Ką darau ne taip? taip ir liko neišdžiovinta su šlapiomis plunksnomis :unsure:    

Atsakyti

Sveiki, :4u:

Gal kas turite džiovyklę Electrolux EDH3897SDE ir galėtumėte paaiškitni kaip džiovinti pūkinius  rūbus? Išskalbiau pūkinę stiukę, nustačiau programą "antklodės". Tačiau vos už 3-4 minučių ji baigiasi, vėl bandau jungti nuo pradžių ir situacija kartojasi. Ką darau ne taip? taip ir liko neišdžiovinta su šlapiomis plunksnomis :unsure:    

o kitos nebandete.....pvz sintetika?

Atsakyti

nebandžiau, bijojau, bet berašant atsakymą įmečiau :hmm: Pasisuko 6 min :blink: šiaip kažkur čia temoje buvau skaičius, jog pūkiniai džiovinami nustatant programą 'antklodės", nes šioje programoje ir nurodoma, jog su plunksnų/pūkų/sintetiniais užpildais skirta. Man svarbiausia, kad plunksnos nesukristų į vieną guzą, nes pirštais kedenti galima ir džiovinant "ant šniūro"  :D  

gal atsilieps kas naudoja?nes jau nelabai man patinka šios funkcijos nebuvimas ar neradimas :hmm: 

Atsakyti

nebandžiau, bijojau, bet berašant atsakymą įmečiau :hmm: Pasisuko 6 min :blink: šiaip kažkur čia temoje buvau skaičius, jog pūkiniai džiovinami nustatant programą 'antklodės", nes šioje programoje ir nurodoma, jog su plunksnų/pūkų/sintetiniais užpildais skirta. Man svarbiausia, kad plunksnos nesukristų į vieną guzą, nes pirštais kedenti galima ir džiovinant "ant šniūro"  :D  

gal atsilieps kas naudoja?nes jau nelabai man patinka šios funkcijos nebuvimas ar neradimas :hmm:

Temoje  jai skaitete tai nelabai idemiai...Bosch dziovykles turi vilnoniu programa kuri dziovina tik 6 min...jusu atveju tai negalioja.....jai turite instukcija tai joje rasite skilti''Trinkciu salinimas''' ten tikrai bus atsakymas kodel atsijungia si programa

Atsakyti