Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(speedy @ 2017 02 14, 14:19)
Vertas. Vandenį, turint noro, galima privesti. Šlangelė ten plona.
Modelis premium segmento. Geras.
Jei problema tik ekspozicijoje, tada verta.

tarp vandens ir šaldytuvo pas mus ~1,5 metro atstumas plikos, nieko neužstatytos sienos. Nudažytos sienos. O šlangelių ant žemės ar virš plintuso aš netoleruosiu biggrin.gif

klausimo esmė gal buvo kuo jis geresnis už bosh ir kodėl verta? Nes pagal charakteristikas jie beveik vienodi. Nihrena, bosh netgi geresnis biggrin.gif
Atsakyti
nu ok, matau čia žmonės patarinėja vienu sakiniu. Maks dviem. Jokių diskusijų. Jokių platesnių palyginimų. Nieko. Bet patarinėja. O čia gavosi, kad turiu per naują rinktis šaldytuvą, nes pasirodo tas kuris netinkamas vartojimui yra kažkaip geresnis už tą, kurio kaip ir norėjau. Bet jis va ėmė ir pablogėjo. Taip akivaizdžiai. Tai ta proga aš jų abiejų nebenoriu. Bet vis tiek be šaldytuvo juk negyvensi ... gerai gerai jau, baigiau. nereikia čia taip garsiai murmėt mirksiukas.gif
Pabandysiu ir suformuluot tokį klausimą. Trumpam atsakymui.
1. Įmontuojamas
2. su mažu šaldikliu (nu tipo 2 ar 1,5 stalčiaus), nes atskirą šaldiklį vis tiek turėsiu. Kada nors.
3. nu šaldyklyje jau reikia no frosto.
4. ir tada šaldytuvas nors ir 2,4m aukščio. Nu ok, užtektų ir to 1,8m
5. koks nors fresh zone stalčius būtų privalumas
6. ir gal iki 40dB ? ne miegamajam stovės, bet nesinorėtų, kad labai jis ten jau garsus būtų
7. kaina. Nu nėra tų pinigų, bet čia gi daiktas ilgam, tai jeigu yra koks nors jau labai labai modelis, tai bandyčiau atrast tų pinigų. Nu bet tarkim 2000€ už šaldytuvą man vis tiek jau būtų kosmosas.
8. aj dar pamiršau. gi aš labai labai noriu kokio nors ten atibakterinio filtro ar ten dangų neįgerenčių kvapo. Esu labai jautri kvapams. Nu negeriems ta prasme.

nu tai va dar galiu iš anksto padėkot už atsakymą, kiek supratau Kikker ir Speedy. Nes kiti tik paklaust ateina. Ačiū, jūms už kantrybę su tokiomis kaip aš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 14 vasario 2017 - 19:57
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 19:55)
nu ok, matau čia žmonės patarinėja vienu sakiniu. Maks dviem. Jokių diskusijų. Jokių platesnių palyginimų. Nieko. Bet patarinėja. O čia gavosi, kad turiu per naują rinktis šaldytuvą, nes pasirodo tas kuris netinkamas vartojimui yra kažkaip geresnis už tą, kurio kaip ir norėjau. Bet jis va ėmė ir pablogėjo. Taip akivaizdžiai. Tai ta proga aš jų abiejų nebenoriu. Bet vis tiek be šaldytuvo juk negyvensi ... gerai gerai jau, baigiau. nereikia čia taip garsiai murmėt  mirksiukas.gif
Pabandysiu ir suformuluot tokį klausimą. Trumpam atsakymui.
1. Įmontuojamas
2. su mažu šaldikliu (nu tipo 2 ar 1,5 stalčiaus), nes atskirą šaldiklį vis tiek turėsiu. Kada nors.
3. nu šaldyklyje jau reikia no frosto.
4. ir tada šaldytuvas nors ir 2,4m aukščio. Nu ok, užtektų ir to 1,8m
5. koks nors fresh zone stalčius būtų privalumas
6. ir gal iki 40dB ? ne miegamajam stovės, bet nesinorėtų, kad labai jis ten jau garsus būtų
7. kaina. Nu nėra tų pinigų, bet čia gi daiktas ilgam, tai jeigu yra koks nors jau labai labai modelis, tai bandyčiau atrast tų pinigų. Nu bet tarkim 2000€ už šaldytuvą man vis tiek jau būtų kosmosas.
8. aj dar pamiršau. gi aš labai labai noriu kokio nors ten atibakterinio filtro ar ten dangų neįgerenčių kvapo. Esu labai jautri kvapams. Nu negeriems ta prasme.

nu tai va dar galiu iš anksto padėkot už atsakymą, kiek supratau Kikker ir Speedy. Nes kiti tik paklaust ateina. Ačiū, jūms už kantrybę su tokiomis kaip aš  4u.gif

Čia gal padės keleta patarimu...kad šaldytuve nebūtų blogo kvapo.....aš šaldytuve laikau tuščia kavos pakuotę...man pasiteisina mirksiukas.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=60808229
Jai kalba eina apie Liebherr kurį žiūrėjote tai jai tai būtų modelis ne iš vitrinos ir šiuo metu butų kondicijoje tai vertas 2009 metų modelis
Pasižiūrėkite modelį SIEMENS KI39FP60 bet reikėtų apžiūrėti realybėje...daug stalčiukų kitiems nelabai patinka kitiems tai labai patinka
https://www.youtube....h?v=luwS8B5YXZk
Modelis turės antibakterinę padengimą+dinaminis šaldymas
+ palaikoma vienoda temperatra šaldytuve
-džiovina nefasuotus produktus (bet tikiuosi laikysite indeliuose ar bent jau maišeliuose)
tikros 0 zonos +No Frost šaldiklis
Na ir prie jo gal pasižiūrėkite LIEBHERR ICBN 3356 bet čia jau kaina akyčiau didoka +/-1400 eur
Atsakyti
Sveiki,
gal galit rekomenduoti mintuojama saldytuva be kameros, dydis iki 140 cm, aisku kuo talpesnis smile.gif ir jei dar galima rasti su nulinem zonom ir panasiai, tai isviso butu liuks smile.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2017 02 15, 09:40)
Sveiki,
gal galit rekomenduoti mintuojama saldytuva be kameros, dydis iki 140 cm, aisku kuo talpesnis  smile.gif ir jei dar galima rasti su nulinem zonom ir panasiai, tai isviso butu liuks smile.gif
Aciu

Prašau LIEBHERR IKB2710
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 15, 10:50)
Prašau  LIEBHERR IKB2710

Aciu, zemesni, turbut jau nebus panasios talpos?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2017 02 15, 09:57)
Aciu, zemesni, turbut jau nebus panasios talpos?

Prašom LIEBHERR IKB2350
Atsakyti
Sveiki, jau kažkada klausiau apie šaldytuvus, bet dabar sukonkretinom reikalavimus biggrin.gif

- neįmontuojamas
- sidabrinės spalvos
- aukštas (205 turbūt bet nebūtinai)
- su šaldikliu apačioj
- su dviem atskirais fresh stalčiais (vaisiam ir daržovėm apačioj ir mėsai/žuviai aukščiau)
- kaina apie 800eur
4u.gif
Atsakyti

Ačiū už info. Tai ar tas šaldytuvo gylis realiai sumažėja ant tų 10cm? 

Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2017 02 15, 14:34)
Sveiki, jau kažkada klausiau apie šaldytuvus, bet dabar sukonkretinom reikalavimus biggrin.gif

- neįmontuojamas
- sidabrinės spalvos
- aukštas (205 turbūt bet nebūtinai)
- su šaldikliu apačioj
- su dviem atskirais fresh stalčiais (vaisiam ir daržovėm apačioj ir mėsai/žuviai aukščiau)
- kaina apie 800eur
4u.gif

RB41J7859S4/EF 4u.gif
http://www.samsung.c...er-rb41j7859s4/
Siemens KG39NVI45 labai tylus ir ekonomiškas kaina +/-830 eur
http://www.siemens-h...ikliu/KG39NVI45
arba KG39NAI45+/- 860 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 15 vasario 2017 - 15:05
QUOTE(Kikker @ 2017 02 15, 15:00)
RB41J7859S4/EF 4u.gif
http://www.samsung.c...er-rb41j7859s4/
Siemens KG39NVI45 labai tylus ir ekonomiškas kaina +/-830 eur

o kur jūs tokias kainas randat? nes aš kiek randu tai visur daugiau beveik šimtu eur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2017 02 15, 15:15)
o kur jūs tokias kainas randat? nes aš kiek randu tai visur daugiau beveik šimtu eur verysad.gif

Pasiklausite pas pardavėjus kurie prekiauja tikrai gausite nuolaidą 4u.gif
Atsakyti