nu ok, matau čia žmonės patarinėja vienu sakiniu. Maks dviem. Jokių diskusijų. Jokių platesnių palyginimų. Nieko. Bet patarinėja. O čia gavosi, kad turiu per naują rinktis šaldytuvą, nes pasirodo tas kuris netinkamas vartojimui yra kažkaip geresnis už tą, kurio kaip ir norėjau. Bet jis va ėmė ir pablogėjo. Taip akivaizdžiai. Tai ta proga aš jų abiejų nebenoriu. Bet vis tiek be šaldytuvo juk negyvensi ... gerai gerai jau, baigiau. nereikia čia taip garsiai murmėt
Pabandysiu ir suformuluot tokį klausimą. Trumpam atsakymui.
1. Įmontuojamas
2. su mažu šaldikliu (nu tipo 2 ar 1,5 stalčiaus), nes atskirą šaldiklį vis tiek turėsiu. Kada nors.
3. nu šaldyklyje jau reikia no frosto.
4. ir tada šaldytuvas nors ir 2,4m aukščio. Nu ok, užtektų ir to 1,8m
5. koks nors fresh zone stalčius būtų privalumas
6. ir gal iki 40dB ? ne miegamajam stovės, bet nesinorėtų, kad labai jis ten jau garsus būtų
7. kaina. Nu nėra tų pinigų, bet čia gi daiktas ilgam, tai jeigu yra koks nors jau labai labai modelis, tai bandyčiau atrast tų pinigų. Nu bet tarkim 2000 už šaldytuvą man vis tiek jau būtų kosmosas.
8. aj dar pamiršau. gi aš labai labai noriu kokio nors ten atibakterinio filtro ar ten dangų neįgerenčių kvapo. Esu labai jautri kvapams. Nu negeriems ta prasme.
nu tai va dar galiu iš anksto padėkot už atsakymą, kiek supratau Kikker ir Speedy. Nes kiti tik paklaust ateina. Ačiū, jūms už kantrybę su tokiomis kaip aš