Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 9

QUOTE(Kikker @ 2016 10 25, 14:48)
Galutiniam mikropluošto, slidinëjimo aprangos ar staltiesių apdorojimui, kad jie pasidarytų atsparûs vandeniui ir nešvarumams...paprasčiau skirta spec.drabužių impregnavimui.....

Kokioje alternatyvioje visatoje reikia "apdoroti" (wtf?) ar impregnuoti mikropluoštą hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 spalio 2016 - 13:37
Sveiki. Reikia dziovykles...ir kaip visada ziauriai sunku issirinkti. Butu gerai skalbykle kartu bet randu tik A klases.. Ka manot apie sias dziovykles http://www.bigbox.lt....php?cl=compare ? Kuri is ju butu geresne? O gal dar kitu variantu pasiulysit? Reikia kokybes ir neaukstos kainos ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 26 spalio 2016 - 13:59
QUOTE(saber @ 2016 10 26, 13:53)
Sveiki. Reikia dziovykles...ir kaip visada ziauriai sunku issirinkti. Butu gerai skalbykle kartu bet randu tik A klases.. Ka manot apie sias dziovykles http://www.bigbox.lt....php?cl=compare  ? Kuri is ju butu geresne? O gal dar kitu variantu pasiulysit? Reikia kokybes ir neaukstos kainos  ax.gif Aciu 4u.gif

Jūsų nuoroda neatsidaro.....sukonkretinkite savo norus ...nes nelabai supantu ar norite skalbyklės su džiovykle ar visgi atskirai džiovyklės....
Atsakyti
QUOTE(ineta07 @ 2016 10 27, 09:28)
Laba,

kaip tik siandien varle.lt paleido akciją Džiovyklėms. čia TOPiniai modeliai ir žemiausia kaina

http://emails.varle....6n0/1768508873/

aš prieš beveik 2 metus šį modelį https://www.varle.lt...v...lių kainos pirkau už tokią pat kaina kaip dabar siūlo jie su nuolaida biggrin.gif taip pat pirkau iš varlės mirksiukas.gif
geras būdas suvilioti pirkėjus, užkeliu kainą, ale padarau nuolaidą ir parduodu už tiek kaip ir visą laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 27, 10:32)
aš prieš beveik 2 metus šį modelį https://www.varle.lt...v...lių kainos pirkau už tokią pat kaina kaip dabar siūlo jie su nuolaida biggrin.gif taip pat pirkau iš varlės mirksiukas.gif
geras būdas suvilioti pirkėjus, užkeliu kainą, ale padarau nuolaidą ir parduodu už tiek kaip ir visą laiką biggrin.gif

Ar patinka sis modelis?
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 10 27, 12:32)
Ar patinka sis modelis?

viskas su juo gerai, išskyrus tai kad vilnos rūbus ji džiovina viso labo tik 6 min. biggrin.gif ir aišku to tikrai nepakanka, bet kadangi pas mane tokių rūbų nedaug, tai išsiverčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 27, 12:01)
viskas su juo gerai, išskyrus tai kad vilnos rūbus ji džiovina viso labo tik 6 min.  biggrin.gif  ir aišku to tikrai nepakanka, bet kadangi pas mane tokių rūbų nedaug, tai išsiverčiu mirksiukas.gif

Bet gi pas Jūs šioje džiovykleje yra programa''šiltas džiovinimas pagal laiką''
Šioje programoje galite džiovinti vilnonius,sportinius batelius ir minkštus žaislus ....tik pasirinkus šią progamą neveikia drėgmės sensoriai todėl Jums iš akies reikia nustatyti džiovinimo laiką jai jo pritrūksite galite pratesti džiovinimą iki reikiamo lygio
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 10 27, 14:10)
Bet gi pas Jūs šioje džiovykleje yra programa''šiltas džiovinimas pagal laiką''
Šioje programoje galite džiovinti vilnonius,sportinius batelius ir minkštus žaislus ....tik pasirinkus šią progamą neveikia drėgmės sensoriai todėl Jums iš akies reikia nustatyti džiovinimo laiką jai jo pritrūksite galite pratesti džiovinimą iki reikiamo lygio

kuri čia ta programa? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,pribrendo reikalas ir man dziovykle isigyt. biggrin.gif Atsibodo,apkarstyti radijatoriai skalbiniais.Labiausiai reikalinga funkcija-lyginimo funkcija.Ar yra tokiu dziovykliu,kad istraukus rubus is jos,nebereiktu lyginti rubu. tongue.gif .Dar puku funkcija butu reikalinga,aisku ekonimiskos noretusi,na ir nezinau dar del garu funkcijos,ar ji man butu reikalinga.Koki modeliuka galetumete rekomenduoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 27, 13:30)
kuri čia ta programa? unsure.gif

Jūsų džiovyklėje... 4u.gif

QUOTE(maltakava @ 2016 10 27, 20:49)
Sveiki,pribrendo reikalas ir man dziovykle isigyt. biggrin.gif Atsibodo,apkarstyti radijatoriai skalbiniais.Labiausiai reikalinga funkcija-lyginimo funkcija.Ar yra tokiu dziovykliu,kad istraukus rubus is jos,nebereiktu lyginti rubu. tongue.gif .Dar puku funkcija butu reikalinga,aisku ekonimiskos noretusi,na ir nezinau dar del garu funkcijos,ar ji man butu reikalinga.Koki modeliuka galetumete rekomenduoti. 4u.gif

Žiūrint koks audinys yra džiovinamas...bet tokios džiovyklės dar niekas nesukūrė kad visų audinius džiovinsite ir nereikės lyginti....
Su garų funkciją
BOSCH WTW855R9SN
Electrolux EDH3897SDE

be garų turinčios ''Pūkiniai skalbiniai'' programą
BOSCH WTH8520SSN(programa skirta skalbyklėje skalbtiems pūkais užpildytiems drabužiams pagalvėms bei antklodėms)
BOSCH WTW874B9SN
AEG T8DBG48S(Viengulės arba dvigulės antklodės ir pagalvės (su plunksnų, pūkų arba sintetiniais užpildais).
AEG T8DBE48S
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 10 27, 21:49)
Sveiki,pribrendo reikalas ir man dziovykle isigyt. biggrin.gif Atsibodo,apkarstyti radijatoriai skalbiniais.Labiausiai reikalinga funkcija-lyginimo funkcija.Ar yra tokiu dziovykliu,kad istraukus rubus is jos,nebereiktu lyginti rubu[U]. tongue.gif .Dar puku funkcija butu reikalinga,aisku ekonimiskos noretusi,na ir nezinau dar del garu funkcijos,ar ji man butu reikalinga.Koki modeliuka galetumete rekomenduoti. 4u.gif

kai rasit tokią džiovyklę, pasidalinkite nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki, ir aš prašau proesionalų komentarų dėl džiovyklės, gal padėsit apsispręsti.... ;) Namuose trys maži bambliai, tai jau tikrai prireikė tokios technikos dėl visiems žinomų priežasčių. smile.gif Žodžiu, svarstau gal rinktis iš šitų trijų:
Electrolux EDH3897SDE (gal dėl garų f-jos pagrinde)
AEG T8DBE48S
AEG T8DEC68S
( http://www.buitis.lt...compare/index/# bandziau lyginti dziovykles pati )
Jūsų nuomone, kurią vertėtų rinktis, o gal galit dar kažką pasiūlyt... Nes auga trys bernai, tai jei dabar tenka po visokių Rotų antklodes nešt pas kaimynę džiovint, tai ateity ne tik striukes, bet ir sportbačius, įtariu, reiks kišt irgi po ifzinės veiklos išdžiovinti... Žodžiu, nors suprantu, kad nuomonės skirtingos, bet tikrai reikia nors kokių patarimų, bo su technika "nedraugauju", tongue.gif tongue.gif tongue.gif mirksiukas.gif , o norisi išsirinkti geriausią ~800 eu ribose (plius minus).
Atsakyti