Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(kampekle @ 2017 03 15, 21:26)
Labas vakaras,

Tikiuosi sulauksiu patarimų dėl šaldytuvų, nes nežinau kokį rinktis. Reikalavimai - no frost, artimos 0 °C temperatūros zona, šaldytuvo aukštis iki 190cm, nenoriu dvimetrinio, sąnaudų klasė - A*** - A**. Apžiūrinėjau Samsung, LG, Boch ir Siemens.  Man dar svarbu, kad kuo patvaresnės lentynos, stalčiai būtų.Kaina 500-800 eurų.
Kokį pasiūlytumėte modelį ir firmą rinktis?

Pasižiūrėkite Siemens KG36NVI45 turės hyperFresh 0°C zona, No-Frost,labai tylus tik 36 dB
http://www.siemens-h...ikliu/KG36NVI45
Papildyta:
QUOTE(Zaderty @ 2017 03 16, 08:52)
Ar turite kokių atsiliepimų apie Whirlpool BSNF 9152?

Labai garsiai dirbantys....siūlau susilaikyti nuo tokio
Papildyta:
QUOTE(ABJaguar @ 2017 03 16, 10:07)
laba diena,
mane domina šis SAMSUNG RS53K4400SA. Ar aš teisingai suprantu ten kamera, t.y. šaldiklis kairėje, o visa kita dešinėje?

ačiū už pagalbą

Taip 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymą, bandau ieškotis (nors nelabai kas turi arba nemoku ieškot unsure.gif ). Pagal aprašymus,parametrus ir išvaizdą labai tinkamas. O kaip dėl kokybės?Ar dar verta inevstuoti dėl papildomos garantijos?Ar dažnai atsiduria pas meistrus?
O gal dar kokį modelį pasiūlytumėte, nes šaldytuvas sugedo ir reikia labai greitai suktis... Tokioj nevilty esu... ax.gif
Gavau atsakymus, kad tokio modelio pritrūko net gamintojai :(Siūlo man Bosch KGN36VI45,kurio kaina perlipa 1100 eurų ;( kokio tada ieškotis? Jau sutikčiau ir aukštesnį siemensą...

[quote=Kikker,2017 03 16, 11:19]
Pasižiūrėkite Siemens KG36NVI45 turės hyperFresh 0°C zona, No-Frost,labai tylus tik 36 dB
http://www.siemens-h...ikliu/KG36NVI45
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kampekle: 16 kovo 2017 - 11:31
o šitas modeliukas (kiek suprantu senesnis )Siemens KG36NVI35 skiriasi tik tuom kad A**, o ne A*** ir daugiau elektros rys? (čia lyginant su Siemens KG36NVI45)?
Atsakyti
KGN36VI45 neturi perlipti -1100 eur jo kaina turi būti +/-950 eur....
Visada sakau apsimoka investuoti į papildomą garantiją...genda šaldytuvai nepriklausomai kokios tai firmos...
Auštesni Siemens ,Bosch visada pigiau siūlo nei 186 cm pvz KG39NVI45 kaina juokinga tik +/-830 eur 4u.gif arba 999 modelis KGN39XI46
Atsakyti
Jo, kaina šio modelio KGN36VI45 akyse numažino puslapy smile.gif.Keista, kad aukštesnių kaina mažesnė.Kame paslaptis? Kiek gyvai žiūrėjau man vis tiek prie širdies Siemens. Gal kitą modelį patarsit, tebūnie ir aukštesnį. Ačiū, kad padedat...

QUOTE(Kikker @ 2017 03 16, 12:49)
KGN36VI45 neturi perlipti -1100 eur jo kaina turi būti +/-950 eur....
Visada sakau apsimoka investuoti į papildomą garantiją...genda šaldytuvai nepriklausomai kokios tai firmos...
Auštesni Siemens ,Bosch visada pigiau siūlo nei 186 cm pvz KG39NVI45 kaina juokinga tik +/-830 eur 4u.gif arba 999 modelis KGN39XI46

Atsakyti
QUOTE(kampekle @ 2017 03 16, 11:59)
Jo, kaina šio modelio KGN36VI45  akyse numažino puslapy smile.gif.Keista, kad aukštesnių kaina mažesnė.Kame paslaptis? Kiek gyvai žiūrėjau man vis tiek prie širdies Siemens. Gal kitą modelį patarsit, tebūnie ir aukštesnį. Ačiū, kad padedat...

Na taip gamintojai matyt nusprendė kad toks aukštis mažiau perkamas ir kaina turėtu būti mažesnė....Na Siemens mažesnis asortimentas todėl siūlau akį užmesti ir ant Bosch visgi kokybė vienoda:)
Ir šiuo metu tušti sandeliai nėra ką siūlyti iš Siemens
Atsakyti
QUOTE(kampekle @ 2017 03 16, 13:59)
Jo, kaina šio modelio KGN36VI45  akyse numažino puslapy smile.gif.Keista, kad aukštesnių kaina mažesnė.Kame paslaptis? Kiek gyvai žiūrėjau man vis tiek prie širdies Siemens. Gal kitą modelį patarsit, tebūnie ir aukštesnį. Ačiū, kad padedat...

Pažiūrėkite KG39NAI35/KG39NAI36 - A++ kainuos iki 700€.
Pažiūrėkite KG39NAI45/KG39NVI45 - A+++ kainuos iki 900€.
Realiai dėl kainų skirtumo tie "pliusai" vargu ar atsipirks.
Papildomą garantiją pirkti nelabai verta - iš karto susimokėsite už remontą, kurio tokios klasės ir tokio gamintojo šaldytuvams nelabai prireikia. Turėkite mintyje, kad papildoma garantija - paslauga, kuri pradeda veikti po dviejų metų. Jei bus koks gamyklinis brokas, jis išlįs per pirmąjį pusmetį.
Atsakyti
Ačiū ir jums už patarimus. Jau išsirinkom (Siemens KG39NAI45).Kadangi šaldytuvo reikėjo kuo skubiau, teko rinktis, kas ką turi dabar ir gali greičiau pristatyt.Pinigais šįkart neišlošiau, bet tikiuosi būsiu patenkinta pasirinkimu. rolleyes.gif

QUOTE(speedy @ 2017 03 16, 20:17)
Pažiūrėkite KG39NAI35/KG39NAI36 - A++ kainuos iki 700€.
Pažiūrėkite KG39NAI45/KG39NVI45 - A+++ kainuos iki 900€.
Realiai dėl kainų skirtumo tie "pliusai" vargu ar atsipirks.
Papildomą garantiją pirkti nelabai verta - iš karto susimokėsite už remontą, kurio tokios klasės ir tokio gamintojo šaldytuvams nelabai prireikia. Turėkite mintyje, kad papildoma garantija - paslauga, kuri pradeda veikti po dviejų metų. Jei bus koks gamyklinis brokas, jis išlįs per pirmąjį pusmetį.

Atsakyti
sveiki,
kuri rinktis?
https://www.ogmina.l...ebherr-cnp-4758
ar http://www.bigbox.lt...40SW20.html#top
Atsakyti
QUOTE(burbulaila @ 2017 03 21, 09:13)

Bosch bus garsus ...Liebheer išparduodamas tai matyt Ogminoje paskutinis....Jūs geriau parašykite kokius turite norus šaldytuvui gal pagal Jūsų poreikius kažką geresnio pasiūlysime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 03 21, 10:27)
Bosch bus garsus ...Liebheer išparduodamas tai matyt Ogminoje paskutinis....Jūs geriau parašykite kokius turite norus šaldytuvui gal pagal Jūsų poreikius kažką geresnio pasiūlysime 4u.gif

domina dviduris, su didesne saldymo kamera. bet, jei rastume gera varianta tiktu ir vienduris. aisku ir grazaus norisi. balto stiklo butu favoritas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulaila @ 2017 03 21, 11:44)
domina dviduris, su didesne saldymo kamera. bet, jei rastume gera varianta tiktu ir vienduris. aisku ir grazaus norisi. balto stiklo butu favoritas smile.gif

Tiesa o kiek pločio turite?
Labai šaunus modeliukai bet gaila kad ne balto stiklo
SIEMENS KG49EBW40
BOSCH KGE49BI40
SIEMENS KG49EBI40

Atsakyti