Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Puslyte @ 2016 11 09, 11:31)
Tiesiog mano buitinės technikos kontaktas su kuriuo jau ne pirmą kartą bendrauju pasiūlė kelis variantus su mūsų biudžetu, pasirinkom būtent šį. Siūlė ir AEG bei Boch modelius, Boch man per brangus.

o šita siūlė? Biudžetas tikrai nebus toks jau didesnis nei siūlytos BOSCH WTH85207SN
http://www.bosch-hom...l?source=search
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 09, 12:18)
o šita siūlė? Biudžetas tikrai nebus toks jau didesnis nei siūlytos BOSCH WTH85207SN
http://www.bosch-hom...l?source=search

ne, šios nesiūlė. Ji atkristų iš karto dėl per mažos talpos, mūsų skalbyklė 9kg skalbia, tai jau ir taip pamažintą 8kg džiovyklę Whirpoolo išsirinkom.

Be to, argumentas prieš Boch džiovyklę buvo kad būtent džiovyklė Boch surinkta Lenkijos gamykloje, kuri dirba ant senos techninės bazės (skirtingai nuo pasirinkto Boch skalbyklės modelio, kuris rinktas toje pačioje Lenkojoje, bet gamykloje kurią vokiečiai pastatė nuo nulio). Nežinau kiek tame tiesos, bet man tai pasirodė svarus argumentas. Visur visi numoja ranka kad "šiais laikais buitinė technika gaminama tarnauti trumpai, pamirškite savo skalbyklę kuri veikė 15 metų ir jums spėjo atsibosti dar nesugedusi". Todėl ieškom bent kažkokių pliusų kokybei.

Tai kaip ten su tuo mano pradiniu klausimu, ar apsieitume be rėmelio pirkdami tokį kombinuotą variantą? Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2016 11 09, 12:29)
ne, šios nesiūlė. Ji atkristų iš karto dėl per mažos talpos, mūsų skalbyklė 9kg skalbia, tai jau ir taip pamažintą 8kg džiovyklę Whirpoolo išsirinkom.

Be to, argumentas prieš Boch džiovyklę buvo kad būtent džiovyklė Boch surinkta Lenkijos gamykloje, kuri dirba ant senos techninės bazės (skirtingai nuo pasirinkto Boch skalbyklės modelio, kuris rinktas toje pačioje Lenkojoje, bet gamykloje kurią vokiečiai pastatė nuo nulio). Nežinau kiek tame tiesos, bet man tai pasirodė svarus argumentas. Visur visi numoja ranka kad "šiais laikais buitinė technika gaminama tarnauti trumpai, pamirškite savo skalbyklę kuri veikė 15 metų ir jums spėjo atsibosti dar nesugedusi". Todėl ieškom bent kažkokių pliusų kokybei.

Tai kaip ten su tuo mano pradiniu klausimu, ar apsieitume be rėmelio pirkdami tokį kombinuotą variantą? Ačiū!

AEG,Electrolux,Bosch,Siemens džiovyklės renkamos Lenkijoje todėl čia visai nepriklauso kada ir kas statė tas gamyklas...surinkimo linijos surinktos ir visos technologijos yra sukurtos Vokietijoje.
Šiais laikais ir Jūsų siūlyta džiovyklė +/- tarnaus 7 metus...
Jūsų atveju ir pasiūlyta džiovyklė yra 8 kg Whirlpool HSCX90420 čia jau 9 kg ...kaina labai panaši bet daug geriau WTW874B9SN bet tai Jums jau kels biudžetą
WHIRLPOOL SKS100
https://www.youtube....h?v=nKq8_DtyUl8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 lapkričio 2016 - 12:49
QUOTE(Puslyte @ 2016 11 09, 13:29)

o Whirlpool buitinę techniką kur gamina? vokietijoje bigsmile.gif
norite pasakyti, kad jūs su skalbykle išplausite 9 kg skalbinių ir juos visus krausite i džiovyklę, tai juos visus kišite į 8 kg džiovyklę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 09 lapkričio 2016 - 12:58
Nelabai svarbu pagaminimo šalis...lai renka ir Lietuvoje(70-80% renka robotai ir tik 30-20%lieka pabaigti darbą darbuotojui) svarbiausia yra sukurtos ir įdiegtos technologijos kad jos laikui bėgant negestų ir vartotojas galėtų naudotis ilgą laiką...dėja šiai dienai gamintojas ieško pigesnių technologijų nes geresnės technologijos reikalauja didesnių investicijų ir labai kelia produkto kainą...o vartotojas nelinkęs mokėti ...Ne visada manau vartotojas skalbia tuos 9 kg todėl ir renkasi 8 kg nes 9 kg jau kelia kainas bent +/-100 eur...bet jai yra galimybė visada geriau pirkti džiovyklę kurios talpa didesnė nei skalbyklės arba talpa vienoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 lapkričio 2016 - 13:06
O Beko DPS7405GXB2 butu labai blogas variantas? blink.gif
Kurios dar yra is mazesnio gylio? Virs 65cm jau netinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 09 lapkričio 2016 - 13:10
QUOTE(Kikker @ 2016 11 09, 14:05)
Nelabai svarbu pagaminimo šalis...lai renka ir Lietuvoje(70-80% renka robotai ir tik 30-20%lieka pabaigti darbą darbuotojui)  svarbiausia yra sukurtos ir įdiegtos technologijos kad jos laikui bėgant negestų ir vartotojas galėtų naudotis ilgą laiką...dėja šiai dienai gamintojas ieško pigesnių technologijų nes geresnės technologijos reikalauja didesnių  investicijų ir labai kelia produkto kainą...o vartotojas nelinkęs mokėti ...Ne visada manau vartotojas skalbia tuos 9 kg todėl ir renkasi 8 kg nes 9 kg jau kelia kainas bent +/-100 eur...bet jai yra galimybė visada geriau pirkti džiovyklę kurios talpa didesnė nei skalbyklės arba talpa vienoda 4u.gif

na nežinau, kaip jums, bet man tai yra svarbu, nes visa tai atsimuša į produkto kokybę, ar pirkti Vokietijoje, lenkijoje ar Kinijoje surinkta daikta tai skirtumas gal yra? unsure.gif nuo to ir kaina priklauso, o kodėl? pagal jus juk koks skirtumas kur pagaminta?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 09, 13:11)
na nežinau, kaip jums, bet man tai yra svarbu, nes visa tai atsimuša į produkto kokybę, ar pirkti Vokietijoje, lenkijoje ar Kinijoje surinkta daikta tai skirtumas gal yra? unsure.gif nuo to ir kaina priklauso, o kodėl? pagal jus juk koks skirtumas kur pagaminta?

Ne visada pagaminta Kinijoje produktas blogesnis nei pagamintas Lenkijoje...viskas priklauso kiek vartotojas gali sumokėti už pagamintą produktą...todėl šiai dienai rinka tokia kad vartotojas nori nebrangios bet kokybiško produkto...ir gamintojas ieško kurioje vietoje pataupyti...ir taupo....gamyklos pvz Bosch džiovyklių turi tik Lenkijoje bet gamina tikrai prabangius modelius kurie kainuoja iki 1000 eur ir jos parduodamos Vokietijoje kaina tikrai daug didesnė nei Lietuvoje
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2016 11 09, 13:09)
O Beko DPS7405GXB2 butu labai blogas variantas? blink.gif
Kurios dar yra is mazesnio gylio? Virs 65cm jau netinka..

Nėra blogai bet nėra iš ko rinktis ...siūlau perkant įsigyti papildomą garantiją gal bus šiek tiek brangiau bet po 24 mėn garantijos neturėsite veliau jokių išlaidų
http://www.garantija.lt/paslaugos
Atsakyti
Sveiki 😊 labai daug skaiciau jusu forume ir visur kitur kuri geresne. Apsistojau ties trim variantais:
Bosch wth 8520ssn
Elektrolux edh 3488gde
Aeg t76385ah3

Kaina labai panasi +-50€. Kuris variantas geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita181 @ 2016 11 10, 04:36)
Sveiki 😊 labai daug skaiciau jusu forume ir visur kitur kuri geresne. Apsistojau ties trim variantais:
Bosch wth 8520ssn
Elektrolux edh 3488gde
Aeg t76385ah3

Kaina labai panasi +-50€. Kuris variantas geriausias?

Gerumas jų +/- vienodas. Pasižiūrėkite pagal džiovinimo programas arba pirkite kuri gražiausia.
Atsakyti
Dar pastebejau, kad ant Bosch dziovykles raso tik vokiskai. Anglisko varianto nebuna? O gal net lietuvisko? 😊
Atsakyti
QUOTE(Jurgita181 @ 2016 11 10, 10:39)
Dar pastebejau, kad ant Bosch dziovykles raso tik vokiskai. Anglisko varianto nebuna? O gal net lietuvisko? 😊

Ne vokiškai - lyg švediškai. Atrodo, yra lipdukai angliškai.
Atsakyti