Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

Taigi jau rašė, kad skalbyklė+džiovyklė bus uždarytos spintoje (kad nesimatytų) vonios kambaryje hmm.gif
Mano supratimu, visas šis sumanymas vientisa problema - turėsite papildomą spintą vonios kambaryje su pastoviai atidarytomis durimis ... nebent skalbiate kartą į savaitę.

Viskas ten bus gerai su ta spinta kurioje bus tie prietaisai....svarbu kad patalpa gerai bus vedinama ir apšildoma.

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 02 01, 11:16)
...Viskas ten bus gerai su ta spinta kurioje bus tie prietaisai....svarbu kad patalpa gerai bus vedinama ir apšildoma.

Patalpa vienas dalykas, spinta atskiras klausimas. Džiovinant reikės laikyti duris atviras. Džiovinimas trunka ilgai. Po džiovinimo dar reikės palaikyti atviras duris, kad likusi drėgmė išgaruotų. Manote šiaip sau negamina įmontuojamų džiovyklių su heat pump?
Atsakyti

Patalpa vienas dalykas, spinta atskiras klausimas. Džiovinant reikės laikyti duris atviras. Džiovinimas trunka ilgai. Po džiovinimo dar reikės palaikyti atviras duris, kad likusi drėgmė išgaruotų. Manote šiaip sau negamina įmontuojamų džiovyklių su heat pump?

Na laikys atviras duris kaip džiovins......bet kam tas atviras duris laikyti ir iš kurios vietos iš džiovyklės turės išgaruoti vanduo tai didelis klausimas.....kad skalbyklėje reik palikti atviras duris tai visi žino bet kam atviras duris laikyti džiovykleje tai didelis klausimas....

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 02 01, 14:04)
... bet kam atviras duris laikyti džiovykleje tai didelis klausimas....

Aš irgi nežinau, o kas taip sakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 01 vasario 2019 - 12:30
Nesipykite,ka mes be jusu darytume biggrin.gif 4u.gif

Geriau atsakykite man I klausimuka biggrin.gif
Kaip isijungti ta garu funkcija,o gal visai pas mane jos nera unsure.gif

Bosch Serie | 8 WTW855R9SN
Uzstatau su ratuku,tada paspaudziu garus,atrodo viskas kaip ir gerai,padziovina kelias minutes ir raso viskas isimkite..jokiu garu nematau,atidariusi dziovykle vos silta..
https://images46.fot...442624_n-vi.jpg
Atsakyti
Įdėjote sausus 2,5 kg medvilninius audinius ir džiovimo tik keleta min gerai supratau?
Atsakyti
Idejau tris sausus medvilninius baltinius ir dziovino tik keliata minuciu smile.gif
Atsakyti

Idejau tris sausus medvilninius baltinius ir dziovino tik keliata minuciu smile.gif

....net nežinau ką čia Jums patarti..... ijunkite gal  kitą garų programą....

Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 02 01, 18:40)

Ar ji apskritai džiovina?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 02 01, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jovita 35" data-cid="72341121" data-time="1549032035"><div><p>Idejau tris sausus medvilninius baltinius ir dziovino tik keliata minuciu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>....net nežinau ką čia Jums patarti..... ijunkite gal  kitą garų programą....
</p>

Oi bandziau visas programas,ir daugiau ir maziau rubeliu,nu kaip nera tos garu,taip nera,..Sakau gal yra koks dar papildomas ijungimas,ko as nezinau?

QUOTE(speedy @ 2019 02 01, 18:23)
Ar ji apskritai džiovina?

Dziovina,ir galvoju,kad visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 02 01, 19:45)
..Sakau gal yra koks dar papildomas ijungimas,ko as nezinau?

Mano bosch'as be garų. Tai tiksliai nežinau kas ir kaip. Jei nebūtų vandens talpoje garų generatoriui - yra indikatorius.
Toks jausmas, kad nesileidžia garų generatorius. Ar pas jus galima paleisti džiovinimą su palyginimu garais džiovinimo pabaigoje (turėjau Electrolux'są, tai taip galėjo)? Jei taip, pabandykite pažiūrėti ar gale džiovinimo leidžiasi garai.
Atsakyti

Oi bandziau visas programas,ir daugiau ir maziau rubeliu,nu kaip nera tos garu,taip nera,..Sakau gal yra koks dar papildomas ijungimas,ko as nezinau?

Aplamai tos garų programos jungaimos visiškai tai pat kaip ir programos be garų.......man vis iš galvos neišeina ir negaliu surasti pirma karta kai pylėte vandenį kur jis galėjo subėgti :huh2:

Atsakyti