Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

Planuoju naują virtuvę ir kilo keletas klausimų dėl šaldytuvo.

Siemens rašo - "Prietaiso gylis gali būti sumažinamas 10 cm, norint jį įtalpinti į skandinaviško stiliaus nišą (gale esanti atrama, skirta išlaikyti tarpą tarp jungiklio ir prietaiso)."?

Kas yra ta skandinaviška niša? Ar čia reiškia, kad iš 66cm galima padaryti 56cm?

Ar dažnai žmonės renkasi laisvai pastatomą šaldytuvą vietoj integruoto, jei planuojama nauja virtuvė (sujungta su svetaine). Kaip matau, už tuos pačius pinigus laisvai statomas išeina su žymiai geresniais parametrais.

Pagal numatytą virtuvės dizainą, tikriausiai pritaikyčiau baltą arba juodą šaldytuvą, kad labai neišsiskirtų.

Atsakyti
QUOTE(porter @ 2017 02 14, 11:18)
...
</p><p>Pagal numatytą virtuvės dizainą, tikriausiai pritaikyčiau baltą arba juodą šaldytuvą, kad labai neišsiskirtų.</p>

Juodas stiklas Bosch:
KGN39JB20E
KGN39LB35
Titano spalva Siemens:
KG39NXB35
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 vasario 2017 - 10:09
QUOTE(porter @ 2017 02 14, 09:18)
<p>Planuoju naują virtuvę ir kilo keletas klausimų dėl šaldytuvo.</p><p></p><p>Siemens rašo - "Prietaiso gylis gali būti sumažinamas 10 cm, norint jį įtalpinti į skandinaviško stiliaus nišą (gale esanti atrama, skirta išlaikyti tarpą tarp jungiklio ir prietaiso)."?</p><p>Kas yra ta skandinaviška niša? Ar čia reiškia, kad iš 66cm galima padaryti 56cm?</p><p></p><p>Ar dažnai žmonės renkasi laisvai pastatomą šaldytuvą vietoj integruoto, jei planuojama nauja virtuvė (sujungta su svetaine). Kaip matau, už tuos pačius pinigus laisvai statomas išeina su žymiai geresniais parametrais.
</p><p>Pagal numatytą virtuvės dizainą, tikriausiai pritaikyčiau baltą arba juodą šaldytuvą, kad labai neišsiskirtų.</p>

Va taip atrodo skandinaviška virtuvė kurioje matote padaryta nišą va taip galima įkomponuoti stacionarų šaldytuvą
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet kuriuo atveju stacionariame turėsite daugiau vietos pasidėti produktams...
o gal grąžiau būtų juodo arba balto stiklo šaldytuvas? 4u.gif
Atsakyti
LIEBHERR ICN 30660 vs BOSCH KIN86KF31
tik pist ir pasimečiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 15:17)
tik pist ir pasimečiau  blush2.gif

Tai kad gerokai senas modelis tas Liebherr. Nebent iš Ogminos P. Lukšio g. 23, Vilnius pirksite.
Tada geras variantas - ledukų generatorius atperka A+.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 13:17)
tik pist ir pasimečiau  blush2.gif

Gaila kad jis paskutinis stovi parduotuvėje...šeip modelis vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 14, 13:27)
Gaila kad jis paskutinis stovi parduotuvėje...šeip modelis vertas dėmesio 4u.gif

nu tai aš jį laikau įsitvėrus, tik ar vertas jis to?
ar paleist 10m senieną ir pirkt nauja, bet ne Liebherr, ar imt senieną, nes seni daiktai geresni, ar Bosh bus beveik tas pats? ar nebus? o gal man aplamai šaldytuvo netreikia ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 14 vasario 2017 - 13:36
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 13:33)

Tiesa nerekomenduoju net imti jo....nes jis grąžintas iš baldininkų ekspozijos ir yra nekondicinis. Galite atvykti apžiūrėti į parduotuvę parodys trūkumus 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 vasario 2017 - 13:46
QUOTE(Kikker @ 2017 02 14, 13:35)
Vertas..... :4u:Nes turi nemažai privalumu už labai gerą kainą 4u.gif

galima nors kelis privalumus išgirsti, nes aš matau tik vieną: Liebherr.
ledo generatorius gal ir gerai, bet tam reikėjo kažkada ten vandenį atsivesti biggrin.gif Deja.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 13:41)
galima nors kelis privalumus išgirsti, nes aš matau tik vieną: Liebherr.
ledo generatorius gal ir gerai, bet tam reikėjo kažkada ten vandenį atsivesti  biggrin.gif  Deja.

Jau Jums parašiau kad jo pirti nebeverta ax.gif kaina tikrai gera bet.....geriau tokio jau nebepirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 14, 13:48)
Jau Jums parašiau kad jo pirti nebeverta ax.gif kaina tikrai gera bet.....geriau tokio jau nebepirkti 4u.gif

4u.gif ačiū!
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 14, 15:33)

Vertas. Vandenį, turint noro, galima privesti. Šlangelė ten plona.
Modelis premium segmento. Geras.
Jei problema tik ekspozicijoje, tada verta.
Atsakyti