Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(Kikker @ 2017 02 01, 11:34)
Modeliukas GBB60PZGFS turi FRESH Converter tai stalčius stalčius kuriame galite nustatyti temperatūrą  mėsai, žuviai arba daržovėms laikyti.Yra A+++

Na kol kas šitas lieka mano favoritu. Tik jo techninėj specifikacijoj nelabai patinka tai, kad temperatūros išlaikymas, kai netiekiama elektros energija, tik 16 val. Ko tai mažoka.

Prie dūšios dar prilipo šitie modeliai:
BOSCH KGE39AW42
SAMSUNG RB29HSR2DSA/ EF
SAMSUNG RB31HSR2DSA/ EF

na ir ilgai norėtas (tik nežinau ar mums toks reikalingas).... HOTPOINT-ARISTON E4D AA B C

Kažkaip Samsung mano draugai skundžiasi, kad triukšmas didesnis, o pas vieną 0 zonoj viskas užšąla kaip kameroje (termometras parodė -5).

Šiaip reikalavimų didelių šaldytuvui nelabai ir turiu. Norisi talpaus, netriukšmaujančio, su galimybe keisti lentynėlių išsidėstymą, na ir aišku, veikiančio ne tik garantiniu laikotarpiu. Skaičiau, kad su no frost šaldytuvas dirba garsiau, todėl nėra būtinybės ir šitam patobulinimui. Dėl ekonomiškumo klasės irgi neturiu griežtų nusistatymų, nes protas suvokia, kad damokėti keli šimtai eurų už klasę niekada neatsipirks.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2017 02 01, 13:43)
Na kol kas šitas lieka mano favoritu. Tik jo techninėj specifikacijoj nelabai patinka tai, kad temperatūros išlaikymas, kai netiekiama elektros energija, tik 16 val. Ko tai mažoka.

Normalu 16 val. Šaldytuvuose su dinaminiu šaldymu no frost ir pan. taip būna.
O tai pas Jus elektros po dvi dienas nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2017 02 01, 11:43)

Prie dūšios dar prilipo šitie modeliai:
BOSCH KGE39AW42
SAMSUNG RB29HSR2DSA/ EF
SAMSUNG RB31HSR2DSA/ EF

na ir ilgai norėtas (tik nežinau ar mums toks reikalingas).... HOTPOINT-ARISTON E4D AA B C

Kažkaip Samsung mano draugai skundžiasi, kad triukšmas didesnis, o pas vieną 0 zonoj viskas užšąla kaip kameroje (termometras parodė -5).

Šiaip reikalavimų didelių šaldytuvui nelabai ir turiu. Norisi talpaus, netriukšmaujančio, su galimybe keisti lentynėlių išsidėstymą, na ir aišku, veikiančio ne tik garantiniu laikotarpiu. Skaičiau, kad su no frost šaldytuvas dirba garsiau, todėl nėra būtinybės ir šitam patobulinimui. Dėl ekonomiškumo klasės irgi neturiu griežtų nusistatymų, nes protas suvokia, kad damokėti keli šimtai eurų už klasę niekada neatsipirks.

Neverti dėmesio ax.gif
SAMSUNG RB29HSR2DSA/ EF-nėra galimybės keisti lentynėlių aukščio
SAMSUNG RB31HSR2DSA/ EF-nėra galimybės keisti lentynėlių aukščio

Modelis BOSCH KGE39AW42 labai ekonomiškas,tylus bet neturės No Frost šaldymo sistemos
Jau šito HOTPOINT-ARISTON E4D AA B C net nežiūrėkite ...be galo garsus blink.gif
Jau geriau tada BOSCH KGE49BI40 arba SIEMENS KG49EBI40 bet neturės No Frost šaldymo sistemos
su No frost šaldymo sistema SIEMENS KG39NVI45,SIEMENS KG39NVI45 bet čia jau viršys Jūsų biudžetą 4u.gif
Atsakyti
o analogas BOSCH KGE39AW42 sidabrines-plieno spalvos yra?
Atsakyti
QUOTE(daivutedute @ 2017 02 01, 13:28)
o analogas BOSCH KGE39AW42 sidabrines-plieno spalvos yra?

yra tik BOSCH KGE39BI40
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 02 01, 15:01)
Normalu 16 val. Šaldytuvuose su dinaminiu šaldymu no frost ir pan. taip būna.
O tai pas Jus elektros po dvi dienas nebūna?

Na 16 val tai ne 2 dienos bigsmile.gif Bet per 2 mėnesius gyvenimo naujoj vietoj jau teko pabūt be elektros 14 val. Taip kad žiūrim į ateitį. Aišku, su optimizmu, kad daugiau tai nepasikartos.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2017 02 01, 15:13)
Neverti dėmesio  ax.gif
SAMSUNG RB29HSR2DSA/ EF-nėra galimybės keisti lentynėlių aukščio
SAMSUNG RB31HSR2DSA/ EF-nėra galimybės keisti lentynėlių aukščio

Modelis BOSCH KGE39AW42 labai ekonomiškas,tylus bet neturės No Frost šaldymo sistemos
Jau šito HOTPOINT-ARISTON E4D AA B C net nežiūrėkite ...be galo garsus  blink.gif
Jau geriau tada BOSCH KGE49BI40 arba SIEMENS KG49EBI40 bet neturės No Frost šaldymo sistemos
su No frost šaldymo sistema  SIEMENS KG39NVI45,SIEMENS KG39NVI45 bet čia jau viršys Jūsų biudžetą 4u.gif

Na jau keletas atkrito yahoo.gif Ačiū.
Vadinasi mano LG GBB60PZGFS pasirinkimas gal ir nėra blogiausias variantas rolleyes.gif
Beje, kiek naudinga ir reikalinga ar būtina ta No Frost sistema? Tik dėl to, kad nereiktų šaldytuvo atleisdinėt?

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 27, 15:03)
Bosch KGV36VW32E
Bosch KGV36KL32

O jeigu kažką su No Frost? Ar neapsimoka imti su No Frost? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 02 02, 12:44)
O jeigu kažką su No Frost? Ar neapsimoka imti su No Frost? smile.gif

KGN36NL30
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2017 02 01, 14:19)
Na 16 val tai ne 2 dienos  bigsmile.gif Bet per 2 mėnesius gyvenimo naujoj vietoj jau teko pabūt be elektros 14 val. Taip kad žiūrim į ateitį. Aišku, su optimizmu, kad daugiau tai nepasikartos.
Papildyta:
Na jau keletas atkrito  yahoo.gif Ačiū.
Vadinasi mano LG GBB60PZGFS pasirinkimas gal ir nėra blogiausias variantas rolleyes.gif
Beje, kiek naudinga ir reikalinga ar būtina ta No Frost sistema? Tik dėl to, kad nereiktų šaldytuvo atleisdinėt?

Pasiskaitymui
http://gyvensena.sve...zius_produktus/
Atsakyti
Keleta modeliuku energetinė klasė: A+++,
Triukšmo lygis: 36 dB
BOSCH KGN39XI46
BOSCH KGN39AI45
SIEMENS KG39NAI45
kuo jie skiriasi? aš bent neradau skirtumų, be kainų ir gamintojo unsure.gif o spalva labai skirsis nuo AEG orkaites, nes stoves šalia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astytux @ 2017 02 04, 20:02)
Keleta modeliuku energetinė klasė: A+++,
Triukšmo lygis: 36 dB
BOSCH KGN39XI46
BOSCH KGN39AI45
SIEMENS KG39NAI45
kuo jie skiriasi? aš bent neradau skirtumų, be kainų ir gamintojo  unsure.gif  o spalva labai skirsis nuo AEG orkaites, nes stoves šalia unsure.gif

BOSCH KGN39AI45 ir SIEMENS KG39NAI45 analogas vienas kitam....
BOSCH KGN39XI46 senesnis modeliukas ir neturės WIFI ( + priedas): su papildomu priedu galėsite sujungti šį prietaisą su Home Connect sistema ir valdyti jį programėle
Atsakyti
Patarkit geresnių patikimų pilnai integruojamų šaldytuvų modelių. Pageidavimai: no frost, su didele nuline zona, maža šaldymo kamera, kuo aukštesnis/talpesnis.
Atsakyti